کباب کوبیده مرغ
یکی از انواع آشپزی بسیار لذت بخش کباب پزی هستش. پختن کباب علاوه بر اینکه کار راحتیه کلی تفریح هم در بر داره. خصوصا از نوع سیخی ذغالیش!
من جوجه کباب دوست ندارم اما بسیار بسیار این نوع کوبیده مرغ رو دوست دارم. پس از منه مشکل پسند این کوبیده ی خوشمزه رو قبول بفرمایید!
مواد لازم : برای 6 سیخ بزرگ
مرغ چرخ شده متوسط یک عدد
پیاز دو عدد متوسط
پودر زعفران + نمک + فلفل سیاه + فلفل قرمز + زردچوبه به میزان لازم
پودر سوخاری در صورت نیاز
کره به میزان لازم
خوب من از مرغ کامل استفاده میکنم. ران مرغ چربتر از سینه هست و باعث میشه کوبیده ی ما خوشمزه تر بشه. پس مرغ کامل رو خوب میشوریم و تمام گوشتش رو چرخ میکنیم. (دو بار چرخ) و میزاریم توی فریزر تا یخ بزنه برای آخر هفته کبابش کنیم.
فرض میکنیم الان آخر هفته است. (حتما گوشتمون باید یک بار کامل یخ بزنه بعد استفاده کنیم) گوشت رو از فریزر خارج میکنیم و میزاریم یخش باز بشه. همونطور که میبینید کمی آب اضافی از مرغ خارج میشه وقت یخ زدایی که اونو حتما دور میریزیم.
پیاز رو با رنده ریز رنده میکنیم و آبشو کامل میگیریم. اون آب پیاز رو نگه دارید باهاش کار داریم.
حالا مرغ + پیاز + ادویه هامون (نمک یادتون نره) رو خوب ورز میدیم تا مواد بخ خورد هم بره. و بعد برای مدت 3 یا 4 ساعت میزاریم توی یخچال بمونه. (بیشترم موند چه بهتر)
بعد از استراحت اگه حس کردید موادتون احیانا خدا نکرده زبونم لال شله کمی ! خیلی کم! در حد یک قاشق آرد سوخاری بهش اضافه کنید. در کل باید خمیر کمی چسبنده باشه تا به سیخ بچسبه.
آهان سیخم از نوع سیخ کباب کوبیده که در تصویر رویت میشه استفاده میکنیم.
برای سیخ زدن یک مشت که حدود 110 تا 130 گرمه (بسته به مشته شما داره) از مواد بردارید.
بعد اونو وسط سیخ بزارید و با حرکت دستتون اونو به سیخ بچسبونید. و کم کم به سمت بالا و پایین سیخ هدایت کنیدش.
بعد روی اونو با کمک انگشت شصت و اشاره شیار بندازید. من عاشق این قسمتشم. البته با حفظ فیگور یک کباب زن ماهر! اینجاست که حس میکنید اگه بی کار بشید میتونید برید و یک روزنامه نیازمندیهای کار بخرید و به اون قسمتش که نوشته به یک کباب زن ماهر برای کار در رستوران احتیاج داریم زنگ بزنید و اعلام آمادگی کنید. حیف این همه هنر نیست؟!
بعد که جوجه ها رو سیخ زدید روشونو با قلمو مقداری زعفران دم کرده میمالید و میزارید توی یخچال تا همسرتون بیاد و ذغال رو رو به راه کنه.
اون آب پیازی هم که نگه داشتیم برای این بود که اگه در حین سیخ زدن احتیاج به آب زدن دستتون پیدا کردید از اون استفاده کنید. (ما که نیازمون نشد)
میتونید بسته به سلیقه ی خوبتون به موادتون کمی جعفری خرد شده هم اضافه کنید.
بازم میتونید بنا به سلیقه اتون کمی فلفل دلمه ای به مواد بالا اضافه کنید.
در نهایت بعد از پخت کباب ها روشون محلول کره آب شده و زعفران سابیده شده بریزید و به همراه گوجه و فلفل کبابی نوش جان کنید.
متاسفانه از پخته شدش عکسی ندارم. این بار تقصیر اهالی شکموی خونه نبود. دقیقا وقتی خواستیم کباب رو بخوریم دخترم افتاد و سرش بدجوری آسیب دید و نه تنها کباب خورده نشد بلکه کلی غصه و اشک و آه نصیب منو همسره خونه شد.(نکته اخلاقی:: سرگرم کباب نشید یکهو از بچه غافل شید! البته یک روایتم هست که میگه تک خوری این داستانهارو هم داره. پس وقتی میخوایید کباب درست کنید سعی کنید همه جمع باشن تا یک نفر بچه رو نگه داره تا دسته گل به آب نده و تا ماه ها شمارو از خورد و خوراک نیندازه!)
این داستان عبرت آموز برای 3 یا 4 ماه پیش بود.
دیدگاهها
-----------------------
سلام. خیلی سریع آماده میشه. فقط زمان استراحت داره.
--------------------
چربی به هیچ وجه نزنید. ایرادی نداره آب پیازو بگیرید
---------------------
سلام. بدون پوست. چون دستگاه ها خانگی نمیتونه پوست رو خوب پرخ کنه
--------------------
نوش جان.
وای مرسی که اینقدر زود جواب میدید
راستش من دیروز این کبابو واسه خودم و همسرم درست کردم،خوب بود جاتون خالی ولی با اینکه از یه رون و سینه استفاده کردم بازم خشک بود تقریبا و مثل آماده هاش لذیذ نبود!
به نظرتون اشکال کارم کجا بوده؟
بازم ممنون
------------------------
سلام خشک شدن اگر ناشی از پخت زیاد نباشه بخاطر خشکی و کم چرب بودن گوشت هست. بهتره برای کباب کردن از حرارت ذغال استفاده کنید و پخت سریع باشه تا آب کباب تموم نشه
نمیشه از فریزر در بیاریم و چرخ کنیمو سیخ بگیریم؟
اگه اینجوری باشه که من بیخودی مرغ گذاشتم بیرون واسه شام امشب
---------------------
سلام. بهتره اول چند بار چرخ بشه و بعد فریز کنید. نوش جان. کار نشد نداره.
------------------------
نوش جان