لیدی فینگر (نون شیرینی لطیفه)

یکی از اون دسرهایی که دیگه جهانی شده تیرامیسو هست که به طور اورجینال با نون های درست میشه که اسمشون لیدی فینگر هست. 

اون اوایل دوره ور سالهای 88 معمولا از نون آماده استفاده میکردیم. بسته 28تایی قیمتش 5500 بود ولی الان نمیدونم چنده. بعد یک دوره زمانی اون نون ها کمیاب شد .  نون های آماده خوشگل و یک اندازه هستند ولی مطمئن باشید از نظر مزه به پای نون هایی که تازه درست کنیم و تو خونه بپزیم نمیرسه. هم از لحاظ قیمت هم شدیدا مناسب در میاد. تازگی نونهای خونه هم یک چیز دیگه است. 

تازه این نکته رو هم در نظر بگیرید که تا بخوایید برید و لیدی فینگیر آماده پیدا کنید چندین سری خودتون لیدی فینگر پختید. 

این دستور نهایت 15 دقیقه وقتتون رو بگیره و اگه درست و دقیق اجراکنید نتیجه ی خوبی میگیرید.

و جالب تر اینه که نون شیرینی لطیفه ی خودمونم مثل همین لیدی فینگره. پس با یک تیر دو نشون میزنیم.

این نون رو داشته باشید تا با پست لطیفه و تیرامیسو در خدمتون باشم.

مواد لازم :

تخم مرغ : سه عدد

آرد : دو سوم پیمانه (حالت سر پر باشه)

پودر قند : نصف پیمانه

نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری سر پر

بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل :یک دوم قاشق چایخوری

قیف و ماسوره یک و نیم سانتی یک عدد

پودر قند برای رویه به میزان لازم

اول ازهمه بگم که مهمترین نکته ی این شیرینی زدن سفیده هاست. طوری که اصلا آب نندازه و حتی ذره ای زرده وارده سفیده نشه.

زرده هارو از سفیده جدا میکنیم .

  

آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو مخلوط میکنیم و 3 تا 4 بار الک میکنیمش. و میزاریمش کنار

 سفیده رو کمی میزنیم تا کف کنه. و روش حباب ایجاد شه.  مثل تصویر


 بعد نصف پودر قندرو بهش اضافه میکنیم و انقدر میزنیم تا حسابی پف کنه! خیلی مهمه که اصلا آب نداشته باشه. و اونو میزاریم توی یخچال تا آب نندازه. خیلی مهمه فعالیت هامون سرعتی باشه !

فر رو روشن میکنیم و میزاریم داغ بشه! 

زرده رو با وانیل و بقیه ی پودر قند انقدر میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه.

حالا سفیده و زرده رو با هم مخلوط میکنیم. حرکت لیسک باید دورانی باشه تا پف سفیده از بین نره! و نباید خیلی هم بخوره!


  حالا مخلوط آرد رو برای بار پنجم الک میکنیم و کم کم به مخلوط زرده و سفیده اضافه میکنیم.(همینطور که الک میکنیم اضافه میکنیم به مواد)

 حالا مخلوطمون رو توی قیف میریزیم و از ماسوره ایی استفاده میکنیم که قطر اون یک و نیم باشه!(مثل من تنبلی نکنید بگید با دست میریزما! با دست ریختنش خیلی سخته! و اگه میخوایید از این نون برای شیرینی لطیفه استفاده کنید به اندازه گردو کوچیگ گرد گرد روی کاغظ روغنی با فاصله بریزید.)


  حتما باید از کاغظ روغنی استفاده کنیم. اگه بخواییم خوشگل تر بشه باید کاغظ رو خطکشی کنیم و بعد کاغظ رو برگردونید و از پشت خط کشی ها استفاده کنید.

مدل استانداردش قطر یک و نیم و طول 7 سانتی متریه.

مواد رو با فاصله 5 سانتی از هم بریزید تا وقتی پف کرد با هم قاطی نشه.


حالا روی نون هامون رو پودر قند الک میکنیم . این قسمت کار مهمه. چون نونهامون خیلی کم شیرینه و با ریختن این پودر قند شیرینیش تکمیل میشه. و همینطور ترک و تردی رویه بستگی به این پودر قند داره. 

 نیازی نیست اضافه های پودر قند رو بگیریم. 

حالا نون ها میره توی فر. دستور اصلی دمای حداکثر که 240 درجه هست رو برای 10 دقیقه زمان میگه اما با فر من دمای 200 و 8 دقیقه زمان کافیه. این دیگه واقعا به فرتون بستگی داره که چطوری باشه. وقتی حس کردید زیرش داره تغییر رنگ میده آماده است. در فر رو الکی باز نکنیدا!!! پفش میخوابه.(اینم نمای توی فر)

من واقعا با فرها مشکل دارم هر کدوم ساز خودشون رو میزنن.

اینم نون لطیفه ها در فر 

وقتی پخت سریع از روی سینی خارجش کنید. دو تا راه دارید که به نظر من دومی بهتره. سریع داغ داغی از کاغظ جدا کنید و بزارید توی ظرف تا سرد بشه و یا بزارید سرد بشه و بعد از کاغظ جدا کنید که ممکنه به کاغظ بچسبه. 


اینم از لیدی فینگر خوشگلمون که واقعا از لحاظ مزه تکه ! 

میتونید لای گردهاش خامه فرم گرفته بمالید و با پودر پسته تزیین کنید که در مبحث شیرینی لطیفه کامل عکسهاشو میزارم. 

نکته ها:

_ اگه حس میکنید سرعت عملتون بالا نیست اول زرده رو آماده کنید و بعد سفیده رو بزنید. اما حواستون باشه سفیده حساسه و از ظرف خیس یا همزن خیس یا چرب استفاده نکنید!   

_ تخم مرغها قبل از استفاده باید به دمای محیط رسیده باشن! پس زودتر از یخچال بیرون بیاریدشون

_ در اصل این شیرینی و نون بکینگ پودر نداره ولی چون ممکنه نتونید تخم مرغ رو خوب بزنید اونو اضافه کردم.

_ میتونید به جای پودر قند از 5 قاشق غذاخوری شکر در داخل مواد استفاده کنید ولی باید اونو به سفیده اضافه کنید.که این روشم بسیار بسیار خوشمزه و پفکی میشه.

_ وقتی مواد رو در قیف میریزیم نباید حالت پفکیش رو از دست داده باشه. 

برای نگداریشون میتونید اونهارو داخل ظرف بچینید و بینشون کاغظ روغنی بزارید و در فریزر نگه داری کنید . اما خوب تازه اش یک چیز دیگه است.

_ میتونید آرد ذرت رو حذف کنید و جاش همون میزان کمی کمتر آرد اضافه کنید. یعنی کلا آرد بشه سه چهارم پیمانه سر پر

 

دیدگاه‌ها  

-1 #15 بانو 1396-11-07 20:23
چرا عکسا باز نمیشه؟
------------------
سایت آپلود اون مشکل پیدا کرده
نقل قول کردن
0 #14 دلوین 1396-05-28 13:47
سلام.
میشه اندازه ی آرد رو به لیوان بگید.
-----------------
سلام. حتما به گرم اندازه بزنید . من اصلا تبدیل واحد هارو قبول ندارم.
نقل قول کردن
+1 #13 elisa 1394-12-20 12:54
چرا عكساش باز نميشه ؟
----------------------
سایت آپلو قدیمی بوده متاسفانه پریده. باید مجدد بزارم.
نقل قول کردن
0 #12 سانازی777 1394-09-27 15:49
سلام ببخشید عزیزم تو این لندن که ما زندگی میکنیم نشاسته ذرت نیست حالا من میتونم به جای اون یک قاشق از نشاسته معمولی یا همونقدر آرد استفاده کنم؟ و اینکه با این مواد چندتا شیرینی درست میشه
-----------------------
به جاش بهتره از آرد استفاده کنید. به اندازه شیرینی ها بستگی داره. کوچیک باشه 15 تا .
نقل قول کردن
0 #11 فاطمه 1394-07-24 19:23
ببخشید روی گاز هم میشه درستش کرد؟
تو خونه ی بابام اینا گاز تو کار داره و
فر جداگونه هم ندارن
تا چند ماه دیگه هم عروسی نمیکنم :oops: و مشکلم با تموم دستور پختا نداشتن فره! :sad:
این هم یکیش :-?
البته فقط لازانیا و یه نوع کیکه که به راحتی روی گاز درست میکنم ولی بقیه رو نمیدونم :sigh:
------------------------
متاسفانه من خیلی تجربه ی روی گاز پختن رو ندارم. باید یک بار امتحان کنید و به ما هم خبر بدید. ولی معمولا خیلی مواد و کیک هارو نمیشه روی گاز درست کرد. بجز یک سری محدود.
نقل قول کردن
0 #10 asma.n 1394-06-16 12:01
سلام شکلات عزیز،به خاطر چی از نشاسته ذرت استفاده میکنین؟میشه استفاده نکرد؟؟
----------------------
سلام عزیزم. برای تردی بیشتر و در مزه هم تاثیر داره. بهتره استفاده کنید. تمام لوازم قنادی فروشی ها دارن.
نقل قول کردن
0 #9 لیلا 1394-05-17 11:47
سلام .میشه مقدار آرد و نشاسته را برحسب گرم بگید
----------------------------------
سلام. پیمانه که بهتره و راحتره. تبدیل واحدها همیشه مشکل سازه. مثلا یک پیمانه آرد ممکنه بین 120 تا 150 گرم بشه که خوب این مقدار نمیتونه حجت به حساب بیاد.
نقل قول کردن
0 #8 Shiva 1394-04-20 06:49
سلام یه سوال چرا نونا پف نکرد؟
---------------------
سلام. احتمالا سفیده تخم مرغ رو خوب هم نزدید.
نقل قول کردن
0 #7 معصوم 1394-04-14 12:46
سلام
من يه بار بااين دستور درست كردم خوب شده بود
4 عددتخم مرغ
4 قاشق غ آرد
4 قاشق غ شكر
كمي هم.وانيل
حتما دستور شما رو هم درست ميكنم
---------------------
ممنونم که دستورتون رو اینجا قرار دادید. منم حتما امتحان میکنم.
نقل قول کردن
0 #6 معصوم 1394-04-14 12:43
سلام خيلي عالي شده
راست ميگي من چند بار از اين ليدي فينگراي خارجي گرفتم دورديف بيشتر نداشت 15000 تومن و در ضمن تو تيراميسو هم كهنگيش محسوس بود من عاشق چيزاي تازه هستم
حتما درستش ميكنم .
----------------------
منم همینطور. اصولا کارهای جدید به آدم انرژی افزوده میده.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir