کشمشی

 سلام بر همگی. نماز و روزه هاتون قبول باشه و روزهاتون پر از آرامش. این دستور کشمشی مخصوص خودم. البته دستور دو برابر بود و من نصف کردم براتون.

_ کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز است!

 عالی و بسیار ترد و خوشمزه است و مثب بازاری هاش در میاد.

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد

آرد شیرینی پزی ۲۲۰ گرم

پودر قند ۱۵۰ گرم

کره به دمای محیط رسیده ۱۲۰ گرم

کشمش ۸۰ گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری

آب یک قاشق غذاخوری

 ۱)کره و پودر قند و یک قاشق آب رو میزنیم تا سبک بشه و کرم رنگ.

۲)یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و همینطور وانیل رو و با همزن میزنیم تا یکدست بشن.

۳) ارد الک شده رو در سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.

۴)کشمش رو اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و مواد رو داخل قیف بدون میریزیم و با فاصله داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختیم به اندازه یک گردو قرار میدیم.

 ۵) در صورت تمایل روی کشمشی ها کمی پودر قند الک میکنیم.

۶)فر رو با دمای ۱۶۰ گرم میکنیم و کشمشی هارو در طبقه ی وسط فر به مدت نهایتا ۱۵ دقیقه قرار میدیم. یا تا زمانی که زیر کشمشی ها تغییر رنگ بدن.

_با این مواد حدود ۳۰ عدد کشمشی خواهید داشت.

 _اگه دوست دارید روی کشمشی ها ترک بخوره اول فر رو با دمای ۱۹۰ درجه داغ کنید و بعد از قرار دادن کشمشی ها و گذشت چند دقیقه دمای فر را روی ۱۶۰ بیارید و حتما در ابتدا قالب رو در بالای فر قرار بدید.

_میزان پودر قند این دستور مطابق سلیقه ی من هست و ممکنه کمی شیرینیش کم باشه. میتونید میزان پودر قند رو بیشتر کنید.

_ اگه دوست دارید کشمشی شما نرم تر باشه و ترد نشه میزان تخم مرغ باید بیشتر بشه.

 _میزان کره تا ۱۵۰ گرم و آرد تا ۲۵۰ گرم قابل تغییر هست و این بستگی به کیفیت آرد و کره داره. دو بار درست کنید دستتون میاد مواد.

_ آب موجود در دستور برای اینه که کشمشی ها خشک نشن و در عین تردی، لطیف باشن.

_ این دستور فاقد بکینگ پودر است.

_من گاهی به جای طعم وانیل از همان میزان هل کوبیده و به جای اب یک قاشق گلاب میریزم. ولی اگه وانیل میزنید این مواد رو نزنید. چون ترکیب وانیل شیمیایی و گلاب خیلی جالب نمیشه.

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir