کباب ترکی گوشت و مرغ (مخلوط)

باز هم بایک غذای راحت و خوشمزه... 

میخواستم تو پست جداگانه کباب ترکی مرغ و گوشت رو بزارم که دیدم مخلوطش کنیم بهتره. 

این غذارو اولین بار 7 یا 8 سال پیش با مامانم تو خونه درست کردیم و دیدیم ای دل غافل عین بیرونی هاش از آب درومد و این شد که شد یکی از ساندویج های محبوب ما در خونه.

مواد لازم :

سینه ی مرغ یک عدد خرد شده (ایرادی نداره از قسمت های دیگه ی مرغم استفاده بشه)

گوشت راسته ی گوساله نیم کیلو(یا میشه از هر گوشته دیگه ایی استفاده کرد، راسته رو برای نرمیش پیشنهاد دادم.)

پیاز یک عدد بزرگ(حلقه ای خرد شده) + یک عدد ریز کوچک (نگینی خرد شده)

فلفل دلمه ایی یک عدد

قارچ یک بسته یا 7 عدد متوسط

گوجه یک عدد

نون همبرگری یا نون مخصوص کباب ترکی 3 عدد

سس سفید 6 قاشق

جعفری تازه خرد شده 6 قاشق

خیار شور خوش طعم 6 عدد

گوجه دو عدد متوسط

سویا سس و پیاز ریز رنده شده برای آماده سازی گوشت به میزان لازم

 

اولین کارمون اینه که گوشتمونو ریش ریش و و نامرتب سبک کباب ترکی های بیرون ببریم و برای مدت یک شبانه روز درون مخلوط پیاز ریز رنده شده و سویا سس بخوابونیم. تا نرم بشه. (همین جا یک نکته در مورد نرم کردن گوشت بگم که اگه در فصل انجیر باشیم انجیر نارس بسیار بسیار مناسبه برای نرم کردن گوشت قرمز که اونو 30 دقیقه قبل طبخ به گوشت بزنیم. کیوی هم در جای خودش بدک نیست!)

حالا مرغ هامونو ریز و نامرتب خرد کردیم + نصف پیاز حلقه شده + نصف فلفل دلمه ایی خرد شده و کمی روغن + نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه داخا ماهیتابه با شعله ی متوسط و درب ماهیتابه بسته میزاریم تا برای مدت 5 تا 6 دقیقه مرغها بپزه. 

شعله زیاد نباشه ولی خوب کمم نباشه تا مرغهامون علاوه بر سرخ شدن آبدار بمونن. حالا مرغهارو از تابه خارج میکنیم و تابه رو نمیشوریم(اصلا بحث تنبلی نیستا!)

حالا تو همون تابه گوشت + باقی پیاز + باقی فلفل دلمه ایی رو با کمی روغن میزاریم تفت بخوره. در تابه مجددا بسته باشه و همچنین شعله طوری باشه که متوسط مایل به زیاد تا گوشتها آبه میان بافتیشونو از دست ندن. 

بعد که تقریبا رنگ گوشت عوض شد (حدود 6 یا 7 دقیقه زمان میبره  )و داشت کم کم سرخ میشد گوجه نگینی خرد شده و قارچی که همسرتون براتون خرد کرده رو داخل ماهیتابه میریزید. و ادویه شامل کمی نمک (سویا سس خودش شوره ) و فلفل سیاهرو هم میریزیم. 

و در اونو میزارید و اجازه میدید قارچ آب بندازه و مواد با اون آب بپزه. (10 دقیقه این طورا زمان میبره)من مدت زمان رو میگم تا موادتون رو خشک یا نپخته نزارید!!

وقتی آب مواد کشیده شد و داشت سرخ میشد مرغهامونو هم اضافه میکنیم و میزاریم یک تفت بخوره. نیاز نیست خیلی برشته بشه. 

 

خوب حالا نون هامونو باز میکنیم و داخلش سس مایونز میریزیم و روی سس رو  مخلوط جعفری خرد شده و پیاز نگینی شده میریزیم. 

روی جعفری خیار شور حلقه ایی خرد شده میچینیم و روی خیار شور گوجه ی حلقه ایی خرد شده(ورقه ایی) میریزیم. و در نهایت از مواد کباب ترکیمون روی گوجه هارو و داخل ساندویج رو پر میکنیم.

 
دوست دارم اگه به این روش درست کردید تفاوت اونو با ورژن اصلیش بهم بگید! (البته از نظر مزه)خوشحال میشم نظر دوستانم رو هم بدونم.
 
یک نکته مهم در آشپزی استفاده مناسب و کافی ادویه جاته.... هر غذایی ادویه ی مخصوص خودش رو داره که بهش مزه خاصی میده. پس نباید الکی ادویه جات غذایی رو حذف کرد. 

 

دیدگاه‌ها  

0 #5 shkhcd 1397-03-01 04:51
میشه به جای یک شبانه روز چند ساعت گوشت رو تو سویا سس گذاشت
--------------------
بله
نقل قول کردن
+1 #4 samane 1396-03-22 12:16
سلام من درست کردم واقعا طعمش عالی شد. مثل بیرون حتی خوشمزه تر. مرسی بابت سایت عالیتون
----------------
سلام نوش جون. وای که این مدل نظر ها چقدر بهم روحیه میده
نقل قول کردن
+1 #3 آشپزباشی 1395-09-18 08:19
به نقل از مامان الهام:
سلام بردوست عزیز..
تازه اینجارویافتم..اماخیییلی خوشحالم ازآشنایی باشما.
واما یه سوال....
میشه بدونم جایگزین سویاسس چی هست؟
ممنونم وموفق باشید
-------------------
سلام. خوش اومدید و از آشنایی با شما خوشبختم.
تقریبا هیچی! کار سویا سس رو چیزی جایگزین نداره.

خوب نیست بو میده از بس که همون پیاز و با مرغ پختیم و مرغ رو در اوردیم گوشتو اضافه به مخلوط کردیم
-------------------
داخل غذا بوی بدی نداره
نقل قول کردن
0 #2 مامان الهام 1395-06-11 20:14
سلام بردوست عزیز..
تازه اینجارویافتم..اماخیییلی خوشحالم ازآشنایی باشما.
واما یه سوال....
میشه بدونم جایگزین سویاسس چی هست؟
ممنونم وموفق باشید
-------------------
سلام. خوش اومدید و از آشنایی با شما خوشبختم.
تقریبا هیچی! کار سویا سس رو چیزی جایگزین نداره.
نقل قول کردن
+2 #1 نيلو 1394-04-28 03:41
عاليه حتما درست ميكنم مننون از سايت خوبتون
=--------------------------
ممنونم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir