ژله میوه ای

تمامی نکات درست کردن ژله رو در این پست توضیح دادم. پس حتما اینجا رو بخونید خوب برای درست کردن ژله میوه ای خوشمزه امروزمون دست به کار میشیم.

من میزان ژله ای که نیازه رو نگفتم. چون بستگی به قالبتون داره. مثلا من خودم از دو بسته ژله آلو ئورا استفاده کردم.

مواد لازم :

ژله آلوئورا

ژله انگور

میوه به دلخواه

من چون میخواستم دسرم شبیه زنبور باشه از دو میوه ی آلو سیاه و آلوی طلایی استفاده کردم. میوههامون رو خرد میکنیم. و میزاریم توی آبکش تا کمی آبش گرفته بشه.

اول ژله آلوئورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم. و بعد به جای آب سرد سه چهارم لیوان یخ داخل ژله میریزیم. و سریع هم میزنیم تا ژله نیم بند بشه.

یک نکته مهم. ژله ها با هم فرق دارن. مثلا مارک دراژه همین که یخ بریزید سریع نیم بند میشه و سرعت بالایی میخواد تا ژله نبنده و درستش کنید.ولی مارک فرمند اینطور نیست. پس اگه میخوایید ژله شما خوب از آب دربیاد اول ببینید با چه مارکی و با چه قابلیت هایی دارید استفاده میکنید. و درصد مهارت خودتونم بنجید.

مهم اینه که ما میخواییم ژله ی ما نیم بند بشه و مثل سفیده تخم مرغ غلیظ باشه. حتی میتونید ژله رو مثل همیشه با آب سرد درست کنید و کف قالب مورد نظر بریزید و قالب رو برای چند دقیقه داخل فریزر بزارید تا ژله نیم بند بشه. و بعد اونو خارج کنید و میوه هاتونو توش بچینید.

 

میوه ها رو داخل ظرف و قالبمون میچینیم و قالب رو توی فریزر میزاریم تا ژله ببنده. برای ردیف بعد میتونید از ژله آلوئورا و شیر یا بستنی استفاده کنید. یا از کرم وانیلی . مهم اینه که بیس کار سفید باشه تا میوه ها دیده بشن. من همیشه از کرم وانیلی استفاده میکنم. و وقتی لایه ی اول بست لایه ی دوم رو میریزیم. و میزاریم ببنده.

و برای لایه ی بعدی دوباره مثل لایه اول مراحل رو طی میکنیم و میوه میچینیم و ..... و در نهایت لایه ی آخر رو میریزیم.

در نهایت میزاریم کامل ژله هامون ببندن و اونو از قالب خارج میکنیم.

نکته های تکراری ::::

برای خارج کردن از قالب اول دور کار رو آزاد کنید و. بعد داخل آب گرم فرو ببرید و کف ظرفی که میخوایید ژله رو توش بیرون بیارید رو کمی خیس کنید و ژله رو در بیارید. خیس کردن برای اینه که ژله بعد از برگشتن هر جایی از ظرف قابل حرکت باشه تا بتونید بیاریدش وسط ظرف.

 

دیدگاه‌ها  

0 #4 فریده- 1396-02-26 15:12
سلام ، با تشکر از شما

آیه تو همه لایه ها میوه میچینیم؟ حتی لایه شیری و لایه آخر یعنی ژله انگور؟
---------------------
سلام. کاملا سلیقه ای هست.
نقل قول کردن
0 #3 اسما گل 1394-10-19 06:29
سلام خسته نباشید پایه های آخر جفتش ژله انگور هست که روشن و تیره هست؟
----------------------
سلام. سلامت باشید. نه پایینی انگور و قبلیش آلوئورا
نقل قول کردن
0 #2 masoume 1394-05-28 12:32
سلام عزیزم
امیدوارم همیشه شادو سرزنده باشی
میخواستم بدونم کرم وانیلی و چجوری درست کردین
اگه میشه راهنماییم کنید چون تولد دارم خیلی دوست دارم مثل اینو درست کنم :-)
---------------------------
کرم وانیلی در سایت در قسمت دسر ها در دسر سورپرایز هست.
نقل قول کردن
0 #1 sanazz 1394-05-19 07:00
سلام
این لایه آخر که بنفشه چیه
----------------------
ژله انگور
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir