کباب چنجه

کباب چنجه یکی از کبابهای اصیل ایرانی هستش که از گوشت گوسفندی تازه و بدون چربی آماده میشه. (میگن زادگاهش تهرانه!)معمولا از فیله گوسفند استفاده میشه. مدت آماده سازی کوتاهی داره . در نمونه سنتی و اصیل این تنها با جدا کردن چربی از گوشت و خرد کردن گوشت و سیخ زدن اون و در نهایت موقع کباب کردن باید در ظرف آب پیاز زده بشه. و روی ذغال کباب بشه و بسیار لذیذه.

مواد لازم :

گوشت گوسفندی بدون چربی

نمک و فلفل سیاه

پیاز رنده شده

روغن زیتون به میزان لازم

اما امروزه بیشتر کباب چنجه رو از قبل آماده میکنن. به این شکل که گوشت رو خرد کرده و در روغن زیتون و  پیاز رنده شده و فلفل سیاه توی یخچال میخوابونیم تا استراحت کنه و ترد بشه. و بعد از یک روزاونو سیخ میکشیم و با پشت چاقو به گوشتها ضربه میزنیم تا کمی بافتش نرم بشه و بعد اونهارو کباب میکنیم. وقتی کباب شد کمی نمک بهش اضافه میکنیم.(اگه اول نمک رو میزدیم گوشت سفت میشد)

برای خوش طعم شدن و نرم شدن کباب ها معمولا چند تا تیکه دنبه داخل سیخ به همرا کباب میزنن که باعث میشه کباب ها نسوزه!

 برای سرو غذا از گوجه و فلفل کبابی و پیاز استفاده میکنیم.

اینم پیکنیک سه نفره ی ما! در روزی که من بی نهایت خسته بودم و. کلیه ی کارها توسط همسر خونه انجام شد(این پیکنیک برای حدود 6 ماه پیشه)

اون موقع دختری تازه 6 ماهش شده بود و اون سیب زمینی وسط سفره ماله اونه  دیگه سخت گیری نداریم سبزی رو هم با پلاستیک آوردیم. وسط طبیعت که دیگه ظرف سبزی پیدا نمیشه!

این منطقه ی خوش آب و هوا که ما اون روز پیکنیک رفتیم  اسمش اتاق دختر جونه.

حیف بود  حرارت ذغال از بین بره. بالاخره اونم انرژی دیگه. یادش بخیر.........

 

دیدگاه‌ها  

0 #2 آیلار 1393-08-21 23:01
سلام عزیزم خسته نباشی یه سوال داشتم شما اهل گیلان هستیددوست دارم اسم شریف خودت وناز دخترت رو بدونم اگرموردی نداره بابت اینهمه هنری که داری بهت تبریک میگم من خودمم عاشق آشپزی وبا دیدن اینهمه هنر لذت میبرم
------------------
سلام خانوم. نه عزیزم من قزوینی هستم و ساکن قزوین.
اسم دخترم مینوسا هستش. عکس خودشم در قسمت میزهای مهمانی در تولد یک سالگیش هست.
لطف دارید.
نقل قول کردن
0 #1 روزبه 1393-08-15 16:36
بسیار عالی ،
-------------------
ممنون
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir