سالاد تونا فیش

 در این پست یک پیش غذای خیلی خوشمزه داریم برای مهمونی ها و جشن ها. اسم اون Tuna fish salad یا tuna fish sandwich هست و از اونجایی که از اسم اون معلومه بیس اصلی اون تن ماهی هست.

من این سالاد یا غذا رو چهارم دبستان یاد گرفتم. یادمه کلاس زبان میرفتم و در یکی از کتاب های let s go  بود که توش این غذارو یاد داده بود. البته که نه این مدلیش!! یادمه استاد زبانمون برای اینکه کلاس برای ما شیرین تر بشه گفت این غذارو درست کنیم. بماند که چطوری درست کرد و ما چطوری نخوردیم! ولی ایده داد به من! منی که اصلا تمایلی به خوردن تن ماهی در حالت عادی ندارم ، بتونم تن ماهی رو به یک شیوه ی جدید بخورم.

 مواد لازم : 

تن ماهی یک عدد

 جعفری خرد شده نصف پیمانه

خیار شور نصف پیمانه 

سس مایونز نصف پیمانه

آب لیمو تازه سه تا چهار قاشق غذاخوری

گردو خرد شده نصف پیمانه در صورت تمایل

همین! یعنی با همین چند تا ماده ی غذایی یک سالاد و پیش غذای خوشمزه داریم.

تن ماهی رو 20 دقیقه بجوشونید ، آب و روغن اضافی تن ماهی رو خالی کنید.

تن ماهی رو با چنگال له کنید. نیاز نیست کاملا صاف بشه همین که تیکه درشت نداشته باشه کافیه. 

خیار شور رو نگینی خرد کنید. مقدار مواد تقریبی بیان شده و بستگی به شوری تن ماهی میتونید خیار شور رو کم و زیاد کنید.

جعفری رو بشورید و وقتی آب اضافی اون کشیده شد خرد کنید. بهتره از جعفری تازه استفاده کنید تا عطر و بوی خوبی به سالاد بده.

تمام مواد رو مخلوط کنید و بچشید. اگه نیازی به سس بیشتر یا خیار شور یا جعفری یا آبلیمو داشت اضافه کنید.

 بهترین شیوه برای سرو این غذا شبیه کاناپ کالباسه که قبلا در سایت داشتیم. یعنی نون تست رو با قالب مناسب قالب بزنید و بعد مقداری از این مواد رو داخل این نون قرار بدید و روی اون دوباره یک نون تست دیگه قرار بدید. 

بهترین زمان برای سروی این غذا یک تا دو ساعت بعد از آماده کردن اون هست. پس وقتی سالاد رو درست کردید دو ساعت در یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید تا مزه ها به خورد هم بره.

پس برای سرو از نون تست ترجیحا سبوس دار و ترد استفاده کنید.ولی بازم هر طور دوست دارید. میتونید از نون باگت یا نون اکلر یا انواع نونها استفاده کنید.

 هر نوع ماده ی دیگری میتونید اضافه کنید. قبلا هم یک مدل سالاد تن ماهی در سایت داشتیم. 

ولی طعم این سالاد قوی تره و بهتره به عنوان مزه در سینی مزه قرار بگیره. 

تمام  مزه ی این سالاد به سس مایونز و آبلیموی اونه که پیشنهاد میکنم حذف و کم نکنید.

 اگه طعم روغن زیتون رو میپسندید میتونید یک قاشق روغن زیتون رو هم به سالا اضافه کنید. از نظر من چرب بودن سس مایونز کفایت میکنه. نمیدونم چرا هیچ وقت نمیتونم با این روغن دوست داشتنی ارتباط برقرار کنم؟!

 این سالاد به عنوان پیش غذا به همراه نون تست برای 5 نفر کافیه. بازم به جثه نفرات و میل غذایی اونها بستگی داره. مثلا برای من یک نفری هم کمه!! (الکی مثلا)

 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. و ما رو از دعای خیر خودتون بی نصیب نکنید.

دیدگاه‌ها  

0 #3 مونای 1394-07-30 09:02
Slm banoo..vaghan bi naziri khahari
-------------------------
سلام. ممنونم . لطف دارید
نقل قول کردن
0 #2 محیاا 1394-05-05 21:31
سلام درست کردمم عاالی بود
------------------------------سلام. نوش جان
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-05-03 10:17
سلام عزیزم واای دهنم اب افتاد :-* :-* ،حتمادرست میکنم واس تولددخترنازت چه برنامه ای داری؟؟؟
-----------------------
سلام. عزیزم فعلا که وروجک مریض شده حسابی. انشالله تا آخر هفته معلوم میشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir