کباب کوبیده مرغ

 

یکی از انواع آشپزی بسیار لذت بخش کباب پزی هستش. پختن کباب علاوه بر اینکه کار راحتیه کلی تفریح هم در بر داره. خصوصا از نوع سیخی ذغالیش! 

من جوجه کباب دوست ندارم اما بسیار بسیار این نوع کوبیده مرغ رو دوست دارم. پس از منه مشکل پسند این کوبیده ی خوشمزه رو قبول بفرمایید!

مواد لازم : برای 6 سیخ بزرگ

مرغ چرخ شده متوسط یک عدد

پیاز دو عدد متوسط

پودر زعفران + نمک + فلفل سیاه + فلفل قرمز + زردچوبه به میزان لازم

پودر سوخاری در صورت نیاز 

کره به میزان لازم

 

خوب من از مرغ کامل استفاده میکنم. ران مرغ چربتر از سینه هست و باعث میشه کوبیده ی ما خوشمزه تر بشه. پس مرغ کامل رو خوب میشوریم و تمام گوشتش رو چرخ میکنیم. (دو بار چرخ) و میزاریم توی فریزر تا یخ بزنه برای آخر هفته کبابش کنیم.

فرض میکنیم الان آخر هفته است. (حتما گوشتمون باید یک بار کامل یخ بزنه بعد استفاده کنیم) گوشت رو از فریزر خارج میکنیم و میزاریم یخش باز بشه. همونطور که میبینید کمی آب اضافی از مرغ خارج میشه وقت یخ زدایی که اونو حتما دور میریزیم. 

پیاز رو با رنده ریز رنده میکنیم و آبشو کامل میگیریم. اون آب پیاز رو نگه دارید باهاش کار داریم.

حالا مرغ + پیاز + ادویه هامون (نمک یادتون نره) رو خوب ورز میدیم تا مواد بخ خورد هم بره. و بعد برای مدت 3 یا  4 ساعت میزاریم توی یخچال بمونه. (بیشترم موند چه بهتر)

 بعد از استراحت اگه حس کردید موادتون احیانا خدا نکرده زبونم لال شله کمی ! خیلی کم! در حد یک قاشق آرد سوخاری بهش اضافه کنید. در کل باید خمیر کمی چسبنده باشه تا به سیخ بچسبه. 

آهان سیخم از نوع سیخ کباب کوبیده که در تصویر رویت میشه استفاده میکنیم.

 برای سیخ زدن یک مشت که حدود 110 تا 130 گرمه (بسته به مشته شما داره) از مواد بردارید.

 بعد اونو وسط سیخ بزارید و با حرکت دستتون اونو به سیخ بچسبونید. و کم کم به سمت بالا و پایین سیخ هدایت کنیدش.

بعد روی اونو با کمک انگشت شصت و اشاره شیار بندازید. من عاشق این قسمتشم. البته با حفظ فیگور یک کباب زن ماهر! اینجاست که حس میکنید اگه بی کار بشید میتونید برید و یک روزنامه نیازمندیهای کار بخرید و به اون قسمتش که نوشته به یک کباب زن ماهر برای کار در رستوران احتیاج داریم زنگ بزنید و اعلام آمادگی کنید. حیف این همه هنر نیست؟!

 بعد که جوجه ها رو سیخ زدید روشونو با قلمو مقداری زعفران دم کرده میمالید و میزارید توی یخچال تا همسرتون بیاد و ذغال رو رو به راه کنه. 

 اون آب پیازی هم که نگه داشتیم برای این بود که اگه در حین سیخ زدن احتیاج به آب زدن دستتون پیدا کردید از اون استفاده کنید. (ما که نیازمون نشد)

میتونید بسته به سلیقه ی خوبتون به موادتون کمی جعفری خرد شده هم اضافه کنید.

بازم میتونید بنا به سلیقه اتون کمی فلفل دلمه ای به مواد بالا اضافه کنید.

در نهایت بعد از پخت کباب ها روشون محلول کره آب شده و زعفران سابیده شده بریزید و به همراه گوجه و فلفل کبابی نوش جان کنید.

متاسفانه از پخته شدش عکسی ندارم. این بار تقصیر اهالی شکموی خونه نبود. دقیقا وقتی خواستیم کباب رو بخوریم دخترم افتاد و سرش بدجوری آسیب دید و نه تنها کباب خورده نشد بلکه کلی غصه و اشک و آه نصیب منو همسره خونه شد.(نکته اخلاقی:: سرگرم کباب نشید یکهو از بچه غافل شید! البته یک روایتم هست که میگه تک خوری این داستانهارو هم داره. پس وقتی میخوایید کباب درست کنید سعی کنید همه جمع باشن تا یک نفر بچه رو نگه داره تا دسته گل به آب نده و تا ماه ها شمارو از خورد و خوراک نیندازه!)

این داستان عبرت آموز برای 3 یا 4 ماه پیش بود.

 

دیدگاه‌ها  

0 #7 سامی 1396-11-09 07:14
خیلی عالی وزمانش طولانیه
-----------------------
سلام. خیلی سریع آماده میشه. فقط زمان استراحت داره.
نقل قول کردن
+2 #6 رضا ندافی 1396-03-26 12:32
به نظرتون میشه واسه چربیش از دنبه گوسفندم استفاده کرد و اگه پیازو چرخ کنیم و ابشو بگیریم چی
--------------------
چربی به هیچ وجه نزنید. ایرادی نداره آب پیازو بگیرید
نقل قول کردن
+1 #5 مارال 1395-04-04 13:41
سلام کارتوون عالیه :P :P :P :P :P خواستم بپرسم مرغ با پوستش چرخ میکنید؟؟؟//
---------------------
سلام. بدون پوست. چون دستگاه ها خانگی نمیتونه پوست رو خوب پرخ کنه
نقل قول کردن
+3 #4 بتول 1395-04-03 09:20
دستتون درد نکنه خیلی خوب بود :P :P
--------------------
نوش جان.
نقل قول کردن
+3 #3 فاطمه 1395-03-30 15:16
سلام
وای مرسی که اینقدر زود جواب میدید
راستش من دیروز این کبابو واسه خودم و همسرم درست کردم،خوب بود جاتون خالی ولی با اینکه از یه رون و سینه استفاده کردم بازم خشک بود تقریبا و مثل آماده هاش لذیذ نبود!
به نظرتون اشکال کارم کجا بوده؟
بازم ممنون
------------------------
سلام خشک شدن اگر ناشی از پخت زیاد نباشه بخاطر خشکی و کم چرب بودن گوشت هست. بهتره برای کباب کردن از حرارت ذغال استفاده کنید و پخت سریع باشه تا آب کباب تموم نشه
نقل قول کردن
+3 #2 فاطمه 1395-03-29 13:41
گوشت بعد از چرخ شدن باید فریز بشه؟
نمیشه از فریزر در بیاریم و چرخ کنیمو سیخ بگیریم؟
اگه اینجوری باشه که من بیخودی مرغ گذاشتم بیرون واسه شام امشب :sad: :cry:
---------------------
سلام. بهتره اول چند بار چرخ بشه و بعد فریز کنید. نوش جان. کار نشد نداره.
نقل قول کردن
+4 #1 مهری خزایی 1394-10-20 12:04
مرسی گلم خیلی عالی بود :D :D :D
------------------------
نوش جان
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir