کباب رولی
کباب رولی کباب خوشمزه ایه که با توجه به سسی که 24 ساعت توش میخوابه واقعا نرم و دوست داشتنی میشه. ببخشید تزیین نداره. آخه بی چاره به تزیین نرسید و سریع خورده شد.
امیدوارم درستش کنید و نوش جان کنید.
عکس بالا یک جوریه انگار خیلی برشته شده کباب! بازم عکاسی در شب و با نور کمه دیگه. به بزرگیتون ببخشید. انشالله یک بار تو روز دوباره میزارم و عکس می اندازم.
مواد لازم :(برای دو نفر)
گوشت راسته 500گرم (گوساله یا گوسفند)
روغن زیتون نصف پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
فلفل سیاه
مخلوط کره مذاب و زعفران دم کرده
من از راسته ی گوساله استفاده میکنم. کمتر بو میده و مزه ی بهتری داره. ولی خوب گوسفندی نرمتره.
راسته رو برش های انگشتی میدم و با بیفتک کوب حسابی میکوبم.
پیاز رو رنده ریز میکنیم و با روغن زیتون و فلفل مخلوط میکنیم.
بعد گوشت رو توی این مواد میخوابونیم و میزاریم 24 ساعت استراحت کنه. بعد از 24 ساعت حسابی نرم میشن. پیاز هارو از روش پاک میکنیم .
خوب همونطوری که تو عکس معلومه از طول رولش میکنیم....
بعد رولهارو طوری که باز نشن به سیخ میزنیم.
و بعد برای چند دقیقه روی ذغال یا آتیش کبابشون میکنیم. فقط باید مواظب باشیم که خشک نشن و آبدار بمونن. معمولا گوشت راسته سفت نمیشه. مخصوصا اگه داخل مواد بخوابونیدش. وقتی یک طرف کباب شد بهش نمک میزنیم و اون طرفش رو کباب میکنیم. و بعد از اینکه دو طرف کباب شد مخلوط کره و زعفران رو با برس روش میکشیم.
نکته ها:
_ این کباب و کلا کباب های گوشت قرمزی (به جز کوبیده) رو نباید داخل نون گذاشت. چون آب کباب به خورد نون میره و کباب ها خشک میشن.
_ یک روش برای نرم کردن گوشت هست که استفاده از پودر و گرد های نرم کننده گوشته که چندان جالب نیست ولی اگه مایل به استفاده از اونید نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت ها باید اونارو توی اون گودر بخوابونید. برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری گرده نرم کننده گوشت لازمه!(یک قاشق مربا خوری گرد رو با گیاز مخلوط میکنیم نیم ساعت جلوتر از کباب کردن به کباب ها میزنیم.)
_ برای نرم شدن گوشت یک ربع قبل از پخت میتونید از انجیر تازه یا کیوی هم استفاده کنید . ولی به نظر من گوشت راسته انقدر نرم هست که نخوایید نرم ترش کنید. فقط دقت کنید کیوی اگه بیشتر از یک ساعت روی گوشت بمونه بافت اونو تغییر میده و از بین میبره!
_ برای نرم شدن گوشت میشه از سویا سس هم استفاده کرد. در اینن صورت دیگه به گوشت نمک نزنید چون سس سویا خودش شوره. و کاملا روی مزه کباب تاثیر میزاره. ولی اگه فرصت ندارید تا گوشت رو توی مواد بخوابونید این روش روشه خوبیه.
دیدگاهها
واي من عاشق غذا درست كردنت شدم فقط ميشينم دستورها رو ميخونم ولي متاسفانه همت درست كردنش رو ندارم.خوشبحالت اينقدر حوصله داري
--------------------
سلام... چرا آخه؟! از امروز شروع کن