کباب تابه ایی یا کباب دیگی
شاید درست کردن کباب تابه ایی خیلی راحت باشه ولی چند تا قلق ریز داره که خوبه رعایت بشه. خوب بسم الله ........
مواد لازم :
گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی : 2 پیمانه
پیاز متوسط : 1 عدد
کره : 4 قاشق غذا خوری پ
روغن مایع کمی
نمک و فلفل و سماق و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری
اول از همه تمام مواد رو (به جز آبلیمو و سماق ) با هم مخلوط میکنیم.و حسابی ورز میدیم. جوری که گرمای دستمون انسجام خاصی به گوشت بده.و بعد مواد رو به مدت 15 دقیقه میزاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره. اگه این زمان بیشتر هم بشه خیلی بهتره و مشکلی ایجاد نمیشه.
مواد رو از یخچال بیرون میاریم و داخل ماهیتابه پهن میکنیم.با قاشق موادمون رو به شکل کباب در میاریم. (اگه ظرفتون تفلون هست مواظب خراش باشید و از قاشق چوبی استفاده کنید)
ماهیتابه رو روی حرارت میزاریم و در ظرف رو میزاریم تا حسابی آب بندازه و با آب خودش بپزه. بعد که آبش کم شد کره و کمی روغن مایع رو اضافه میکنیم و میزاریم تا یک طرفش خوب سرخ بشه و بعد بر میگردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه. میتونید روغن مایع و کره رو از ابتدا هم اضافه کنید.
در انتهای پخت در صورت لزوم میتونید روی کباب سماق بریزید. زودتر ریختن سماق باعث میشه کباب خشک بشه.
با سبزی خوردن حسابی میچسبه و در آخر آب لیمو رو اضافه کنید.
نوش جون
نکته ها :
- این غذا با مواد بالا مناسب دو نفره.
- اگه تنها از گوشت گوسفندی استفاده کنید به دلیل چرب بودنش جمع میشه و حجم کباب خیلی کم میشه و اینکه طعم چربی پیدا میکنه.
- گوشت تازه مناسب کباب نیست. حتما حداقل 24 ساعت گوشت در یخچال یا فریزر نگه داری بشه.
- میتونید روی کباب ها رو بعد از برش و قبل از پختن گوجه بچینید . اینطوری طعم دلنشین تری پیدا میکنه.
- کباب هارو نازک درست کنید چون هنگام پختن جمع میشن و حجم پیدا میکنن.پس نازک و دراز برش بدید.
-بعضی ها کمی آرد گندم هم به مواد بالا اضافه میکنن.که من تا حالا امتحان نکردم.
- میتونید روی کباب رو با سسی که شامل : رب گوجه فرنگی ، روغن ، آب ، آبلیمو یا سرکه (خیلی کم) و فلفل دلمه ایه درست کنید. و همون اول روی کباب ها بریزید تا با سس بپزه. (سعی میکنم یک پست مفصل در مورد این نوع کباب بزارم.)
- اگه میخوایید از این غذای ساده در زمان سرماخوردگی استفاده کنید روغن و کره رو از مواد بالا حذف کنید و به جاش از آب گوجه یا آب ولرم برای پختن کباب استفاده کنید و بزارید کبابها آبپز و برشته بشن.
- اگه دوست دارید کبابتون در عین برشتگی آبدار باشه ، بعد از اینکه یک طرف کباب سرخ شد نصف استکان آب و زعفران رقیق بهش اضافه کنید و درش رو بزارید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
دیدگاهها
هیچ کدوم از عکس ها باز نمیشه .نه که اینجا اکثر دستورهای دیگه هم همینجوریه
--------------------
سلام. بله متاسفانه... عکسهاش پریده و دست رسی هم ندارم بهش