کباب تابه ای رژیمی ( کباب تابه ای ترکیه )

خوب از این کباب بخوام بگم باید بگم ایده ی اولیه اش رو این فیلم های عبرت آموز ترکیه ای که چند سال پیش تلوزیون نشون میداد اسمشم قطره عبرت بود فکر میکنم (نمیدونم الانم پخش میشه یا نه؟ ) بهم داد و باعث شد برم و سرچ کنم و بگردم تا کشف کنم این کباب چیه. (توی یکی از قسمتها این کباب رو مادر خونه درست کرده بود و از فر خارج کرد و گذاشت روی میز)

فهمیدم این همون کباب تا به ای خودمونه از نوع تنبلانگی و رژیمی.

مواد لازم :(برای دو نفر)

سیب زمینی حلقه شده به اندازه کف ظرف 1 سیب زمینی بزرگ

 گوشت چرخکرده مخلوط کم چرب  دو پیمانه

پیاز یک عدد کوچک ریز رنده شده

گوجه دو عدد متوسط نازک برش شده

فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچک(یا فلفل سبز تند 4 یا 5 عدد)

نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و سماق به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم در صورت تمایل

اول سیب زمینی هامونو حلقه میکنیم و کمی روش نمک و فلفل سیاه و آویشن در صورت تمایل میریزیم.اگه خواستید مثل من چند قطره روغن زیتونم روشون بریزید.

 بعد گوشت کباب تابه ایی رو با پیاز ریز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه کمی ورز میدیم(اگه زیاد ورز بدید آب میان بافتی گوشت تحلیل میره و خشک میشه کبابمون) و روی سیب زمینی ها پهن میکنیم. و روشو سماق میریزیم. 

 حالا گوجه های ورقه ایی شده رو روش میزاریم و روی گوجه هم فلفل دلمه ایی یا فلفل سبز تند (دستور اصلی فلفل سبز داره) میزاریم 

 

در ظرف رو با میبندیم و میزاریم داخل فر از قبل داغ شده با دمای 180 درجه. تا وقتی که آب گوشت روی کباب ها بریزه و شروع به پخت کنه. اینم عکس توی فریش!

  خیلی زمان نمیبره. وقتی کمی با آب کباب مواد پخته شد. (معمولا بین 15 تا 30 دقیقه طول میکشه ) در ظرف رو بر میداریم تا به مدت 3 4 دقیقه آب کباب بخار بشه و اگه دوست داشته باشید روی کباب برشته بشه گریل رو خیلی کوتاه بزنید.

تنها نکته ای که مهمه برای این کباب اینه که مواظب باشید خشک نشه! چون خیلی زود میپزه. تمیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

اگه دوست داشتید پوست گوجه رو قبل از اینکه روی کباب بچینید بگیرید . لذیذ تر میشه.

سیب زمینی های این کباب از خود کبابم خوشمزه تر میشه. امتحان کنید.

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 مریم بانو 1395-10-03 11:19
سلام
من این غذا رو درست کردم. خیلی خوب شد. فقط یه مشکلی داشتم، وقتی می خواستم گوشت رو پهن کنم سیب زمینی ها هی جابجا می شد و از زیر گوشت می زد بیرون!
شما برای این قسمتش ترفند خاصی نداری؟
----------------------
سلام. نوش جان. ایرادی هم نداره یک کم جا به جا شن. پیزه خاصی به ذهنم نمیرسه آخه !!!
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir