سالاد پیازچه و شوید

http://s6.picofile.com/file/8183799676/IMG_0791.JPG

قبلا چند مدل سالاد رو با هم دیدیم. با رفتن هوا به سمت گرما میل خوردن خوراکی های خنک و سرد بیشتر میشه. یکی از این خوردنی های سرد انواع سالاد هاست که هم میتونه جای غذای اصلی رو بگیره و هم یک میان وعده عالی به حساب میاد. سالاد امروزم بی شباهت به سالاد یونانی که قبلا در سایت آموزشش رو داشتیم یا سالاد بهاری نیست. ولی باز پستش رو قرار میدم تا شاید ایده ای باشه برای دوستان عزیزم.

 این سالاد حدودا برای 6 نفر کافی است.

مواد لازم :

سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده سه لیوان

سینه مرغ آبپز نگینی خرد شده دو لیوان

خیار شور نگینی ریز خرد شده یک لیوان

پیاز چه نگینی ریز خرد شده یک لیوان

شوید خرد شده سه چهارم لیوان

ماست خامه ای نصف لیوان

سس مایونز نصف لیوان

آبلیمو و ادویه به میزان لازم

یک مدل دیگه از سالاد پیازچه هست که با سوسیس درست میشه. برای این منظور میتونید یک لیوان سوسیس پخته هم به مواد بالا اضافه کنید.

برای پختن سوسیس میتونید از دستگاه بخار پز استفاده کنید یا اگه نداشتید میتونید با یک قابلمه و یک سبد فلزی حالت بخار پز رو ایجاد کنید و با حرارت غیر مستقیم سوسیس ها رو بپزید.

یک روش راحتر هم اینه که پوست سوسیس ها رو از اون جدا نکنید و با پوست داخل یک پلاستیک فریزر قرار بدید و در پلاستیک رو محکم ببندید و مثل تخم مرغ آب پز اون رو بپزید. حدود نیم ساعت برای پخت کامل اون کافی هست.

http://s6.picofile.com/file/8183799650/download.jpg

خوب همونطور که در تصویر مشخصه تمام مواد رو میپزیم و نگینی خرد میکنیم.

اول سس رو درست میکنیم. سس مایونز + آبلیمو + ماست خامه ای + کمی فلفل سیاه + کمی آویشن + کمی پودر سیر رو با هم مخلوط میکنیم. بعد توی ظرف سس که از قبل بزرگ انتخاب کردیم باقی مواد نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم. اینطوری سس حروم نمیشه. اگه نیاز به سس بیشتر هم داشت کمی ماست یا سس مایونز اضافه کنید.

http://s6.picofile.com/file/8183799600/download_1_.jpg

اگه بعد از مخلوط کردن حس کردید خیار شور یا شوید کمه میتونید به سلیقه ی خودتون اضافه کنید. مقادیر رو من تقریبی بیان کردم. که با توجه به سلیقه ی خودتون کم و زیادش کنید.

http://s4.picofile.com/file/8183799626/download_2_.jpg

میتونید به جای سوسیس از ژانبون گوشت یا مرغ هم استفاده کنید.

در صورت تمایل نصف لیوان گردوی خرد شده هم به مواد تون اضافه کنید. چون تقارن مزه ای خوبی داره با سالاد.

در صورت تمایل میتونید کمی نخود سبز و ذرت پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.

http://s6.picofile.com/file/8183799792/IMG_0794.JPG

برای تزیین این سالاد میتونید از روش سالاد ماکارونی که قبلا در ساید قرار داده بودم استفاده کنید.هم راحته و هم زیبا . توی قالبه مورد نظرمون پلاستیک فریزر میاندازیم.میتونید کمی قالب رو خیس کنید تا پلاستیک به قالب بچسبه و توش حرکت نکنه. و مواد رو توی قالب ریخته و با پشته قاشق فشار میدیم. روی قالب رو با پلاستیک میپوشونیم و قالب رو توی یخچال میزاریم نیم ساعت خودش رو بگیره و بعد در ظرف سرو برش میگردونیم و پلاستیک رو از اون جدا میکنیم.

http://s4.picofile.com/file/8183799700/IMG_0792.JPG

 اگه از طعم روغن زیتون خوشتون میاد میتونید چند قاشق روغن زیتون به سالادتون اضافه کنید.

اگه دوست دارید کاملا این سالاد مزه ی سالاد یونانی بگیره میتونید چند حبه سیر به سالاد اضافه کنید.

حتما قبل از سرو این سالاد چند ساعت اون را داخل یخچال قرار بدید تا طعم مواد به خورد هم بره.

در آخر این نکته رو بگم که وقتی مواد سالاد گرم هست سعی کنید سس رو اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد میره و باعث میشه سس بیشتری مصرف کنید.

http://s4.picofile.com/file/8183799726/IMG_0793.JPG

دیدگاه‌ها  

+3 #6 ناهیدnahid 1395-05-27 14:58
سلام
شما خیلی با سلیقه هستید

عالی عالی

از دیدن مطالبتون سیر نمیشم

غذاهای خوشمزه و زیبا :-) :-) :-)
-----------------------
سلام. ممنونم از لطف شما.
نقل قول کردن
+1 #5 nafas 1394-03-17 15:06
بسیار عالی بانوی هنرمند :
--------------------
ممنونم.
نقل قول کردن
+1 #4 mahla 1394-02-14 09:41
مرسی عزیزم :roll:
--------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
+1 #3 mahla 1394-02-04 04:54
سلام،
سایت تون عالیه،من کلی استفاده کردم ،
ممنون از مطالب مفیدتون.
یه سوال دارم و اون اینکه:
آیا پخت حلوا با آرد گندم با حلوا با آرد برنج فرق داره؟
آخه من با همون روش که با آرد گندم درست میکردم با آرد برنج درست کردم اما متاسفانه حلوای برنجی چند دقیقه بعد سفت و خشک شد.
میشه لطفا راهنمایی کنید؟ممنون میشم.
-----------------------
سلام. بله کاملا متفاوت هست روش پخت. آرد برنج نیاز به سرخ شدن نداره و خیلی زود میپزه. کلا حلوای اون نرم و پوک تر میشه.چند تا قلق داره که سعی میکنم توی یک پست کامل توضیح بدم.
نقل قول کردن
+1 #2 زهراکرجی 1394-02-02 14:59
سلام جیگر سال نو مبارک البته باتاخیر :-* :oops: دست گلت دردنکنه عجب چیزی درست کردی معلومه که خیلی خوشمزست راستی دارم ایده میگیرم تا15تیربرای تولددخترم راستی شماتهرانی؟
------------------------------
الهی امیدوارم 120 ساله بشن.
عزیزم.... نه من قزوینم. اگه سوالی داشتی در خدمتم.
نقل قول کردن
+1 #1 محیاا 1394-02-01 19:20
سلام مث همیشه عااالییی
-------------------
سلام. ممنونم از شما
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir