کباب ترکی گوشت و مرغ (مخلوط)

باز هم بایک غذای راحت و خوشمزه...
میخواستم تو پست جداگانه کباب ترکی مرغ و گوشت رو بزارم که دیدم مخلوطش کنیم بهتره.
این غذارو اولین بار 7 یا 8 سال پیش با مامانم تو خونه درست کردیم و دیدیم ای دل غافل عین بیرونی هاش از آب درومد و این شد که شد یکی از ساندویج های محبوب ما در خونه.
مواد لازم :
سینه ی مرغ یک عدد خرد شده (ایرادی نداره از قسمت های دیگه ی مرغم استفاده بشه)
گوشت راسته ی گوساله نیم کیلو(یا میشه از هر گوشته دیگه ایی استفاده کرد، راسته رو برای نرمیش پیشنهاد دادم.)
پیاز یک عدد بزرگ(حلقه ای خرد شده) + یک عدد ریز کوچک (نگینی خرد شده)
فلفل دلمه ایی یک عدد
قارچ یک بسته یا 7 عدد متوسط
گوجه یک عدد
نون همبرگری یا نون مخصوص کباب ترکی 3 عدد
سس سفید 6 قاشق
جعفری تازه خرد شده 6 قاشق
خیار شور خوش طعم 6 عدد
گوجه دو عدد متوسط
سویا سس و پیاز ریز رنده شده برای آماده سازی گوشت به میزان لازم

اولین کارمون اینه که گوشتمونو ریش ریش و و نامرتب سبک کباب ترکی های بیرون ببریم و برای مدت یک شبانه روز درون مخلوط پیاز ریز رنده شده و سویا سس بخوابونیم. تا نرم بشه. (همین جا یک نکته در مورد نرم کردن گوشت بگم که اگه در فصل انجیر باشیم انجیر نارس بسیار بسیار مناسبه برای نرم کردن گوشت قرمز که اونو 30 دقیقه قبل طبخ به گوشت بزنیم. کیوی هم در جای خودش بدک نیست!)
حالا مرغ هامونو ریز و نامرتب خرد کردیم + نصف پیاز حلقه شده + نصف فلفل دلمه ایی خرد شده و کمی روغن + نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه داخا ماهیتابه با شعله ی متوسط و درب ماهیتابه بسته میزاریم تا برای مدت 5 تا 6 دقیقه مرغها بپزه.
شعله زیاد نباشه ولی خوب کمم نباشه تا مرغهامون علاوه بر سرخ شدن آبدار بمونن. حالا مرغهارو از تابه خارج میکنیم و تابه رو نمیشوریم(اصلا بحث تنبلی نیستا!)
حالا تو همون تابه گوشت + باقی پیاز + باقی فلفل دلمه ایی رو با کمی روغن میزاریم تفت بخوره. در تابه مجددا بسته باشه و همچنین شعله طوری باشه که متوسط مایل به زیاد تا گوشتها آبه میان بافتیشونو از دست ندن.
بعد که تقریبا رنگ گوشت عوض شد (حدود 6 یا 7 دقیقه زمان میبره )و داشت کم کم سرخ میشد گوجه نگینی خرد شده و قارچی که همسرتون براتون خرد کرده رو داخل ماهیتابه میریزید. و ادویه شامل کمی نمک (سویا سس خودش شوره ) و فلفل سیاهرو هم میریزیم.
و در اونو میزارید و اجازه میدید قارچ آب بندازه و مواد با اون آب بپزه. (10 دقیقه این طورا زمان میبره)من مدت زمان رو میگم تا موادتون رو خشک یا نپخته نزارید!!
وقتی آب مواد کشیده شد و داشت سرخ میشد مرغهامونو هم اضافه میکنیم و میزاریم یک تفت بخوره. نیاز نیست خیلی برشته بشه.
خوب حالا نون هامونو باز میکنیم و داخلش سس مایونز میریزیم و روی سس رو مخلوط جعفری خرد شده و پیاز نگینی شده میریزیم.
روی جعفری خیار شور حلقه ایی خرد شده میچینیم و روی خیار شور گوجه ی حلقه ایی خرد شده(ورقه ایی) میریزیم. و در نهایت از مواد کباب ترکیمون روی گوجه هارو و داخل ساندویج رو پر میکنیم.

دیدگاهها
--------------------
بله
----------------
سلام نوش جون. وای که این مدل نظر ها چقدر بهم روحیه میده
خوب نیست بو میده از بس که همون پیاز و با مرغ پختیم و مرغ رو در اوردیم گوشتو اضافه به مخلوط کردیم
-------------------
داخل غذا بوی بدی نداره
تازه اینجارویافتم..اماخیییلی خوشحالم ازآشنایی باشما.
واما یه سوال....
میشه بدونم جایگزین سویاسس چی هست؟
ممنونم وموفق باشید
-------------------
سلام. خوش اومدید و از آشنایی با شما خوشبختم.
تقریبا هیچی! کار سویا سس رو چیزی جایگزین نداره.
=--------------------------
ممنونم.