کباب چنجه
کباب چنجه یکی از کبابهای اصیل ایرانی هستش که از گوشت گوسفندی تازه و بدون چربی آماده میشه. (میگن زادگاهش تهرانه!)معمولا از فیله گوسفند استفاده میشه. مدت آماده سازی کوتاهی داره . در نمونه سنتی و اصیل این تنها با جدا کردن چربی از گوشت و خرد کردن گوشت و سیخ زدن اون و در نهایت موقع کباب کردن باید در ظرف آب پیاز زده بشه. و روی ذغال کباب بشه و بسیار لذیذه.
مواد لازم :
گوشت گوسفندی بدون چربی
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده
روغن زیتون به میزان لازم
اما امروزه بیشتر کباب چنجه رو از قبل آماده میکنن. به این شکل که گوشت رو خرد کرده و در روغن زیتون و پیاز رنده شده و فلفل سیاه توی یخچال میخوابونیم تا استراحت کنه و ترد بشه. و بعد از یک روزاونو سیخ میکشیم و با پشت چاقو به گوشتها ضربه میزنیم تا کمی بافتش نرم بشه و بعد اونهارو کباب میکنیم. وقتی کباب شد کمی نمک بهش اضافه میکنیم.(اگه اول نمک رو میزدیم گوشت سفت میشد)
برای خوش طعم شدن و نرم شدن کباب ها معمولا چند تا تیکه دنبه داخل سیخ به همرا کباب میزنن که باعث میشه کباب ها نسوزه!
برای سرو غذا از گوجه و فلفل کبابی و پیاز استفاده میکنیم.
اینم پیکنیک سه نفره ی ما! در روزی که من بی نهایت خسته بودم و. کلیه ی کارها توسط همسر خونه انجام شد(این پیکنیک برای حدود 6 ماه پیشه)
اون موقع دختری تازه 6 ماهش شده بود و اون سیب زمینی وسط سفره ماله اونه دیگه سخت گیری نداریم سبزی رو هم با پلاستیک آوردیم. وسط طبیعت که دیگه ظرف سبزی پیدا نمیشه!
این منطقه ی خوش آب و هوا که ما اون روز پیکنیک رفتیم اسمش اتاق دختر جونه.
حیف بود حرارت ذغال از بین بره. بالاخره اونم انرژی دیگه. یادش بخیر.........
دیدگاهها
------------------
سلام خانوم. نه عزیزم من قزوینی هستم و ساکن قزوین.
اسم دخترم مینوسا هستش. عکس خودشم در قسمت میزهای مهمانی در تولد یک سالگیش هست.
لطف دارید.
-------------------
ممنون