سالاد پیازچه و شوید
قبلا چند مدل سالاد رو با هم دیدیم. با رفتن هوا به سمت گرما میل خوردن خوراکی های خنک و سرد بیشتر میشه. یکی از این خوردنی های سرد انواع سالاد هاست که هم میتونه جای غذای اصلی رو بگیره و هم یک میان وعده عالی به حساب میاد. سالاد امروزم بی شباهت به سالاد یونانی که قبلا در سایت آموزشش رو داشتیم یا سالاد بهاری نیست. ولی باز پستش رو قرار میدم تا شاید ایده ای باشه برای دوستان عزیزم.
این سالاد حدودا برای 6 نفر کافی است.
مواد لازم :
سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده سه لیوان
سینه مرغ آبپز نگینی خرد شده دو لیوان
خیار شور نگینی ریز خرد شده یک لیوان
پیاز چه نگینی ریز خرد شده یک لیوان
شوید خرد شده سه چهارم لیوان
ماست خامه ای نصف لیوان
سس مایونز نصف لیوان
آبلیمو و ادویه به میزان لازم
یک مدل دیگه از سالاد پیازچه هست که با سوسیس درست میشه. برای این منظور میتونید یک لیوان سوسیس پخته هم به مواد بالا اضافه کنید.
برای پختن سوسیس میتونید از دستگاه بخار پز استفاده کنید یا اگه نداشتید میتونید با یک قابلمه و یک سبد فلزی حالت بخار پز رو ایجاد کنید و با حرارت غیر مستقیم سوسیس ها رو بپزید.
یک روش راحتر هم اینه که پوست سوسیس ها رو از اون جدا نکنید و با پوست داخل یک پلاستیک فریزر قرار بدید و در پلاستیک رو محکم ببندید و مثل تخم مرغ آب پز اون رو بپزید. حدود نیم ساعت برای پخت کامل اون کافی هست.
خوب همونطور که در تصویر مشخصه تمام مواد رو میپزیم و نگینی خرد میکنیم.
اول سس رو درست میکنیم. سس مایونز + آبلیمو + ماست خامه ای + کمی فلفل سیاه + کمی آویشن + کمی پودر سیر رو با هم مخلوط میکنیم. بعد توی ظرف سس که از قبل بزرگ انتخاب کردیم باقی مواد نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم. اینطوری سس حروم نمیشه. اگه نیاز به سس بیشتر هم داشت کمی ماست یا سس مایونز اضافه کنید.
اگه بعد از مخلوط کردن حس کردید خیار شور یا شوید کمه میتونید به سلیقه ی خودتون اضافه کنید. مقادیر رو من تقریبی بیان کردم. که با توجه به سلیقه ی خودتون کم و زیادش کنید.
میتونید به جای سوسیس از ژانبون گوشت یا مرغ هم استفاده کنید.
در صورت تمایل نصف لیوان گردوی خرد شده هم به مواد تون اضافه کنید. چون تقارن مزه ای خوبی داره با سالاد.
در صورت تمایل میتونید کمی نخود سبز و ذرت پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.
برای تزیین این سالاد میتونید از روش سالاد ماکارونی که قبلا در ساید قرار داده بودم استفاده کنید.هم راحته و هم زیبا . توی قالبه مورد نظرمون پلاستیک فریزر میاندازیم.میتونید کمی قالب رو خیس کنید تا پلاستیک به قالب بچسبه و توش حرکت نکنه. و مواد رو توی قالب ریخته و با پشته قاشق فشار میدیم. روی قالب رو با پلاستیک میپوشونیم و قالب رو توی یخچال میزاریم نیم ساعت خودش رو بگیره و بعد در ظرف سرو برش میگردونیم و پلاستیک رو از اون جدا میکنیم.
اگه از طعم روغن زیتون خوشتون میاد میتونید چند قاشق روغن زیتون به سالادتون اضافه کنید.
اگه دوست دارید کاملا این سالاد مزه ی سالاد یونانی بگیره میتونید چند حبه سیر به سالاد اضافه کنید.
حتما قبل از سرو این سالاد چند ساعت اون را داخل یخچال قرار بدید تا طعم مواد به خورد هم بره.
در آخر این نکته رو بگم که وقتی مواد سالاد گرم هست سعی کنید سس رو اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد میره و باعث میشه سس بیشتری مصرف کنید.
دیدگاهها
شما خیلی با سلیقه هستید
عالی عالی
از دیدن مطالبتون سیر نمیشم
غذاهای خوشمزه و زیبا
-----------------------
سلام. ممنونم از لطف شما.
--------------------
ممنونم.
--------------------
خواهش میکنم.
سایت تون عالیه،من کلی استفاده کردم ،
ممنون از مطالب مفیدتون.
یه سوال دارم و اون اینکه:
آیا پخت حلوا با آرد گندم با حلوا با آرد برنج فرق داره؟
آخه من با همون روش که با آرد گندم درست میکردم با آرد برنج درست کردم اما متاسفانه حلوای برنجی چند دقیقه بعد سفت و خشک شد.
میشه لطفا راهنمایی کنید؟ممنون میشم.
-----------------------
سلام. بله کاملا متفاوت هست روش پخت. آرد برنج نیاز به سرخ شدن نداره و خیلی زود میپزه. کلا حلوای اون نرم و پوک تر میشه.چند تا قلق داره که سعی میکنم توی یک پست کامل توضیح بدم.
------------------------------
الهی امیدوارم 120 ساله بشن.
عزیزم.... نه من قزوینم. اگه سوالی داشتی در خدمتم.
-------------------
سلام. ممنونم از شما