کباب تابه ای رژیمی ( کباب تابه ای ترکیه )
خوب از این کباب بخوام بگم باید بگم ایده ی اولیه اش رو این فیلم های عبرت آموز ترکیه ای که چند سال پیش تلوزیون نشون میداد اسمشم قطره عبرت بود فکر میکنم (نمیدونم الانم پخش میشه یا نه؟ ) بهم داد و باعث شد برم و سرچ کنم و بگردم تا کشف کنم این کباب چیه. (توی یکی از قسمتها این کباب رو مادر خونه درست کرده بود و از فر خارج کرد و گذاشت روی میز)
فهمیدم این همون کباب تا به ای خودمونه از نوع تنبلانگی و رژیمی.
مواد لازم :(برای دو نفر)
سیب زمینی حلقه شده به اندازه کف ظرف 1 سیب زمینی بزرگ
گوشت چرخکرده مخلوط کم چرب دو پیمانه
پیاز یک عدد کوچک ریز رنده شده
گوجه دو عدد متوسط نازک برش شده
فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچک(یا فلفل سبز تند 4 یا 5 عدد)
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و سماق به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم در صورت تمایل
اول سیب زمینی هامونو حلقه میکنیم و کمی روش نمک و فلفل سیاه و آویشن در صورت تمایل میریزیم.اگه خواستید مثل من چند قطره روغن زیتونم روشون بریزید.
بعد گوشت کباب تابه ایی رو با پیاز ریز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه کمی ورز میدیم(اگه زیاد ورز بدید آب میان بافتی گوشت تحلیل میره و خشک میشه کبابمون) و روی سیب زمینی ها پهن میکنیم. و روشو سماق میریزیم.
حالا گوجه های ورقه ایی شده رو روش میزاریم و روی گوجه هم فلفل دلمه ایی یا فلفل سبز تند (دستور اصلی فلفل سبز داره) میزاریم
در ظرف رو با میبندیم و میزاریم داخل فر از قبل داغ شده با دمای 180 درجه. تا وقتی که آب گوشت روی کباب ها بریزه و شروع به پخت کنه. اینم عکس توی فریش!
خیلی زمان نمیبره. وقتی کمی با آب کباب مواد پخته شد. (معمولا بین 15 تا 30 دقیقه طول میکشه ) در ظرف رو بر میداریم تا به مدت 3 4 دقیقه آب کباب بخار بشه و اگه دوست داشته باشید روی کباب برشته بشه گریل رو خیلی کوتاه بزنید.
تنها نکته ای که مهمه برای این کباب اینه که مواظب باشید خشک نشه! چون خیلی زود میپزه. تمیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
اگه دوست داشتید پوست گوجه رو قبل از اینکه روی کباب بچینید بگیرید . لذیذ تر میشه.
سیب زمینی های این کباب از خود کبابم خوشمزه تر میشه. امتحان کنید.
دیدگاهها
---------------------
فویل یا در ظرف
من این غذا رو درست کردم. خیلی خوب شد. فقط یه مشکلی داشتم، وقتی می خواستم گوشت رو پهن کنم سیب زمینی ها هی جابجا می شد و از زیر گوشت می زد بیرون!
شما برای این قسمتش ترفند خاصی نداری؟
----------------------
سلام. نوش جان. ایرادی هم نداره یک کم جا به جا شن. پیزه خاصی به ذهنم نمیرسه آخه !!!