سالاد کلم و ژامبون

 چندی پیش به یکی از رستوران های شهرمون رفته بودم . بماند که این رستوران بسیار معروف بود ولی باب دل من نه! با وجود اینکه سالاد بار داشت و من سالاد بار خیلی خیلی میدوستم. ولی نتونست جایی در دلم باز کنه.

 یکی از سالاد هایی که اونجا وجود داشت سالاد آمریکایی بود. با ترکیباتی که در سالاد امروز میبینید. من وقتی خونه اومدم خیلی سرچ کردم ولی نتونستم منبع معتبری پیدا کنم که این سالاد حتی در یکی از خونه های امریکا هم درست شده باشه. برای این اسمشو اینجا گذاشتم سالاد کلم و ژانبون . نه امریکایی!! 

 حسم به من میگه اگه سالادی مال اون کشور باشه باید از ترکیبات سیب, آووکادو و فلفل استفاده کنه. در کل یکی از رسومی که ایجاد شده اینه که هر کی هر چیزی رو درست میکنه و یک اسم روش میزاره. بدون اینکه آیا واقعا اون غذا با اون اسم در جهان هستی هست یا نه! خوب اینم از ابتکارات ماست دیگه. چه میشه کرد.

بالاخره نامگذاری غذاها هم یک استعداد ویژه هست.

 مواد لازم :

 کلم سفید سه پیمانه

 کلم قرمز یک پیمانه

هویج یک پیمانه

خیار یک پیمانه

نخود سبز یک پیمانه

ذرت کنسروی یک پیمانه

ژانبون گوشت یا مرغ یک پیمانه

سس مایونز سه قاشق

ماست چکیده دو قاشق

سس فرانسوی سه قاشق

آبلیموی تازه چهار قاشق

نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن به میزان لازم

 کلیه ی مواد رو باریک خرد میکنیم. برای زیبایی بیشتر.

سس رو در یک ظرف بزرگ که میخواییم سالاد رو در اون درست کنیم درست میکنیم. و بعد مواد سبزیجات رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

این کار رو برای این انجام دادیم که سس هدر نره و کاملا به خورد مواد بره.

 چون با موندن ژانبون ممکنه به سالاد بود بده در انتها و زمان سرو ژانبون رو اضافه میکنیم. اگه دوست داشتید قبل از اضافه کردن ژانبون سالاد رو در یخچال قرار بدید تا طعم مواد به خورد هم برن.

در انتها کمی آویشن یا نعنا برای تزیین روی سالاد بریزید.

 میتونید از قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف که خلالی برش زده باشید در این سالاد استفاده کنید.زیبایی اون رو دو چندان میکنه. مثلا فلفل دلمه ای نارنجی و قرمز و زرد.

برخی از سالاد ها جشنواره رنگها هستن و این سالاد هم از اون دسته. به نظر من هر چی رنگی تر بهتر...

حتی میتونید خلال های فیله گوجه فرنگی رو هم به موادتون اضافه کنید.فقط حتما گوجه رو فیله کنید و دونه های اون رو خارج کنید تا در سالاد آب نینداره.

دیدگاه‌ها  

0 #2 عشق اشپزی 1394-06-24 20:36
سلام شکلات جون من امشب پیراشکی با دستور شما درست کردم ولی اصلا مزش مثل بیرونیا نشد و خوب نبود با اینکه همه مراحل درست انجام داده بودم البته از دستورای دیگتون برای غذاهای دیگه استفاده کردم وعالی بودن اما این یکی :sad: راستی دسر انبه شما رو تو سایت سوران که از سایتا معروفه گذاشتن با ذکر منبع ,جرا نظرات منو هیجوقت ثبت نمیکنی
--------------------------
سلام. تمامی نظرات با اندکی تاخیر تایید میشه. امکان نداره تایید نکنم. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره....
مواد داخلی پیراشکی بد بود یا لایه ی نونی اون؟از کدوم دستور استفاده کردید؟ مواد داخلی که سلیقه ای هست و دسته خودتونه. ولی نون دستورات پیراشکی همه رو من بارها و بارها درست کردم. مشکل چی بوده|؟ پف نکرده بود؟ کاش بیشتر توضیح میدادید.
ممنونم از لطف شما.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-06-22 18:09
سلام خیلی خوب کامل اشتهاآور حتماااادرستش میکنم
---------------------------
سلام. لطف داری.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir