شیرینی پرتقالی
خیلی وقتها هست که دلتون یک چیز شیرین و راحت و خوشمزه میخواد. بعضی دستورها این جور مواقع به کمک آدم میاد و به سرعت کمبود دز شیرینیمون رو بالا میبره. مثل همین مینی کوکی پرتقالی که با چند تا مواد اولیه یک شیرینی خوشمزه و راحت را بهمون میده.
مواد لازم :
کره : 110 گرم
پودر شکر : 40 گرم
رنده پوست پرتقال : یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: 110 گرم
آرد ذرت : یک دوم قاشق غذاخوری
شکلات چیبسی در صورت تمایل کمی
کره را در دمای محیط قرار میدیم تا نرم بشه.پوست پرتقالمون را رنده میکنیم. توجه داشته باشید از قسمت نارنجی پرتقال تنها استفاده کنید و قسمت سفید پوستشو رنده نکنید چون باعث میشه شیرینیمون تلخ بشه.
فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
کره + رنده پوست پرتقال را با دور تند هم زن میزینیم. بعد پودر شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
آرد سفید و ذرت را با هم مخلوط میکنیم و الک کرده و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم. تمام مواد را هم میزنیم تا خمیر نرم و یکدستی ایجاد بشه.
مایع آماده شده را توی یک قیف که سر اونو ماسوره ی ستاره ای زدید میریزید و داخل سینی فر که از قبل چرب کردید یا کاغظ روغنی انداختید ستاره میزنید.
این شیرینی پف خاصی نداره اما بازم برای احتیاط کمی فاصله بین شیرینی ها ایجاد کنید.
اگه دوست داشتید سر ستاره ها یک شکلات چیبسی قرار بدید. اگرم نه ایرادی نداره.!!
حالا سینی را داخل فر قرار بدید و اجازه بدید شیرینیتون 10 الی 12 دقیقه بپزه. و در نهایت اونو از فر خارج کرده و میزاریم تا سر بشه و نوش جان میکنیم.
بنده دستور این شیرینی از مجله آشپزی برداشتم و واقعا دستور کاربردی هستش.امیدوارم برای یک بارم که شده امتحانش کنید. انقدر راحته و سریع درست میشه که خستگی یک روز کار سخت رو از تنتون در میاره.
اگه دوست داشتید این شیرینی را درست کنید و اصلا دست رسی به پرتقال تازه نداشتید میتونید از پوست پرتقال خشک استفاده کنید. ولی اونو اول توی آب خیس کنید و آب اونو بگیرید و بعد استفاده کنید. لازم به ذکر ه که بگم با پرتقال تازه یک چیزه دیگست.
دیدگاهها
----------------------
سلام.
خیر تبدیلش متفاوت تره و در بیسکوییت ها میزان و اندازه خیلی مهمه.
من این شیرینیها رو درست کردم. از نظر طعم و مزه که حرف نداشت. ولی شیرینیهای من کمی بیشتر از شیرینی شما باز شد وخیلی هم حالت پفی نبود. در ضمن قیف زدنش هم کار طاقت فرسایی بود. شما با چه قیفی کار میکتید؟؟؟
ممنون شکلات جووووون
--------------------
سلام. احتمالا مواد شما شل بوده و نیاز بیشتری به آرد داشته. اگه مواد شل باشه نمیشه راحت مدل داد.
قیف پلاستیکی و ماسوره فلزی
--------------------
سلام. خوش اومدید. خداروشکر مقبول بوده
لطفا دستور تهیه شیرینی کشمشی (با مقیاس پیمانه ) رو هم آموزش بدید ممنون.
-----------------------
سلام. میتونید از اسانس پرتقال استفاه کنید.
چشم..
---------------------
نه عزیزم. کلا طعم این شیرینی خیلی کره ای هست و کمی پف میکنه ولی وا نمیره. میتونی کمی کره رو کمتر بریزی. آرد ذرت پوکی لازم رو میده.
----------------------
سلام. ممنونم. خوش اومدید. امیدوارم ساعات خوبی رو در سایتم سپری کنید.
-----------------------------
بهترین راهش کیک خرمالو هست که هم خوشمزه است و هم فریزری بودن پوره در اون تاثیری نداره.
ژله خرمالو هم میتونید درست کنید.
------------------------
پاسخ مدیر سایت : میتونید جایگزین پرتقال گیلاس یا هلو یا هل هم استفاده کنید.
نوش جان
------------------------
پاسخ مدیر سایت : خانومی در لیست مطالبی که میخوام به روز کنم هستش. به زودی میبینید.
---------------
پاسخ مدیر سایت : خوشحال میشم بتونم سوالاتت رو جواب بدم. نه عزیزم آرد ذرت آردی هستش که از ذرت (بلال) درست میشه و زرد رنگه. بافت پوکی که شیرینی ها و کیک ها میده. لوازم قنادی فروشی ها دارن. نشاسته هم انواع مختلف داره. نشاسته سیب زمینی ، نشاسته گل ، نشاسته ذرت و ... که نشاسته ی ذرت خیلی نرم و سبک و سفید رنگه و بافتش کمی شبیه پودر قند هستش.در قسمت نان ها در پست نون گردو روسی عکس آرد ذرت را قرار دادم و میتونی مراجعه کنی و ببینی.