کباب برگ


امروز داشتم عکسهارو کمی سر و سامون میدادم دیدم چقدر پست نزاشته دارم. کمه کم روزی دو تا پست بزارم تا 60 روز مطلب آماده دارم. از اونجایی که خودم خیلی کباب دوستم میریم تا یک کباب دیگه داشته باشیم.

مواد لازم:

گوشت راسته گوسفندی یا گوساله برای هر نفر 250 گرم

روغن زیتون برای هر 250 گرم گوشت 3 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به مقدار لازم

نمک و گوجه به میزان لازم.

سیخ کباب برگ(خیلی مهمه)

مخلوط کره و زعفران دم کرده

اول گوشت رو مدل برگ باید ببریم. روی تخته بزاریم و به عرض 4 سانتی متر آن رو برش میدیم.(عرض 4 انگشت) و طول گوشت باید به قطر نیم سانتی متر باشه. که اونم برش میدیم.

دوم اینکه پیاز رو یا درشت رنده میکنیم و یا خلالی ریز برش میکنیم و با فلفل سیاه و روغن زیتون مخلوط میکنیم و میزاریم 24 ساعت توی یخچال بمونه تا نرم بشه. 

بعد اونهارو با بیفتک کوب میکوبیم تا نرم بشن و به طول 4 سانتی متری میبریمش. یعنی یک مربه به ارتفاع نیم سانتی و طول و عرض 4 سانت خواهیم داشت. (من دوست داشتم تیکه ایی باشه با بیفتک کوب نکوبیدم.)

بعد اونهارو سیخ میکشیم. مهمه که سیخ برگ داشته باشید. من راستش بعد از اسباب کشی سیخهامو پیدا نکردم و از سیخ جوجه استفاده کردنم که کمی کارم سخت شد! چون سیخ برگ نوک تیز و نازک و پهنه که راحت گوشت رو باهاش سیخ شد. پس میتونید اینطوری خوب گوشت رو نازک کنید.


حالا آنها را روی اجاق باحرارت ملایم میپزیم . یک کباب زن یادمه میگفت برای کباب برگ باید اولش هی سیخ رو این ور و اون ورکرد تا آب گوشت خشک نشه یا چکه نکنه. اینطوری آبدار میمونه و نرم. 

بعد که کباب پخت و چند ثانیه قبل از اینکه از روی حرارت برش داریم روش نمک میپاچیم. و وقتی از روی حرارت برش داشتیم روشو با مخلوط کره و زعفران دم کرده برس کشی میکنیم.

نکته ها : 

_ حواستون باشه کباب برگ باید در عین پختگی آبدار هم باشد و نگذاریم خشک بشه.

_ میتونید از گردهای نرم کننده استفاده کنید که به ازای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مرباخوریه و اونو در نیم ساعت آخر قبل از پخت اضافه کنید.

 _ کباب برگ رو هیچ وقت لای نون نزارید چون خشک میشه و آبشو میکشه.

_ میتونید از آب پیاز به جای خود پیاز هم استفاده کنید.

_ اگه میخوایید کبابتون عین بیرون بشه میتونید بعد از سیخ زدن با لبه ی کند چاقو ضربه های عرضی و طولی به کباب بزنید. من چون سیخم مناسب نبود نتونستم این کارو بکنم چون کباب از سیخ جدا میشد.پس سیخ خیلی مهمه ها!! 

_ کباب برگ رو با گوجه و فلفل کبابی و پیاز خلالی به همراه پلو سرو کنید.

_ ریختن روغن زیتون برای مزه دار و چرب تر کردنه که میتونید اونو به دلخواه حذف کنید.

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 Mozhdeh 1395-03-01 23:24
درود بر شما چند هفته ی قبل عضو گروه آشپزی شما شدم که بدون مبالغه ، بسیار خرسندیم . شما ساده و بدون پیچیده نمودن کار ، روند آموزش را بیان می نمائید که بسیار مطلوب من است که از این بابت بسیار سپاسگزارم . چند مطلب اول اینکه تصاویر کباب برگ باز نشدند و موفق به دیدنشان نشدم ! دوم اینکه شما فرمودیدکه سیخ کباب برگ باید مخصوص باشد در حالیکه من همواره با سیخ جوجه دیده بودم و همینگونه هم درست نموده بودیم . سوم کباب برگی که ما درست می نمائیم علی رغم اینکه حداقل یه روز می گذاریم توی یخچال بماند و پس از برش دادن طعم دارش هم می نمائیم با نمک و ادویه و روغن و زعفران و البته پیاز 1 خیلی آبدآر نیست 2 طعم خیلی ویژه ای هم ندارد !! چکار کنم که از این دو ویژه گی ناخوشایند رها شویم ؟ راستی راه سریع و بهتری برای برش دادن گوشت برای من ناشی به نظرتان می رسد ؟ بسیار سپاسگزارم و بدرود
------------------------
سلام. چه قلم زیبایی دارید شما. خوشحال شدم و لذت بردم.
اول کباب خوران نوش جان.
دوم سیخ کباب برگ و کوبیده پهن تر از جوجه است.
گروه آشپزی منظور سایت هست؟ چون من در تلگرام نیستم.
برای خشک نشدن بهتره حرارت زغال باشه و کباب رو آبدار بردارید و زیاد نپزید. زغال مغز پخت میکنه و خشک نمیکنه. برای مزه دار کردن حتما سویا سس و روغن زیتون استفاده بشه و زعفران و کرده بعد از پخت زده بشه. نمک به هیچ وجه به گوشت قرمز زده نشه و اگه نیاز بود بعد پخت اضافه بشه. نمک باعث خارج شدن آب میان بافتی گوشت میشه و خشکش میکنه.و سفت!!
سویا سس خودش شور هست و در صورت نیاز بعد پخت نمک بزنید. فلفل سیاه حتما زده بشه در هنگام مزه دار کردن.
از گوشت مناسب برای کبابی استفاده کنید. من معمولا برش رو به قصاب میسپارم. اون بهتر برش میزنه... برای برش زدن از چاقوی نیز استفاده کنید و باز هم تکرار میکنم از گوشت مخصوص برای کباب استفاده کنید. از قسمت های خاص.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir