کباب رولی

 

کباب رولی کباب خوشمزه ایه که با توجه به سسی که 24 ساعت توش میخوابه واقعا نرم و دوست داشتنی میشه. ببخشید تزیین نداره. آخه بی چاره به تزیین نرسید و سریع خورده شد.

امیدوارم درستش کنید و نوش جان کنید. 

عکس بالا یک جوریه انگار خیلی برشته شده کباب! بازم عکاسی در شب و با نور کمه دیگه. به بزرگیتون ببخشید. انشالله یک بار تو روز دوباره میزارم و عکس می اندازم.

  مواد لازم :(برای دو نفر)

گوشت راسته 500گرم  (گوساله یا گوسفند)

روغن زیتون نصف پیمانه

پیاز یک عدد متوسط

فلفل سیاه 

مخلوط کره مذاب و زعفران دم کرده

 من از راسته ی گوساله استفاده میکنم. کمتر بو میده و مزه ی بهتری داره. ولی خوب گوسفندی نرمتره.

راسته رو برش های انگشتی میدم و با بیفتک کوب حسابی میکوبم.

پیاز رو رنده ریز میکنیم و با روغن زیتون و فلفل مخلوط میکنیم. 

بعد گوشت رو توی این مواد میخوابونیم و میزاریم 24 ساعت استراحت کنه. بعد از 24 ساعت حسابی نرم میشن. پیاز هارو از روش پاک میکنیم .

خوب همونطوری که تو عکس معلومه از طول رولش میکنیم.... 

بعد رولهارو طوری که باز نشن به سیخ میزنیم. 

و بعد برای چند دقیقه روی ذغال یا آتیش کبابشون میکنیم.  فقط باید مواظب باشیم که خشک نشن و آبدار بمونن. معمولا گوشت راسته سفت نمیشه. مخصوصا اگه داخل مواد بخوابونیدش. وقتی یک طرف کباب شد بهش نمک میزنیم و اون طرفش رو کباب میکنیم. و بعد از اینکه دو طرف کباب شد مخلوط کره و زعفران رو با برس روش میکشیم.

 نکته ها:

_ این کباب و کلا کباب های گوشت قرمزی (به جز کوبیده) رو نباید داخل نون گذاشت. چون آب کباب به خورد نون میره و کباب ها خشک میشن.

_ یک روش برای نرم کردن گوشت هست که استفاده از پودر و گرد های نرم کننده گوشته که چندان جالب نیست ولی اگه مایل به استفاده از اونید نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت ها باید اونارو توی اون گودر بخوابونید. برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری گرده نرم کننده گوشت لازمه!(یک قاشق مربا خوری گرد رو با گیاز مخلوط میکنیم نیم ساعت جلوتر از کباب کردن به کباب ها میزنیم.)

_ برای نرم شدن گوشت یک ربع قبل از پخت میتونید از انجیر تازه یا کیوی هم استفاده کنید . ولی به نظر من گوشت راسته انقدر نرم هست که نخوایید نرم ترش کنید. فقط دقت کنید کیوی اگه بیشتر از یک ساعت روی گوشت بمونه بافت اونو تغییر میده و از بین میبره!

_ برای نرم شدن گوشت میشه از سویا سس هم استفاده کرد. در اینن صورت دیگه به گوشت نمک نزنید چون سس سویا خودش شوره. و کاملا روی مزه کباب تاثیر میزاره. ولی اگه فرصت ندارید تا گوشت رو توی مواد بخوابونید این روش روشه خوبیه.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir