ژله میوه ای
تمامی نکات درست کردن ژله رو در این پست توضیح دادم. پس حتما اینجا رو بخونید خوب برای درست کردن ژله میوه ای خوشمزه امروزمون دست به کار میشیم.
من میزان ژله ای که نیازه رو نگفتم. چون بستگی به قالبتون داره. مثلا من خودم از دو بسته ژله آلو ئورا استفاده کردم.
مواد لازم :
ژله آلوئورا
ژله انگور
میوه به دلخواه
من چون میخواستم دسرم شبیه زنبور باشه از دو میوه ی آلو سیاه و آلوی طلایی استفاده کردم. میوههامون رو خرد میکنیم. و میزاریم توی آبکش تا کمی آبش گرفته بشه.
اول ژله آلوئورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم. و بعد به جای آب سرد سه چهارم لیوان یخ داخل ژله میریزیم. و سریع هم میزنیم تا ژله نیم بند بشه.
یک نکته مهم. ژله ها با هم فرق دارن. مثلا مارک دراژه همین که یخ بریزید سریع نیم بند میشه و سرعت بالایی میخواد تا ژله نبنده و درستش کنید.ولی مارک فرمند اینطور نیست. پس اگه میخوایید ژله شما خوب از آب دربیاد اول ببینید با چه مارکی و با چه قابلیت هایی دارید استفاده میکنید. و درصد مهارت خودتونم بنجید.
مهم اینه که ما میخواییم ژله ی ما نیم بند بشه و مثل سفیده تخم مرغ غلیظ باشه. حتی میتونید ژله رو مثل همیشه با آب سرد درست کنید و کف قالب مورد نظر بریزید و قالب رو برای چند دقیقه داخل فریزر بزارید تا ژله نیم بند بشه. و بعد اونو خارج کنید و میوه هاتونو توش بچینید.
میوه ها رو داخل ظرف و قالبمون میچینیم و قالب رو توی فریزر میزاریم تا ژله ببنده. برای ردیف بعد میتونید از ژله آلوئورا و شیر یا بستنی استفاده کنید. یا از کرم وانیلی . مهم اینه که بیس کار سفید باشه تا میوه ها دیده بشن. من همیشه از کرم وانیلی استفاده میکنم. و وقتی لایه ی اول بست لایه ی دوم رو میریزیم. و میزاریم ببنده.
و برای لایه ی بعدی دوباره مثل لایه اول مراحل رو طی میکنیم و میوه میچینیم و ..... و در نهایت لایه ی آخر رو میریزیم.
در نهایت میزاریم کامل ژله هامون ببندن و اونو از قالب خارج میکنیم.
نکته های تکراری ::::
برای خارج کردن از قالب اول دور کار رو آزاد کنید و. بعد داخل آب گرم فرو ببرید و کف ظرفی که میخوایید ژله رو توش بیرون بیارید رو کمی خیس کنید و ژله رو در بیارید. خیس کردن برای اینه که ژله بعد از برگشتن هر جایی از ظرف قابل حرکت باشه تا بتونید بیاریدش وسط ظرف.
دیدگاهها
آیه تو همه لایه ها میوه میچینیم؟ حتی لایه شیری و لایه آخر یعنی ژله انگور؟
---------------------
سلام. کاملا سلیقه ای هست.
----------------------
سلام. سلامت باشید. نه پایینی انگور و قبلیش آلوئورا
امیدوارم همیشه شادو سرزنده باشی
میخواستم بدونم کرم وانیلی و چجوری درست کردین
اگه میشه راهنماییم کنید چون تولد دارم خیلی دوست دارم مثل اینو درست کنم
---------------------------
کرم وانیلی در سایت در قسمت دسر ها در دسر سورپرایز هست.
این لایه آخر که بنفشه چیه
----------------------
ژله انگور