ژله هندونه ای

 

سعی کردم در این پست دو طرح از ژله هندوانه ای رو برای شب یلدا آموزش بدم.

مواد لازم :

ژله انار یک بسته

ژله طالبی یک بسته

کرم وانیلی به میزان لازم (میشه با ژله آناناس و شیر جابه جا کردش)

 در مورد ژله هندونه برای شب یلدا خیلی ایده داشتم ولی هیچ وقت پیاده سازیش نکرده بودم. اما دست به کار شدیم....

اول اینو بگم من دو تا روش رو روفتم که بهترینش جمع بندی دو روشه!

اول :

سه تا ظرف از اینایی که توی هم میرن انتخواب کنید. روش ژله سورپرایز رو یادتونه؟ اول ژله سبز رو باز میکنیم (با کمتر از یک لیوان آب جوش) و بعد آب سرد یا یخ  رو میریزیم. بازم کمتر از حد معمول. خوب به نظر من اینجا برای اینکه ماتی هندونه ای پیدا کنه دو تا 3 قاشق غذاخوری شیر به ژله اضافه کنید. و این مقدار رو از آبی که توش ریختید کم کنید.

 و کمی ته ظرف بزرگتره میریزیم و میزاریم ببنده و بعد ظرف کوچیکه رو که من نایلون کشی کردم میزاریم توی اولی و با یک چیزی اونو فیکس میکنیم تا با ریختن ژله بالا نیاد. من از انار استفاده کردم. و باقی ژله رو دورش میریزیم.(زاویه ی عکس بده وگر نه دسته من انقدر گنده نیست)

 

میره برای 2 ساعت توی یخچال تا ببنده. و بعد کرم رو به همون شکل. میریزیم و در نهایت ژله انار که اونم با روش ژله طالبی بازش کردیم.(چقدر رنگها قشنگ اند؟) و بر میگردونمیش توی ظرف و برای اینکه شبیه هندونه بشه دوباره باید برگردونیمش توی یک ظرف که سبز بره زیر و قرمز بیاد بالا! یادتون نره کف ظرف ها رو کمی خیس کنید تا ژله راحت جا به جه بشه!

روش دوم که خود بیشتر پسنیدمش ولی متاسفانه خیلی ازش عکس ندارم. چون خیال میکردم خوب نشه. اینجا از هر چیز دو برابر استفاده میکنیم. مثلا دو تا ژله طالبی یا دو تا ژله انار.(بازم میزان استفاده به سایز ظرف هم بستگی داره ها! ممکنه همون یک بسته کافی بشه.و نصف ژله سفید و سبز رو بالا و ایین بریزید.) و یک ظرف مستطیلی با سطح مقطع کم و ارتفاع زیاد.

اول ژله سبز رو مثل بالا باز میکنیم (من اینجا شیر اضافه نکردم تا نتیجه اش رو ببینم که دیدم بهتره کمی شیر برای مات سازی اضافه بشه چون هندونه ی طبیعی ماته نه شفاف) و کف یک ظرف مستطیلی میریزیم. بعد روی اونو وقتی بست ژله بی رنگ شیر یا آناناس شیر میریزیم. و روی اون دو بسته ژله انار که اونم با روش بالا باز شده.

وقتی بست دوباره یک لایه کرم سفید میریزیم و بعد روشو با رنگ سبز که ژله طالبیه میپوشونیم.

پس لایه ها شد : سبز سفید قرمز قرمز سفید سبز!

خوب حالا ژله رو بزارید تا کامل ببنده. و بعد اونو توی یک ظرف برگردونید.. خوب حالا با یک چاقوی تیز میبریمش طوری که بهمون مستطیل بده.

و حالا اون مستطیل هارو به شکل هندونه قاچ خوره مثلث مثلث میبریم. (کاش عکس گرفته بودم)و حالا هندونه های تمیز و خوشگل داریم.

برای دونه اش میتونید از شکلات چیپسی یا کاکائو آب شده یا کشمش استفاده کنید.

خیلی خوشحالم که این مدل ژله رو هم امتحان کردم.

خوب یک جمع بندی کنم:

۱. ژله هارو به روشی که گفتم کمی غلیظ تر بردارید و با دو تا ۳ قاشق شیر ماتش کنید. نیازه که بگم شیر رو تو ژله داغ نریزید میبره؟! نه نیاز نیست چون انقدر تکرار کردم همه میدونید. اینطوری رنگهامون کاملا هندونه ایی و مات و خوشگل میشن.

۲. تو رنگ ژله ها من انار رو پیشنهاد دادم چون رنگ قرمزش پرنگه. میتونید از خود ژله هندونه یا توت فرنگی هم استفاده کنید.

۳. روش دوم رو بیشتر پسندیدم چون برشها تمیز تر در میاد و شبیه تر به هندونه.ولی خوب رنگ برش اول خیلی قشنگتر بود.

این برش روش اول ....

این برش روش دوم :

۴. اگه از روش اول استفاده کردید هندونه رو دوباره توی یک ظرف دیگه قرار بدید ! طوری که قرمزش بیاد رو و سبز که وسته بره زیر. من فرصت این کارو نداشتم. ولی اون مدلی خوشگل تر میشه.از نظر برش هم برش طولی بهش بزنید. عین قاچ هندونه.برش من ارتفاعی و عرضی بود.

 

۵.لایه ی سبز و سفید باید قطر کمتری داشته باشن نسبت به قرمز(تازه الان مال من زیاده!)

 

۶.یک روشم پیشنهادی من اینه که از قالب سلیکونی شکلات یا قالب های کوچولو استفاده کنید و توش ژله سه رنگ تک نفره بریزید و برش گردونید. هم خوشگله هم برش دادن نمیخواد راحته. اگه از قالب شکلات استفاده کردید توی زر ورق برگردونید .این روشم خدا بخواد انجام میدوم و خبرشو میدم.

 انشالله واسه شب یلدا با روش دوم دوباره ژله درست میکنم و عکس مرحله به مرحله اشو میزارم.

دیدگاه‌ها  

0 #4 nasim 1396-09-06 10:47
چرا عکسایی این ژله برا من نشون نمیده لطفا راهنمایی کنید
------------------
سلام. از سایت آپلود حذف شده
نقل قول کردن
0 #3 Zohre1372 1394-09-10 17:39
من روش دوم رو متوجه نمیشم :sad:
-------------------------
در ظرف مناسب لایه لایه ژله رو بریزید و بعد برش بزنید.
نقل قول کردن
0 #2 صدیقه 1393-09-05 21:19
ممظورتون از ژله بیرنگ شیر چیه؟و ژله آناناس وشیر یعنی ژله آناناس رو با شیر قاطی کردین؟و اگه ظرفمون پیرکس بود چیکار کنیم ک ژله خوب برگرده؟؟؟
---------------------
ژله وانیلی. دستورش توی سایت در قسمت ژله سورپرایز هست.
یعنی مخلوطژله آناناس و شیر
در مورد در آوردن ژله از انواع ظرفها قسمت نکات کلیدی در درست کردن ژله رو بخونید.
نقل قول کردن
0 #1 Yasaman Pana 1393-09-05 11:29
عالیه
--------------------
لطف دارید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir