کباب تابه ایی یا کباب دیگی

شاید درست کردن کباب تابه ایی خیلی راحت باشه ولی چند تا قلق ریز داره که خوبه رعایت بشه. خوب بسم الله ........

مواد لازم  : 

گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی : 2 پیمانه

پیاز متوسط : 1 عدد

کره : 4 قاشق غذا خوری پ

روغن مایع کمی

نمک و فلفل و سماق و زردچوبه و زعفران به میزان لازم

آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری

اول از همه تمام مواد رو (به جز آبلیمو و سماق ) با هم مخلوط میکنیم.و حسابی ورز میدیم. جوری که گرمای دستمون انسجام خاصی به گوشت بده.و بعد مواد رو به مدت 15 دقیقه میزاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره. اگه این زمان بیشتر هم بشه خیلی بهتره و مشکلی ایجاد نمیشه.

مواد رو از یخچال بیرون میاریم و داخل ماهیتابه پهن میکنیم.با قاشق  موادمون رو به شکل کباب در میاریم. (اگه ظرفتون تفلون هست مواظب خراش باشید و از قاشق چوبی استفاده کنید)

ماهیتابه رو روی حرارت میزاریم و در ظرف رو میزاریم تا حسابی آب بندازه و با آب خودش بپزه. بعد که آبش کم شد کره و کمی روغن مایع رو اضافه میکنیم و میزاریم تا یک طرفش خوب سرخ بشه و بعد بر میگردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه. میتونید روغن مایع و کره رو از ابتدا هم اضافه کنید.

در انتهای پخت در صورت لزوم میتونید روی کباب سماق بریزید. زودتر ریختن سماق باعث میشه کباب خشک بشه.

با سبزی خوردن حسابی میچسبه و در آخر آب لیمو رو اضافه کنید.

نوش جون

نکته ها : 

- این غذا با مواد بالا مناسب دو نفره.

- اگه تنها از گوشت گوسفندی استفاده کنید به دلیل چرب بودنش جمع میشه و حجم کباب خیلی کم میشه و اینکه طعم چربی پیدا میکنه.

- گوشت تازه مناسب کباب نیست. حتما حداقل 24 ساعت گوشت در یخچال یا فریزر نگه داری بشه.

- میتونید روی کباب ها رو بعد از برش و قبل از پختن گوجه بچینید . اینطوری طعم دلنشین تری پیدا میکنه.

- کباب هارو نازک درست کنید چون هنگام پختن جمع میشن و حجم پیدا میکنن.پس نازک و دراز برش بدید.

-بعضی ها کمی آرد گندم هم به مواد بالا اضافه میکنن.که من تا حالا امتحان نکردم.

- میتونید روی کباب رو با سسی که شامل : رب گوجه فرنگی ، روغن ، آب ، آبلیمو یا سرکه (خیلی کم) و فلفل دلمه ایه درست کنید. و همون اول روی کباب ها بریزید تا با سس بپزه. (سعی میکنم یک پست مفصل در مورد این نوع کباب بزارم.)

- اگه میخوایید از این غذای ساده در زمان سرماخوردگی استفاده کنید روغن و کره رو از مواد بالا حذف کنید و به جاش از آب گوجه یا آب ولرم برای پختن کباب استفاده کنید و بزارید کبابها آبپز و برشته بشن.

- اگه دوست دارید کبابتون در عین برشتگی آبدار باشه ، بعد از اینکه یک طرف کباب سرخ شد نصف استکان آب و زعفران رقیق بهش اضافه کنید و درش رو بزارید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.

دیدگاه‌ها  

0 #1 علی کوچولو 1396-07-05 21:54
سلام
هیچ کدوم از عکس ها باز نمیشه .نه که اینجا اکثر دستورهای دیگه هم همینجوریه
--------------------
سلام. بله متاسفانه... عکسهاش پریده و دست رسی هم ندارم بهش
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir