مرصع پلو با گوشت

مرصع پلو یک غذایی که شباهت زیادی به قیمه نثارو شیرین پلو داره. از انواع پلوها به حساب میاد. پلو یعنی مخلوط برنج با هر چیزی. این هر میتونه عدس باشه یا جواهرات! 

خوب همونطوری که همه میدونیم مرصع یعنی آراسته و جواهر نشان و ... ! پس امروز یک پلوی جواهری داریم.

مرصع پلو معمولا با مرغ پخته میشه و اگه بخواییم خیلی رسمی کنیمش میشه از گوشت گوسفندی استفاده کنیم. و در برخی موارد از گوشت قل قلی هم استفاده میشه. 

فکر میکنم در تهران بیشتر با مرغ سرو میشه. خوب در هر حال امروز ما مدل گوشتیشو داریم.

مواد لازم : 

گوشته گوسفندی 

برنج به میزان لازم

خلال پسته

خلال بادوم 

خلال پوست پرتقال 

زرشک

زعفران 

ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه و هل و دارچین

گلاب به میزان لازم

کره 

من ریز مواد رو نگفتم چون واقعا سلیقه ایه.

اول گوشت رو میزاریم با چند تا پیاز درشت حسابی بپزه. میتونید اول گوشت رو با روغن و پیاز درشت و فلفل و زردچوبه تفت بدید و بعد کمی توش آب بریزید و بزارید قشنگ  6 7 ساعتی بپزه. من معمولا میزارم تا کامل آبش کشیده بشه. میتونید کمی از آبشو نگه دارید تا موقع کشیدن غذا به صورت سس روی برنج بریزید

انواع خلال هارو هر چقدر دوست داشتید بردارید و بشورید. خلال پسته و بادوم رو برای 15 دقیقه در آب سرد خیس میکنیم و یک تفت کوچیک در کره میدیم.

خلال پوست پرتقال رو حتما از قبل خیس میکنیم یا با چند بار یک دقیقه ایی جوشوندنش تلخ آبش رو میگیریم. و با زعفرون و کره تفت میدیم.

زرشک رو همرا با زعفران و یک قاشق شکر  و دو قاشق آب و کره تفت میدیم. (زرشک زود میسوزه)

اگه تمایل به داشتید کمی کشمش رو هم تفت بدید.و استفاده کنید.

یک ساعت قبل از ینکه گوشت رو خاموش کنیم نمک رو بهش اضافه میکنیم. گوشت رو ریش ریش میکنیم و کمی در کره یا روغن تفت میدیم. نباید سرخ بشه. فقط تفت بخوره . بعد هل و داریچن و گلاب و زعفران رو بهش اضافه میکنیم و زیرشو خاموش میکنیم تا اسانسهامون نسوزه

در نهایت برنج رو میکشیم و موادمون رو روی برنج میریزیم. 

والا ما فرصت تزیین نداریم تو خونه.(از یک طرف طفلمون گریه میکنه و از طرفی همسرمون گشنه است و از اون یکی طرف خودمون خسته ایم) شما اگه وقت داشتید خوشگلش کنید! که این جواهر پلو بدرخشه. اونطوری شاید  بیان و بدزدنش و ببرنش موزه جواهرات آنتیک.

از هویج پخته هم میتونید استفاده کنید.

میشه از پیاز داغ هم برای تزیین کمک گرفت.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. عطر گوشت با اون اسانسها و ادویه ها واقعا محشره............

دیدگاه‌ها  

0 #1 مریم بانو 1395-06-03 04:41
هوووووم، به نظر خیلی خوشمزه میاد :roll:
---------------------
بله به امتحانش می ارزه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir