سالاد تابستانی

 اسم این سالاد سالاد تابستانی هست. ورژن اصلی اون با ذرت + هویج + نخود سبز و آووکادو درست میشه که من اینجا به صورت کاملا دلخواه آووادو رو حذف کردم. فعلا از این میوه ی خوشگل خیلی خوشم نمیاد! شاید در آینده ای نزدیک از دوست دارانش بشم. همه چیز در این جهان نسبی هست. حتی دوست داشتن و نداشتن . علت این که چرا به این سالاد ، Summer Salad گفته میشه برام خیلی معلوم نیست؟! ولی ترکیب های مختلف این سالاد همه جزئی شیرینی در خودشون دارن. مثلا ما اینجا هویج و ذرت رو داریم ممکنه از توت فرنگی یا انبه استفاده بشه. حتی آناناس یا هلو یا گوجه و هندوانه. جزئی که باید ثابت باشه نخود سبز و ذرت هست.و شاید طعم شیرین مناسبت داشته باشه با تابستان گرم !!

مواد لازم :

کنسرو ذرت شیرین دو پیمانه

نخود سبز پخته شده یا کنسرو نخود سبز دو پیمانه

هویج درشت رنده شده یا خلالی برش خورده دو پیمانه

آووکادو در صورت تمایل یک عدد درشت خرد شده

یکی از مهم ترین رکن های یک سالاد خوشمزه سس اونه. شما یادتون نمیاد ولی من یادمه! اون قدیم ندیما که سس فرانسوی نبود من چه زجری میکشیدم تا سس مایونز که به نظر من اساسا خیلی بد مزه است رو به سس فرانسوی که اون زمانا نمیدونستم اسمش فرانسوی هست تبدیل کنم. 

یعنی هر چی بگید امتحان میکردم که طعم سس مایونز رو به سمت یک سس خوشمزه ببرم. مثلا رب گوجه فرنگی ، فلفل قرمز ، سرکه ، آبغوره ، آبلیمو ..... خلاصه هر بار یک بلایی سر سس میاورم تا مزه ی اون متفاوت و خوشمزه بشه. 

ولی از وقتی سس فرانسوی رو کشف کردم اصلا دلیل ندیدم بخوام سس مایونز بی چاره رو تحت فشار قرار بدم تا مزه اش عوض بشه. خوب اونم پیره سنی ازش گذشته. نباید ازش خیلی انتظار داشت.

ولی این سس فرانسوی جوان واقعا معجزه ایه برای سالاد ها. هر نوع سالادی . اما نه هر نوع سس فرانسوی !!! متاسفانه خیلی از مارک های ایرانی کیفیت خوبی ندارن. و چند تا مارک هست که واقعا سس های اصیل و خوشمزه داره. نمیگم تبلیغ نشه!!!(مثلا نگفتم دلوسه ، مهرام ، بیژن سس هاش خوشمزه است.) خارجی هم که مارک deluxe  بی نظیره.

این سالادم سسش خیلی مهمه. من برای سس این سالاد از چهار قاشق پر سس فرانسوی + یک قاشق آبلیمو تازه + یک قاشق نعناع خشک استفاده میکنم. کلا طعم نعنا خشک به همراه کمی فلفل سیاه و نمک و سس فرانسوی محشره!

کل مواد رو با هم مخلوط کنید و سس رو روی اون بریزید. اگه حس کردید سس کمه بیشتر درست کنید و به سالاد اضافه کنید.

بهتره این سالاد قبل از سرو درست بشه و تازگی خودش رو داشته باشه. پس قبل از سرو مواد و سس رو با هم مخلوط کنید.

اگه از آووکادو استفاده میکنید برای اینکه سیاه نشه بهتره بعد از برش زدن کمی آبلیمو روی اونها بمالید. چون در مجاورت با هوا مثل سیب یا موز سریع واکنش انجام میده و قهوه ای میشه. به هیچ وجه از آووکادو سبز استفاده نکنید. آووکادو باید رسیده و پوست اون تیره باشه . اینطوری هم راحت میتونید اونو پوست بگیرید و هم مزه ی اون بهتر خواهد بود . آووکادو رو در آخرین لحظه به سالاد اضافه کنید.

 این سالاد به عنوان بغل بشقابی در رستوران ها خیلی کاربرد داره. منم اولین بار در یک رستوران در کرج باهاش آشنا شدم. پس یک تا دو قاشق از این سالاد رو میتونید در کنار یک سری غذاها مثل استیک یا شنیسل مرغ یا ... استفاده کنید. 

اگه از نخود سبز تازه استفاده میکنید برای اینکه در هنگام پخت رنگ خودش رو حفظ کنه. اول یک قابلمه آب جوش درست کنید و نخود سبز هاتون رو داخل آب جوش بریزید. بعد به ازای یک کیلو نخود سبز یک قاشق چای خوری جوش شیرین بریزید وبعد از یک دقیقه یا یکی دو جوش که خورد نخود سبز ها رو آبکش کنید و داخل سبد برگردونید و روش آب یخ بریزید. اگه خواستید جوش رو حذف کنید مراحل آب گرم و سرد رو حذف نکنید. اینطوری متونید نخود هاتونو برای مدت طولانی فریز کنید.

اگه از ذرت کنسروی استفاده نمیکنید سعی کنید ذرت رو خیلی نپزید. با پخت زیاد ذرت سفت میشه. هر چیزی مرحله ی پخت خودش رو داره. نباید کم و زیادش کردم.

دیدگاه‌ها  

0 #4 افسانه 1394-04-15 04:47
سلام دوست جونم بازم مثل همیشه گل کاشتی
یه چیز سبک و ساده کنار غذا شیک میشه :lol: :lol: :lol:
----------------------
سلام. دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردید. زیبایی در سادگیست.
نقل قول کردن
0 #3 مهسا بانو 1394-04-14 16:40
بهبه عالیه
خسته نباشی دوست گلم
میخوام فردا کرم شکلات رو درس کنم
از الان مطمئنم که خوشمزسسس
بازم تشکر از شما دوست عزیز
-----------------------
سلام. ممنونم. انشالله راضی باشید
نقل قول کردن
0 #2 محیا گلی 1394-04-14 09:29
سلام
خسته نباشید
چه سالاد ساده و خوبی- دستتون درد نکنه
---------------------
سلام.
سلامت باشید.
نظر لطف شماست.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-04-13 21:06
سلام دهنم اب افتاد مث همیشه عالللی
------------------------
سلام. ممنونم از لطف همیشگی شما.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir