ژله رنگارنگ
میبینم که همه درگیر اعلام نتایج دانشگاه هستند و وب گردی ها کم شده. منم امسال طبق معمول قبول شدم ولی در رفتن و نرفتن هنوز درگیر شک و دو دلی هستم. از طرفی هنور دخترم کوچیکه و نیاز به وجود من داره و از طرفی تشویق اطرافیان ، خصوصا همسرم باعث میشه به ادامه تحصیل فکر کنم.
واسه همین درگیری هاست که کم پیدا شدم. خوب یک ژله دیگه برای دوستانی که یک آموزش یک ژله راحت و سریع را خواسته بودند. ژله رنگارنگ یا رنگ مخلوط .
مواد لازم :
ژله رنگی در رنگهای مختلف
ژله آلوئورا یک بسته
برای این ژله نیاز به چند رنگ مختلف دارید.نیازی نیست حتما کل یک بسته ژله را استفاده کنید. یک بسته ژله معمولا 100 گرمه. میتونید نصف اونو استفاده کنید و بعد درش را محکم ببندید و برای دفعه ی بعدی استفاده کنید. هر رنگی که دوست دارید را مثل تمام ژله ها اول با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم و بعد روی بخار کتری میذاریم تا حسابی شفاف بشه. (میشه یک دقیقه درون ماکروفر با توان بالا قرار بدید) . بعد سه چهارم لیوان آب سرد توی ژله میریزیم و اونو توی یک ظرف میذاریم و توی یخچال قرار میدیم و همینطور باقی رنگها را آماده کنید.

ما نمیخواییم ژله ببنده. همین که نیم بند (کمی غلیظ تر از تخم مرغ بشه کافیه)
بعد قالب مورد نظر را آماده میکنیم. و ژله های نیم بند را قاشق قاشق و مخلوط داخل قالب میریزیم. نیازی نیست یکدست و برابر بریزید. مهم اینه مخلوط و درهم دیده بشه.
بعد که از تمام ژله ها یک ردیف ریختید ردیف بعدی را بریزید و در نهایت اون یک بسته ژله آلوئورا را باز کنید و درستش کنید و وقتی خنک شد بریزید روی ژله ها. هر چقدر نیاز داشت. این کار را میکنیم تا سطح ژله هم سطح بشه.

میتونید ژله آلوئورا را با کمی شیر یا بستنی مات کنید و بعد بریزید.رنگ مات ته قالب باعث میشهتا وقتی ژله را برگردوندید رنگها واضح تر دیده بشه. اگه این کار را نکردید ژله را در ظرف سفید برگردونید.
ژله را داخل یخچال بذارید تا سفت بشه و در نهایت دور تا دور ژله را با کارد باز کنید و ژله را برگردونید و نوش جان.
اینم نمای برش خورده ی اون.
وقتی این ژله را برگردوندم تمام مدت دخترم دنبال من راه میومد تا به ژله دست بزنه! به محض اینکه اونو توی یخچال گذاشتم دووید و رفت سراغش.
انقدر دست زدن به ژله برای هیجان انگیز بود که دلم نیومد مانع کارش بشم و نتیجه ی دست زدن خانوم خانوما هم شد این : (این اولین باری بود که دختر خانوم وروجک ما ژله خورد. اونم با دستهای خودش)















دیدگاهها
----------------------
سلام. خواهش میکنم عزیزم.
من تازه پیداتون کردم.مرسی از مطالب خوبتون
اینو درستش کردم دیشب
الانم تو یخچاله
فک میکنم خیلی خوب شده
فقط من بایخ درستش نکردم اما نمی دونم چرا حباب افتاده توش
-----------------------
سلام. وقتی زیاد هم بخوره حباب ایجاد میشه.
نوش جان. خوش اومدید به سایت
ممنون. اینو دیدم داغ دلم تازه شد. این قضیه مال چند ماه پیشه
------------------------------
نوش جونتون. ممکنه آب ژله رو زیاد ریخته باشید یا ترکیب رنگهای تیره رو زیاد ریخته باشید.
-----------------------
ژله آبرنگی؟ نه نشنیده بودم. شایدم همون باشه. ولی یک ایده بهم دادید. ممنونم.
--------------
مرسی
--------------------
خواهش میکنم
ممنون
-------------------
ممنون از حضورتون
------------------
ممنونم از لطف همیشگی شما.
---------------
خانومی شما هر جا سوالتون را قرار بدید در هر پست من زیرش جواب میدم. هر جا شما راحتید
-------------------
هزیزم اگه حتی سفت سفت هم بشه مشکلی نداره.نیم ساعت در دمای محیط بمونه نذم میشه. ولی شل نباشه.انقدر سفت باشه که اگه با قاشق ریختید کنار هم پخش نشه و در جای خودش بمونه