شیرینی پرتقالی

http://s5.picofile.com/file/8138226192/IMG_0102.jpg

خیلی وقتها هست که دلتون یک چیز شیرین و راحت و خوشمزه میخواد. بعضی دستورها این جور مواقع به کمک آدم میاد و به سرعت کمبود دز شیرینیمون رو بالا میبره. مثل همین مینی کوکی پرتقالی که با چند تا مواد اولیه یک شیرینی خوشمزه و راحت را بهمون میده.

مواد لازم :

کره : 110 گرم

پودر شکر : 40 گرم

رنده پوست پرتقال : یک قاشق غذاخوری

آرد سفید: 110 گرم

آرد ذرت : یک دوم قاشق غذاخوری

شکلات چیبسی در صورت تمایل کمی

 http://s5.picofile.com/file/8138226142/IMG_0100.jpg

کره را در دمای محیط قرار میدیم تا نرم بشه.پوست پرتقالمون را رنده میکنیم. توجه داشته باشید از قسمت نارنجی پرتقال تنها استفاده کنید و قسمت سفید پوستشو رنده نکنید چون باعث میشه شیرینیمون تلخ بشه.

فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم بشه.

کره + رنده پوست پرتقال را با دور تند هم زن میزینیم. بعد پودر شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

آرد سفید و ذرت را با هم مخلوط میکنیم و الک کرده و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم. تمام مواد را هم میزنیم تا خمیر نرم و یکدستی ایجاد بشه.

http://s5.picofile.com/file/8138225934/IMG_0074.jpg

مایع آماده شده را توی یک قیف که سر اونو ماسوره ی ستاره ای زدید میریزید و داخل سینی فر که از قبل چرب کردید یا کاغظ روغنی انداختید ستاره میزنید.

http://s5.picofile.com/file/8138226000/IMG_0077.jpg

این شیرینی پف خاصی نداره اما بازم برای احتیاط کمی فاصله بین شیرینی ها ایجاد کنید.

http://s5.picofile.com/file/8138226050/IMG_0082.jpg

اگه دوست داشتید سر ستاره ها یک شکلات چیبسی قرار بدید. اگرم نه ایرادی نداره.!!

http://s5.picofile.com/file/8138226084/IMG_0083.jpg

حالا سینی را داخل فر قرار بدید و اجازه بدید شیرینیتون 10 الی 12 دقیقه بپزه. و در نهایت اونو از فر خارج کرده و میزاریم تا سر بشه و نوش جان میکنیم.

http://s5.picofile.com/file/8138226276/IMG_0105.jpg

بنده دستور این شیرینی از مجله آشپزی برداشتم و واقعا دستور کاربردی هستش.امیدوارم برای یک بارم که شده امتحانش کنید. انقدر راحته و سریع درست میشه که خستگی یک روز کار سخت رو از تنتون در میاره.

http://s5.picofile.com/file/8138226318/IMG_0108.jpg

اگه دوست داشتید این شیرینی را درست کنید و اصلا دست رسی به پرتقال تازه نداشتید میتونید از پوست پرتقال خشک استفاده کنید. ولی اونو اول توی آب خیس کنید و آب اونو بگیرید و بعد استفاده کنید. لازم به ذکر ه که بگم با پرتقال تازه یک چیزه دیگست.

http://s5.picofile.com/file/8138225850/IMG_0073.jpg

 

دیدگاه‌ها  

0 #11 مهمان 1395-07-16 08:38
سلام خدا قوت ,میشه بجای 110 گرم کره از 55 گرم کره و55 گرم روغن جامد استفاده کرد ؟؟؟
----------------------
سلام.
خیر تبدیلش متفاوت تره و در بیسکوییت ها میزان و اندازه خیلی مهمه.
نقل قول کردن
0 #10 نسترن. م 1395-01-23 02:15
سلاااااام.
من این شیرینیها رو درست کردم. از نظر طعم و مزه که حرف نداشت. ولی شیرینیهای من کمی بیشتر از شیرینی شما باز شد وخیلی هم حالت پفی نبود. در ضمن قیف زدنش هم کار طاقت فرسایی بود. شما با چه قیفی کار میکتید؟؟؟
ممنون شکلات جووووون
--------------------
سلام. احتمالا مواد شما شل بوده و نیاز بیشتری به آرد داشته. اگه مواد شل باشه نمیشه راحت مدل داد.
قیف پلاستیکی و ماسوره فلزی
نقل قول کردن
0 #9 golden 1394-11-17 13:53
سلااام. سایتتونو تصادفی پیدا کردم و از صفحه ی اول تا 30 رو کامل بررسی کردم، واقعا افرین و خسته نباشید
--------------------
سلام. خوش اومدید. خداروشکر مقبول بوده
نقل قول کردن
+1 #8 مهمان 1394-10-20 19:23
سلام عزیز اول ممنون از دستورهای خوبت. بجای پوست پرتقال از چه چیزهای دیگه وچطور میشه استفاده کرد ؟
لطفا دستور تهیه شیرینی کشمشی (با مقیاس پیمانه ) رو هم آموزش بدید ممنون.
-----------------------
سلام. میتونید از اسانس پرتقال استفاه کنید.
چشم..
نقل قول کردن
0 #7 نسترن. م 1394-09-10 07:04
سلااام. شکلات جون دوست دارم این شیرینیو درست کنم ولی آخه مقدار آرد و کره تقریبا مساویه با دوقاشق آرد ذرت. وحس میکنم تا بذارم توی فر وابره. معمولا تو شیرینیهای خشک میزان کره نصف آرده. چکار کنم حالا با این حسم؟؟؟؟؟ :eek: :sad:
---------------------
نه عزیزم. کلا طعم این شیرینی خیلی کره ای هست و کمی پف میکنه ولی وا نمیره. میتونی کمی کره رو کمتر بریزی. آرد ذرت پوکی لازم رو میده.
نقل قول کردن
0 #6 یاسی 1394-05-11 18:18
سلام شکلات خانوم.اتفاقی آدرستو پیدا کردم و خیلی خوشحالم :roll: . :roll: آشپزیم بد نیست و آشپزی رو خیلی دوست دارم. ممنون از اینکه بی ریا و کامل آموزش میدی.آشپزی خوب در گروی فوت کوزه گریشه که الحق فوت رو یاد میدی.این شیرینی اولین دستور سایتته که درست کردم عالی بود.بازم ممنون :-*
----------------------
سلام. ممنونم. خوش اومدید. امیدوارم ساعات خوبی رو در سایتم سپری کنید.
نقل قول کردن
0 #5 لادن 1393-12-21 06:59
سلام خیلی دستور ساده و خوبیه و موادش تو خونه در دسترس هست الان میرم امتحانش میکنم برای شیرینی عید هم گزینه مناسبیه امیدوارم طعمش هم خوب باشه یه سوال داشتم من مقداری پوره خرمالو از پاییز در فریزر دارم نمیدونم باهاش چیکار کنم میتونید راهنماییم کنید .ممنون که پاسخ میدید.
-----------------------------
بهترین راهش کیک خرمالو هست که هم خوشمزه است و هم فریزری بودن پوره در اون تاثیری نداره.
ژله خرمالو هم میتونید درست کنید.
نقل قول کردن
0 #4 عسل 1393-06-12 12:34
سلام خیلی ممنون واقعا خوشحال شدم خیلی دنبال همچین شیرینیی بودم با این ترکیبات
------------------------
پاسخ مدیر سایت : میتونید جایگزین پرتقال گیلاس یا هلو یا هل هم استفاده کنید.
نوش جان
نقل قول کردن
0 #3 ايدا 1393-06-11 06:35
بخاطره بستهاي عاليتوون ممنونم خمسون مفيدن و اينكه انقدر همرو با حوصله توضيح ميديد،،،، اكه براتون مقدور بود كيك مرغ كه با نونه تست درست ميشه هم اموزش بديد ،،،،خسته نباشيد
------------------------
پاسخ مدیر سایت : خانومی در لیست مطالبی که میخوام به روز کنم هستش. به زودی میبینید.
نقل قول کردن
0 #2 تمشک بانو 1393-06-10 14:55
من همیشه پر از سوالم . شرمندم وقتت رو هم میگیرم . سوالم اینه که آرد ذرت همون نشاسته ست که آردیه ؟ یا فرق داره ؟ من الان پودر نشاسته دارم . نمیدونم همونه یا نه !‌
---------------
پاسخ مدیر سایت : خوشحال میشم بتونم سوالاتت رو جواب بدم. نه عزیزم آرد ذرت آردی هستش که از ذرت (بلال) درست میشه و زرد رنگه. بافت پوکی که شیرینی ها و کیک ها میده. لوازم قنادی فروشی ها دارن. نشاسته هم انواع مختلف داره. نشاسته سیب زمینی ، نشاسته گل ، نشاسته ذرت و ... که نشاسته ی ذرت خیلی نرم و سبک و سفید رنگه و بافتش کمی شبیه پودر قند هستش.در قسمت نان ها در پست نون گردو روسی عکس آرد ذرت را قرار دادم و میتونی مراجعه کنی و ببینی.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir