کباب ترش

از دید من یکی هیچ غذایی لذیذ تر و لذت بخش تر از غذاهای تهیه شده با گوشت قرمز نیست. از پیتزا گرفته تا انواع کباب ها. گوشت یعنی عشق! عشق یعنی گوشت. امروز باز یک غذای گیلانی فوق العاده خوشمزه داریم که من یکی باید هفته ای یکبار بخورمش. 

 البته که خوردن این غذا به همراه یک ویو عالی از کوه یا جنگل یا دریا نور علی نوره. پس همشهری های ما در نقاط خوش آب و هوا شمالی انشالله با خوردن این کباب به یاد ما خواهند بود.

 مواد لازم:

گوشت راسته گوساله جوان یک کیلو

گردو چرخ شده نصف پیمانه

رب انار ملس سه قاشق غذاخوری

 سویا سس دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون بکر چهار قاشق غذاخوری

 فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری

 پیاز متوسط دو عدد

سبزی معطر محلی دو قاشق غذاخوری ریز ساطوری شده

 گوشت گوساله تازه رو در اندازه هایی که بعد پخت کاملا مغز پخت بشه خرد کنید. در ضمن به هیچ وجه بافت گوشت رو نکوبید با بیفتک کوب و یا هر چیز دیگه ای. اینطوری فقط آب میان بافتی گوشت از اون خارج میشه و باعث سفتی گوشت میشه.

پیاز رو رنده ریز کنید . هدف از استفاده از پیاز متوسط اینه که بافت پیاز خوب و منسجم و آبدار باشه. که قاعدتا پیاز های بزرگ این حالت رو ندارن. برای همین بهتره از چند پیاز متوسط استفاده کنید .

اضافه کردن سویا سس برای نرم کردن بافت گوشته و از طرفی چون شور هست نیاز به ریختن نمک رو از بین میبره. چون اگه بخوایید نمک رو از اول اضافه کنید گوشت سفت میشه. گاها برای نرم کردن گوشت از کیوی نارس یا انجیر کال هم قبل از به سیخ کشیدن گوشت استفاده میشه.

رب انار به سلیقه ی شما برمیگرده. میتونید ترش یا ملس یا حتی شیرین استفاده کنید. 

گوشت و فلفل سیاه و پیاز ریز رنده شده رو خوب مخلوط کنید و دو ساعت داخل ظرف در بسته در یخچال قرار بدید.

 سبزی مورد نیاز ما چوچاق هست که سبزی خوش عطر شمالیه. اگه نداشتید میتونید از جعفری تازه استفاده کنید.اگه خالواش تازه هم داشتید میتونید استفاده کنید. از نظر من نیاز به گشنیز و نعنا و .... نیست. نباید این همه طعم و عطر سبزی طعم کباب و گوشت رو از بین ببره. من اعتقاد دارم وقتی داری گوشت میخوری باید لذت خوردن اون رو بچشی. اگه واقعا از بوی گوشت و زعم اون متنفرید بهتره اصلا اقدام به درست کردن کباب ها نکنید. چون هر چیزی باید مشابه ماهیت خودش باشه. ما نمیتونیم از کباب انتظار طعم سالاد رو داشته باشیم. این حرفم نه تنها برای این غذا برای خیلی چیزهای دیگه است. مثلا ما میدونیم در مواد تشکیل دهنده خاگینه تخم مرغ رکن اصلی و باعث خوشمزگی. حتی نیمی از خوشمزگی این طعم در خاگینه از همون تخم مرغ هست. پس نباید بعد بیاییم بگیم وای هر کاری کردیم خاگینه بوی تخم مرغ میدهد!! 

پس همون اول تکلیف خودمون رو با خودمون بدونیم و انتظاراتمان از غذاهای مختلف در حدی باشه که توان اون غذا هست . نه بیشتر! مرینیت کردن هم تا اندازه ای جواب میده.و بیشترش دیگه کلا بی خیال غذا بشید بهتره.

برای گردو... اگه میخوایید خیلی خوشمزه بشه بهتره گردو رو بکوبید و وقتی روغن گردو خارج شد اون رو به همراه روغنش به گوشت اضافه کنید. ولی اگه وقت این کارو نداشتید میتونید از گردوی چرخ شده و آسیاب شده هم استفاده کنید. از طرفی یک کلک هم داریم. میتونید گردو ی چرخ شده استفاده کنید و اگه فسنجون داشتید دو تا سه قاشق روغن روی فسنجون رو به گوشتها اضافه کنید تا حسابی ترد بشن.

خوب حالا گوشت رو بعد از دو ساعت استراحت بیرون بیارید و به اون گردوی چرخ شده + روغن زیتون یا گردو + سبزی محلی معطر+ سویا سس+ رب انار رو اضافه کنید و هم بزنید. و در ظرف رو ببندید و اجازه بدید کم کم دوازده ساعت گوشت در مواد بخوابه. یک روز کامل موند چه بهتر.

 بعد از تایم استراحت گوشت رو آماده ی کباب کردن میکنیم و به سیخ میکشیم. 

بهتره این کباب روی ذغال بپزه تا حسابی مغز پخت بشه و لایه ی بیرونی اون نسوزه. و علاوه بر اون عطر و طعم بهتری هم خواهد داشت.

در انتهای کباب شدن اگه نیاز دیدی میتونید کمی نمک روی کبابها بریزید. ولی حتما قبلش یک دونه رو بچشید که نیاز داره یا نه!! نمک زیادی برای بدن ضرر داره. 

این غذا با فلفل زیاد خوشمزه میشه. پس در ریهتن فلفل دریغ نکنید. فلفل متابولیسم بدن رو بالا میبره و با افزایش سوخت ساز بدن در کنار میل کردن پروتئین میتونید تناسب اندامتون رو هم داشته باشید.

 اگه در فصل انار باشید و آب انار ترش مناسب در دسترس داشتید میتونید نصف پیمانه آب انار هم به همراه دونه های یاقوتی انار به مواد این کباب اضافه کنید.

در صورت تمایل یک تا دو حبه سیر ریز رنده شده هم میتونید به مواد این کباب اضافه کنید.

میتونید این کباب رو با مرغ هم درست کنید . فقط در نظر داشته باشید به خاطر بافت نرم تر گوشت مرغ تایم استراحت نصف میشه.

اگه از کیوی یا انجیر برای نرم کردن بافت گوشت استفاده کردید حتما در نیم ساعت آخر مرینیت کردن اضافه کنید تا بافت گوشت رو متلاشی نکنه.

 به هیچ وجه از فلفل دلمه ای برای طعم دار کردن این کباب استفاده نکنید....

گردوی این کباب رو خیلی زیاد نریزید که باعث نشه کباب مغز پخت نشه و بسوزه.

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید و مارو از دعای خیر خودتون محروم نکنید.

دیدگاه‌ها  

+1 #1 tayebeh 1394-12-03 17:33
سلااااااااااااااام واقعا عالیه هر روز به سایتتون سر میزنم موفق باشی عزیزم :-*
------------------------
سلام. ممنونم از حضور شما
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir