ژله رنگین کمان

http://upload7.ir/images/33377198555896805206.jpg

ژله درست کردن کاره لذت بخش و آسونیه. و میشه با یک بسته پودر ژله چیزهای متفاوتی درست کرد. خوب اینم دستور یک ژله آسون و خوشگل.....

اسم این ژله رنگین کمان و یا رنگارنگ هستش.

مواد لازم بستگی به حجم ژله ایی که میخوایید درست کنید داره و ظرفتون.

من اینجا از 4 بسته ژله استفاده کردم.

شیر 2 لیوان

یخ 2 لیوان

خوب من اینبار از شیر استفاده کردم. میشه از بستنی یا ماست هم استفاده کرد. اصل ژله رنگین کمون از 7 رنگه که میتونید به ترتیب رنگهاشو درست کنید. من ژله های اصلی رو نداشتم و مجبور شدم از این رنگها استفاده کنم.

قرمز:    (ژله توت فرنگی یا آلبالو یا انار). نارنجی:(پرتقال یا هلو)    . زرد|(آناناس یا موز):    . سبز(لیمو یا کیوی یا طالبی):    . آبی:(تمشک آبی)    . نیلی(ترکیب تمشک آبی و ژله آلوورا):    . بنفش:(انگور)    .

در مرحله ی اول :

بسته ی اول ژله رو با یک لیوان آب جوش باز کنید. برای اینکه شفاف تر بشه میتونید به مدت یک ذقیقه توی ماکرویو یا بخار کتری بزارید.بعد ؤله رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. تو اولین قسمت نصف لیوان یخ رو میریزیم و سریع هم میزنیم تا یخ حل بشه و میریزیم توی کف قالب. (باید سرعتمون زیاد باشه ، اگه فکر میکنید نمیتونید سریع این کار رو بکنید از نصف لیوان آب سرد استفاده کنید به جای یخ! چون یخ سریع میبنده.) و قالب رو به مدت 2 دقیقه توی فریزر قرار میدیم.(اگه آب ریختید به جای یخ بیشتر بزارید بمونه مثلا 3 دقیقه) و تو اون فاصله قسمت باقی مونده ژله رو که دیگه سرد شده رو با نصف لیوان شیر مخلوط میکنیم و میریزیم روی لایه ی اول.(اگه ژله داغ باشه و شیر سرد یا به طور کلی هم دما نباشن رگه رگه میشه شیر)

به همین ترتیب تمام بسته هارو درست میکنیم و میریزیم روی لایه ی بعدش و تا آخر ادامه میدیم.

http://upload7.ir/images/96727663137641116891.jpg

اینم برش خوردش. ببخشید واضح نیست. چون ظرفش حاوی دسر های دیگه هم هست که کمی خورده به ژله مون.

http://upload7.ir/images/15418148419931166362.jpg

اینم یک مدل دیگش.........

http://upload7.ir/images/41067903272963256190.jpg

نکته ها :

- اگه در برگردوندن ژله مشکل دارید از قالب فلزی استفاده کنید. که با گذاشتن قالب در آب داغ به مدت چند ثانیه راحت ژله از قالب در میاد.

- اگه از قالب سیلیکونی استفاده میکنید حتما قبل از در آوردن ژله از قالب دور ژله رو با چاقو باز کنید.

- برای اینکه ژله راحتر از قالب در بیاید قبل از ریختن ژله در قالب قالب رو با آب شسته و توی فریزر به مدت 5 دقیقه بزارید. و بعد بیرون بیارید و مواد رو توش بریزید.

- در بدترین شرایط میتونید از گرفتن سشوار زیر قالب به مدت چند ثانیه اتفاده کنید

 

دیدگاه‌ها  

0 #3 لیلا 1394-10-02 14:22
همه ی لایه ها باید مثل لایه ی اول درست بشن؟یعنی اول نصف ژله رو با یخ هم بزنیم بذاریم تو فریزر بعد نصف بقیه رو با شیر مخلوط کنیم؟من این کارو کردم ولی زیاد قشنگ نشد، چون هر لایه کم رنگ شده ی لایه ی بالایی بود..اگه بخوام هر لایه رنگش متفاوت باشه باید چیکار کنم؟
----------------------------
شما میتونید یک لایه بریزید و نصف نکنید تا رنگش بیشر معلوم شه. مثلا یک لایه قرمز معمولی و یک لایه سبز با بستنی مخلوط شده و ... یا کلا تک حالت.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن. م 1394-10-01 05:16
سلاااام. اصلا ژله رنگین کمونیو هر جوری درست کنی زیباس. ژله ی شما هم که دیگه یکه یکه. بیست بیست. منم چند باری درست کردم و بدکی نشد. ولی به جان خودم از شما تقلید نکردم. اصلا اون موقع شما رو نمیشناختم. یادمم نیست از کی تقلید کردم.
ممنون خانوم هنرمند
---------------------
سلام. ممنونم . خیلی خوشحالم که شما جز همراهان و خوانندگان من هستید.
نقل قول کردن
0 #1 محیا 1393-06-14 21:26
سلام عزیزم.ببخشیدکنجکاوی می‌کنم عکس سومی ژله اوناییکه بغل ژله هستن چین چون خیلی بامزن
------------------------
پاسخ مدیر سایت : عزیزم اونها کرم شکلاتی ، کرم توت فرنگی و کرم نارگیل قالبی هستن.اون عکس برای 5 سال پیشه!
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir