کباب تابه ای چوبی

http://8pic.ir/images/80116881098194690998.jpg

این همون کباب تابه ایه که واسه خوشگلی و تنوع رفته روی سیخ. ولی به خاطر توپلی بودنش حسابی آبدار و خوشمزه است. طوری که من تصمیم دارم دیگه کباب تابه ای رو فقط و فقط به این شکل درستش کنم.

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده مخلوط : 2 پیمانه

پیاز : 1 عدد بزرگ

نمک و فلفل و زردچوبه و سماق و زعفران به میزان لازم

گوجه : 3 عدد

آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری سر پر

کره : 20 گرم

اول پیاز رو خرد کنید . حسابی ریز. رنده نه!!! خرد شده . من از غذاساز استفاده کردم. رنده باعث میشه آب پیاز خارج شه و روان. ولی خرد شدن بافتش و آب پیاز رو توش حفظ میکنه.

بعد گوشت و ادویه و آرد سوخاری رو اضافه کنید و حسابی ورز بدید. 15 مین با دست باید ورز بخوره. اگه غذاساز استفاده کردید با دور متوسط 3 دقیقه مخلوط کنید .

http://8pic.ir/images/20541389899854127269.jpg

بعد موادمون برای 2 ساعت میره تو یخچال و بعد از خارج شدن از یخچال اونو دوباره چند بار ورز بدید و اینطوری لوله اش کنید... و بعدم سیخ رو توش فرو کنید.

http://8pic.ir/images/83551924140414019519.jpg

حالا کباب هامونو با شعله متوسط در کنار گوجه ها ی چیده شده و روغن و کره و زعفران در تابه سرخ کنید.

http://8pic.ir/images/82728650030011259719.jpg

نذارید خشک بشه. به محض اینکه حس کردید یک طرفش سرخ شد برگردونید.

اگه موقع لوله کردن کم ورز بدید مثل اولی سمت راست خرد میشه.

پیشنهاد میکنم این کباب رو امتحان کنید. به نظر من خیلی مناسب ، خوشگل و خوشمزه است.

اگه موادتون شل بود و حالت نمیگرفت کمی بیشتر آرد سوخاری اضافه کنید.

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 مریم بانو 1395-05-31 16:36
سلام
ممنون بابت ایده های جالبتون.
می خوام بدونم آیا این کباب رو در تابه های گرد میشه پخت؟
فکر می کنم اگه تابه گرد باشه باید خیلی اندازش بزرگ باشه تا سیخ های چوبی توش جا بشند. درسته؟
--------------------
سلام. نه خیلی وسواس نداشته باشید. نهایتا چند تا از سیخ هارو کوتاه تر کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir