ژله خرمالو

http://upload7.ir/images/62944363187665950807.jpg

این ژله ای که امروز آموزش میدم خیلی خیلی راحته. ولی برای بیرون آوردنش از قالب اگه بخوایید قالبی درستش کنید کمی باید مهارت داشته باشید!

من عاشق خرمالو ام. و سعی میکنم از میوه ها در فصل خودشون بهترین استفاده رو بکنم. با توجه به اینکه چند روز آینده مراسم شبه یلدا رو در پیش داریم این ژله رو شروعی میزاریم برای آموزشهای یلدایی .....

مواد لازم :

خرمالوی تازه : ۴ تا ۵ عدد (متوسط)

پودر ژلاتین : 1/5 قاشق غذاخوری (میتونه بین 1 تا 2 قاشق بسته به اندازه خرمالوهاتون متفاوت باشه)

شکر : ۱ تا 2 قاشق غذاخوری بسته به سلیقه ی فردی

خوب اول از همه خرمالوهامون رو پوره میکنیم. اول خوب میشوریمشون. بعد از پوست جدا میکنیم و پوره میکنیم.و به مقدار لازم بهش شکر میزنیم. اینکه میگم مقدار لازم برای اینه که هر کی یک مدل دوست داره و بازم هر خرمالو یی شیرینش متفاوته! اگه خرمالوتون شیرین باشه که بهتره اینطوری باشه زیاد نیاز به شکر نداره. ولی اگه شیرین نباشه خوب شکر بیشتری میخوایید! به هیچ وجه از خرمالوی نرسیده و به اصطلاح گس استفاده نکنید!!!

http://upload7.ir/images/07877290878268307457.jpg

پس چی شد؟ شیرینشم با شکر اندازه کنید و خوب هم بزنید تا شکر توی خرمالو ها حل بشه.(برای اندازه کردن شیرینیش حتما بچشیدش)

http://upload7.ir/images/00748840999998880073.jpg

ژلاتین رو به روش بن ماری حل میکنیم . (اول ژلاتین رو با مقداری آب سرد مخلوط میکنیم و بعد میزاریم روی بخار کتری یا سماور تا شفاف بشه.کم کم ۳ ۴ دقیقه طول میکشه. چند بار باید همش بزنیم تا خوب حل بشه. بیشترم موند عیبی نداره اما زود و حل نشده ازش استفاده نکنید)

http://upload7.ir/images/02036453753826784984.jpg

خوب حالا ژلاتین شفاف و صاف رو به پوره ها اضافه کنید. احتمالا زود خودش رو میگیره. و سریع اونو توی ظرفی که آماده کردید بریزید و بزارید برای کمه کم 12 ساعت توی یخچال بمونه تا خودش رو بگیره!

http://upload7.ir/images/27572654299826232777.jpg

و بعد از قالب خارجش کنید.

http://upload7.ir/images/81925704150778712357.jpg

اینم از نمای نزدیک تر ...... عجب بافتی داره............

http://upload7.ir/images/91905685951703699060.jpg

نکته ها : 

- این ژله چون فقط پوره خرمالو داره به طبع تنها مزه ی خرمالو میده و ظاهر زیبایی داره! پس ازش توقع مزه ایی خاص رو نداشته باشید.

- اگه فکر میکنید از پس از قالب درآوردنش بر نمیایید توی ظرف معمولی درستش کنید. چون تنها پوره میوه داره کمی سخته خارج سازیش و همچونین بافت فوق العاده نرمی داره!

- من این مقدار ژلاتین رو برای خرمالو ی متوسط از لحاظ شیرینی و آبدار بودن گفتم پس اگه خرمالو هاتون زیادی شل و آبدار بودند یا درشت بودند باید ژلاتین رو متناسب با اون زیاد کنید. یک بار درست کنید مقدار ژلاتین دستتون میاد.

 

دیدگاه‌ها  

0 #2 فریده 1395-01-14 11:28
سلام خسته نباشید

عکسها برای من باز نمیشه، مشکلی هست؟
------------------
سلام. ممنونم. متاسفانه عکس های قدیمی پریده.باعث ناراحتی برای خودمم.
نقل قول کردن
0 #1 نجیمه 1393-08-18 08:28
:P خیلی برام جالب بود حتما درست میکنم
------------------------
خوشحال شدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir