کباب تابه ای چوبی

این همون کباب تابه ایه که واسه خوشگلی و تنوع رفته روی سیخ. ولی به خاطر توپلی بودنش حسابی آبدار و خوشمزه است. طوری که من تصمیم دارم دیگه کباب تابه ای رو فقط و فقط به این شکل درستش کنم.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده مخلوط : 2 پیمانه
پیاز : 1 عدد بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه و سماق و زعفران به میزان لازم
گوجه : 3 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری سر پر
کره : 20 گرم
اول پیاز رو خرد کنید . حسابی ریز. رنده نه!!! خرد شده . من از غذاساز استفاده کردم. رنده باعث میشه آب پیاز خارج شه و روان. ولی خرد شدن بافتش و آب پیاز رو توش حفظ میکنه.
بعد گوشت و ادویه و آرد سوخاری رو اضافه کنید و حسابی ورز بدید. 15 مین با دست باید ورز بخوره. اگه غذاساز استفاده کردید با دور متوسط 3 دقیقه مخلوط کنید .
بعد موادمون برای 2 ساعت میره تو یخچال و بعد از خارج شدن از یخچال اونو دوباره چند بار ورز بدید و اینطوری لوله اش کنید... و بعدم سیخ رو توش فرو کنید.
حالا کباب هامونو با شعله متوسط در کنار گوجه ها ی چیده شده و روغن و کره و زعفران در تابه سرخ کنید.
نذارید خشک بشه. به محض اینکه حس کردید یک طرفش سرخ شد برگردونید.
اگه موقع لوله کردن کم ورز بدید مثل اولی سمت راست خرد میشه.
پیشنهاد میکنم این کباب رو امتحان کنید. به نظر من خیلی مناسب ، خوشگل و خوشمزه است.
اگه موادتون شل بود و حالت نمیگرفت کمی بیشتر آرد سوخاری اضافه کنید.
دیدگاهها
ممنون بابت ایده های جالبتون.
می خوام بدونم آیا این کباب رو در تابه های گرد میشه پخت؟
فکر می کنم اگه تابه گرد باشه باید خیلی اندازش بزرگ باشه تا سیخ های چوبی توش جا بشند. درسته؟
--------------------
سلام. نه خیلی وسواس نداشته باشید. نهایتا چند تا از سیخ هارو کوتاه تر کنید.