سالاد تن ماهی

این پست یک سالاد خوشمزه داریم که با تن ماهی درست میشه. من شخصا مزه ی تن ماهی رو دوست ندارم ولی سالادش برام بی نهایت لذیذ و خوشمزه است. این سالاد هم مثل سایر سالاد هایی که تا امروز داشتیم مناسب برای مهمونی هاست و حتی میتونید مثل کیک مرغ  به صورت کیکی آماده کنیدش و مطمئن باشید مهمون ها خیلی خوششون میاد.

 از طرفی وقتی هوا گرم میشه واقعا خوردن غذاهای گرم بی میلی ایجاد میکنه و بهتره در وعده های غذاییمون بیشتر سراغ سالاد ها و غذاهای سرد و خنک بریم. 

 مواد لازم : (برای 5 نفر)

سیب زمینی 5 عدد متوسط 

 تن ماهی یک قوطی

خیار شور ترد و خوشمزه یک پیمانه 

کنسرو سبزیجات یک عدد

گردو خرد شده نصف پیمانه

شوید نصف پیمانه

جعفری نصف پیمانه

شوید خشک دو قاشق غذاخوری

آویشن یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر به میزان لازم

سس مایونز نصف پیمانه

ماست چکیده نصف پیمانه

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

سس فرانسوی دو قاشق غذاخوری

پیاز چه خرد شده ترجیحا از قسمت سفید رنگ یک چهارم پیمانه

مواد لازمی که گفتم تقریبی هست. یعنی خودم الان هم بخوام درست کنم تنها به مواد لازم گفته شده اکتفا نمیکنم و میچشم ببینم چی کم و چی زیاد داره. پس من حدودی مقدار گفتم. نه تنها این سالاد. در  سایر سالاد هایی  که درست کردیم هم مقادیر تقریبی هست.

سیب زمینی رو میپزیم و بعد که پخت یکباره زیر آب سرد میگیریم تا دماش پایین بیاد و بعد نگینی ریز خرد میکینم.

خیار شور هم نگینی ریز خرد میکنیم. خیار شور باید ترم و تازه و خوشمزه باشه. اگه خیارشورتون بو میداد یا شل بود یا کپک زده بود یا .... بریزید دور و مجدد خیار شور بخرید!! طعم خیار شور قالب هست نسبت به سایر مواد. در ریختن خیار شور زیاد روی نکنید چون تن ماهی ها هم اکثرا شور هستن ، پس در انتهای کار بچشید اگه نیاز به خیار شور بیشتری بود استفاده کنید. 

تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید و درب اونو کمی باز کنید و آب اضافی رو کامل خارج کنید .

میتونید به جای کنسرو سبزیجات از یک سوم پیمانه نخود سبز + یک سوم پیمانه هویج پخته شده + یک سوم پیمانه ذرت پخته استفاده کنید.

 شوید و جعفری رو شسته و خرد کنید . تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی خنک شد سس رو به اون اضافه کنید. اگه سس در زمان داغ بودن مواد اضافه بشه تموم اون جذب مواد میشه و سس بیشتری لازم میشه. 

برای راحتی سس + آب لیمو + روغن زیتون + شوید خشک+ ادویه رو به هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

 مواد رو مخلوط کنید و بچشید! اگه نیاز به سبزیجات یا سس یا ادویه یا خیار شور داشت بهش اضافه کنید. 

مواد رو مجدد مخلوط کنید و برای مدت 5 تا 6 ساعت حداقل داخل یخچال قرار بدید. به نظر من که برای عصرونه اونو از صبح آماده کنید و اجازه بدید مزه ها خوب به خورد هم برن.

برای تزیین میتونید از روش قالبی که در این پست قبلا توضیح دادم استفاده کنید. 

 برای تزیین پاپیون هم یک هویج رو به مدت 5 تا 6 دقیقه بخار پز کنید و بعد با پوست کن برش بزنید اون رو و باهاش سالادتون رو تزین کنید.

اگه نخواستید برای یک کار کوچیک بخار پز رو به کار بیندازید میتونید هویج رو به مدت 5 تا 10 دقیقه روی سیب زمینی های در حال پخت قرار بدید طوری که مستقیم با آب در ارتباط نباشن. چون آب رنگ نارنجی هویج رو از بین میبره. و بعد بردارید و پوست بکنید و استفاده کنید

اینطوری نه شکننده است و نه له میشه و به راحتی شکل میگیره.

 استفاده از شوید خشک به خاطر عطر بیشتر اونه. در کل اگه نخواستید میتونید شوید رو حذف کنید ولی هرگز جعفری رو حذف نکنید که مزه ی سالاد بهم میخوره.

یک ورژن دیگه تونا سالاد دارم که به زودی آموزش اون رو هم قرار میدم. 

 اگه دوست داشته باشید مثل کیک مرغ  سروش کنید بهتره کمی سیب زمینی اون رو کمتر بریزید. و لا به لای تست دور گیری شده قرار بدید و ادامه بدید تا موادتون تموم بشه و بعد مثل کیک مرغ  عمل کنید.

در صورت تمایل به جای استفاده از پودر سیر میتونید یک یا دو تا حبه سیر رو رنده کنید و به مواد اضافه کنید.

چون طبع این مواد همگی سرد هست استفاده از گردو خیلی مهمه برای ایجاد تعادل.

 اینجا هم دختر خانوم من از عکاسی خسته شد و اومد که ظرف رو با خودش ببره ولی نمیدونم چرا به این نتیجه رسید ترتیبش رو همونطوری سر میز بده بهتره....

 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. نوش جان

دیدگاه‌ها  

0 #5 elii 1394-10-29 09:20
:P واقعا عاليه كاراتون
---------------------
ممنونم از لطف شما
نقل قول کردن
0 #4 nelahe 1394-03-15 16:53
سلام میشه اموزش اسن پیازچه های گل مانند بگذاری
و پست گل درشت کردن با همه چی
خواهش
-------------------
سلام. انشالله تابستون.
نقل قول کردن
0 #3 پگاه 1394-03-11 15:05
عالی بود عزیزم
حتما واسه مهمونی درست میکنم :-)
---------------------
سلام خواهش میکنم. خداروشکر دوست داشتید
نقل قول کردن
0 #2 تازه وارد 1394-03-11 07:02
سلام عزیزم, من تازه با اینجا آشنا شدم ممنونم از آموزشها, بهتون تبریک میگم انصافا با سلیقه هستین, خوش به حالتون که تو شهر خودتون ارشد میخونین, متاسفانه ارشد رشته منو تو استانمون ندارن؛ واسه همینم من نمی تونم ازدواج کنم تا از این هنر نمایی ها داشته باشم البته تو مجردی هم آشپزی میکنم چون خیلی به آشپزی مخصوصا دسر علاقه دارم, میشه لطفا خمیر گردوی روسی شیرین و دسر بلژیکی رو آموزش بدین, امیدوارم بهترین نمره ها رو تو امتحاناتون کسب کنید.
-----------------------
سلام. خوش اومدید. ممنونم. حتما در اسرع وقت انشالله.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-03-10 20:27
سلام مث همیش عالیییی
-------------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir