سالاد گوجه و پیاز

 دنیای سالاد ها هم متنوع هست و هم دوست داشتنی. با تغییر یک نوع ادویه میشه یک سالاد دیگه داشت. یعنی تمام مواد یکسان ولی یک ادویه فرق کنه تمام مزه تحت تاثیر قرار میگیره. 

به هزار و یک دلیل باید سالاد ها خورده بشن. اول از همه حس سر زندگی که بعد از خوردن سالاد به آدم دست میده مهمه. از طرفی هوا که گرم میشه هیچ چیز به اندازه خوردن سالاد مزه نمیده. از طرف دیگه اگه رژیم دارید و میخوایید لاغر بشید هیچ چیز به اندازه سالاد ها براتون مناسب نیست. اگه میخوایید چاق بشید هم باز سالاد یک گزینه ی مناسبه سس فراوون و .... وای دیگه طاقت ندارم که... همین دلایل بسه برای اینکه بیایید ادامه مطلب.

 مواد لازم : 

گوجه فرنگی یک پیمانه

 خیار شور یک پیمانه 

پیاز یا پیاز چه یک پیمانه

 کالباس یا هر نوع پروتئین دلخواه به میزان لازم.

در صورت تمایل نخود فرنگی ، هویج ، ذرت و کلم به میزان لازم

باز هم در صورت لزوم پاستای پخته یا سیب زمینی پخته یک تا دو پیمانه

در صورت لزوم که گفتم یعنی مواد اصلی این سالاد گوجه و خیار شور و پیازه با سسی که جلوتر میگم. ولی میتونید بقیه ی چیزهارو مطابق با ذائقه اضافه و کم کنید.

 تمام مواد رو طوری که دوست دارید برش بزنید. من به جای گوجه فرنگی از گوجه گیلاسی استفاده کردم. از پاستا استفاده کردم ولی شما میتونید از سیب زمینی پخته یا هیچ کدوم استفاده کنید. 

برای درست کردن سس... 

مواد لازم سس :

سیر رنده شده یک عدد یا پودر سیر

سس مایونز دو قاشق غذاخوری

سس فرانسوی یک قاشق غذاخوری

نعنا خشک یک قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه سه قاشق غذاخوری

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و قرمز و سفید به میزان لازم

میتونید به جای مایونز از ماست چکیده هم استفاده کنید ولی من قول نمیدم خوشمزه بشه.... 

به جای نعنا میتونید از گشنیز تازه هم استفاده کنید. 

مواد سس رو مخلوط کنید و باقی مواد رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. بچشید و هر چیزی نیاز داشت اضافه کنید.

 این سالاد میتونه سالاد کلم یا سالاد پاستا یا سالاد پیاز یا هر چیز دیگه ای نامیده بشه. هدف ما دادن ایده است.  حتی میتونیم بگیم سالاد گوجه و پیاز و مخلفات. یا گوجه و پیاز و دوستان. و یا سالاد گوجه و پیاز و جمعی از عزیزان. 

من خودم شخصا در هر سالادی طعم گوجه رو نمیپسندم. و بهتره هر جا از گوجه استفاده میکنید مکمل اون که پیاز هست هم استفاده بشه. در انواع سالاد ها سعی کنید از فیله ی گوجه استفاده کنید و دونه ی اون رو بگیرید. نه چون من دونه ی گوجه دوست ندارما!!! نه !!! چون دونه ی گوجه آب می اندازه.... :)) . 

میتونید از سرکه یا آبغوره هم به جای آبلیمو استفاده کنید.

 این سالادو درست کنید تا یک سالاد خوشمزه ی دیگه براتون با گوجه قرار بدم. 

در صورتی که از کلم استفاده نمیکنید میتونید از پیاز بنفش به جای پیاز سفید استفاده کنید تا خوشگل تر بشه.

پیاز رو جوری برش بزنید که کسانی که دوست ندارن یا اصلا نبیننش یا بتونن جداش کن. مدیونید فکر کنید به خاطر خودم میگما!!! بد غذام نیستم تازه...

کالری یک قاشق سس مایونز 60 هست. میتونید استفاده کنید و از سایر کالری های روزانه کم کنید. در صورتی که دوست دارید در مورد کالری ها بیشتر از این به بعد باهاتون صحبت کنم بگید. 

دیدگاه‌ها  

0 #1 محیاا 1395-03-07 16:20
سلام خسته نباشی پایان نامه واقعا خسته کنندس سالاد بامزه ای
----------------------
سلام. ممنونمم. خسته کننده و وقت گیر .
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir