جوجه کباب

http://8pic.ir/images/71404892731866920940.jpg

میدونم که همه استادن در این مورد. مخصوصا آقایون. ولی برای کامل شدن آرشیوم طرز تهییه یک جوجه کباب ذغالی ترد رو میزارم.(دست آقای همسر در حال کباب درست کردن لو داد کار ، کار ما نبوده!!)

مواد لازم:

سینه مرغ 1 عدد خرد شده و بدون استخوان

پیاز یک عدد درشت

فلفل دلمه ایی یک عدد

آبلیمو 1/2 پیمانه

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه مقداری

روغن زیتون یا مایع 4 قاشق غذاخوری

سیر دو حبه

آب زعفران 1/2 پیمانه

کره 100 گرم

ماست 2 تا 3 قاشق (دلخواه)

اول مرغ هارو خورد میکنیم. دو مدل میتونیم این کارو بکنیم. یکی دراز دراز و یکی تیکه ایی. مغمولا دراز واسه فیله کبابه و تیکه ای برای جوجه.

بعد یک سس حاوی آبلیمو + روغن مایع + کمی زعفران + پیاز نگینی + نمک و فلفل ها درست میکنیم. میتونیم 2 تا 3 قاشق ماست هم به موادمون اضافه کنیم اینطوری ترد تر میشه.

بعد میزاریم تو یخچال تا زمان پخت کمه کم 5 6 ساعت بمونه. یک ساعت قبل از سیخ زدنبهش فلفل دلمه ایی رو اضافه میکنیم. و باز میزاریم یک ساعت بمونه. واسه این زودتر نزدیم تا طعمش غالب نشه!

http://8pic.ir/images/56992436877734469101.png

بعد شروع میکنیم سیخ زدن و روی گاز یا ذغال یا حتی توی فر میپذیمشون. خیلی حرارت رو کم نکنید خشک میشن. خیلی زود آماده میشن. موقعی که دو طرفشون پخت یک محلول از کره آب شده و زعفران درست کنید و با برس روشون بکشید.میتونید موقع سیخ زدن فلفل کبابی یا دلمه ایی لابه لای جوجه ها  بزارید.میتونید از تیکه های ران هم استفاده کنید که چربتره.

http://8pic.ir/images/74981250945844641548.jpg

اینم برنج ذغالی در طبیعت......(دستپخت مامان!)

http://8pic.ir/images/70572669207223032186.jpg

 

دیدگاه‌ها  

0 #2 rainysky68 1394-10-17 09:50
سلام میشه لطفا طرز فیله ای بریدن مرغ رو واسه جوجه اموزش بدین(مدل مرغ فروشا که خیلی خوب میبرن)
------------------------
سلام. چشم. چند مدل داره که انشالله در یک پست کامل میزارم.
نقل قول کردن
0 #1 مهرداد 1394-04-27 11:32
خیلی خوب بود :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
----------------------------
ممنونم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir