جوجه کباب
میدونم که همه استادن در این مورد. مخصوصا آقایون. ولی برای کامل شدن آرشیوم طرز تهییه یک جوجه کباب ذغالی ترد رو میزارم.(دست آقای همسر در حال کباب درست کردن لو داد کار ، کار ما نبوده!!)
مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد خرد شده و بدون استخوان
پیاز یک عدد درشت
فلفل دلمه ایی یک عدد
آبلیمو 1/2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه مقداری
روغن زیتون یا مایع 4 قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
آب زعفران 1/2 پیمانه
کره 100 گرم
ماست 2 تا 3 قاشق (دلخواه)
اول مرغ هارو خورد میکنیم. دو مدل میتونیم این کارو بکنیم. یکی دراز دراز و یکی تیکه ایی. مغمولا دراز واسه فیله کبابه و تیکه ای برای جوجه.
بعد یک سس حاوی آبلیمو + روغن مایع + کمی زعفران + پیاز نگینی + نمک و فلفل ها درست میکنیم. میتونیم 2 تا 3 قاشق ماست هم به موادمون اضافه کنیم اینطوری ترد تر میشه.
بعد میزاریم تو یخچال تا زمان پخت کمه کم 5 6 ساعت بمونه. یک ساعت قبل از سیخ زدنبهش فلفل دلمه ایی رو اضافه میکنیم. و باز میزاریم یک ساعت بمونه. واسه این زودتر نزدیم تا طعمش غالب نشه!
بعد شروع میکنیم سیخ زدن و روی گاز یا ذغال یا حتی توی فر میپذیمشون. خیلی حرارت رو کم نکنید خشک میشن. خیلی زود آماده میشن. موقعی که دو طرفشون پخت یک محلول از کره آب شده و زعفران درست کنید و با برس روشون بکشید.میتونید موقع سیخ زدن فلفل کبابی یا دلمه ایی لابه لای جوجه ها بزارید.میتونید از تیکه های ران هم استفاده کنید که چربتره.
اینم برنج ذغالی در طبیعت......(دستپخت مامان!)
دیدگاهها
------------------------
سلام. چشم. چند مدل داره که انشالله در یک پست کامل میزارم.
----------------------------
ممنونم.