ژله رنگارنگ

http://s5.picofile.com/file/8140577184/IMG_0018.JPG

میبینم که همه درگیر اعلام نتایج دانشگاه هستند و وب گردی ها کم شده. منم امسال طبق معمول قبول شدم ولی  در رفتن و نرفتن هنوز درگیر شک و دو دلی هستم. از طرفی هنور دخترم کوچیکه و نیاز به وجود من داره و از طرفی تشویق اطرافیان ، خصوصا همسرم باعث میشه به ادامه تحصیل فکر کنم.

واسه همین درگیری هاست که کم پیدا شدم. خوب یک ژله دیگه برای دوستانی که یک آموزش یک ژله راحت و سریع را خواسته بودند. ژله رنگارنگ یا رنگ مخلوط .

مواد لازم :

ژله رنگی در رنگهای مختلف

ژله آلوئورا یک بسته

برای این ژله نیاز به چند رنگ مختلف دارید.نیازی نیست حتما کل یک بسته ژله را استفاده کنید. یک بسته ژله معمولا 100 گرمه. میتونید نصف اونو استفاده کنید و بعد درش را محکم ببندید و برای دفعه ی بعدی استفاده کنید. هر رنگی که دوست دارید را مثل تمام ژله ها اول با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم و بعد روی بخار کتری میذاریم تا حسابی شفاف بشه. (میشه یک دقیقه درون ماکروفر با توان بالا قرار بدید) . بعد سه چهارم لیوان آب سرد توی ژله میریزیم و اونو توی یک ظرف میذاریم و توی یخچال قرار میدیم و همینطور باقی رنگها را آماده کنید.

http://s5.picofile.com/file/8140577150/download_1_.jpg

ما نمیخواییم ژله ببنده. همین که نیم بند (کمی غلیظ تر از تخم مرغ بشه کافیه)

بعد قالب مورد نظر را آماده میکنیم. و ژله های نیم بند را قاشق قاشق و مخلوط داخل قالب میریزیم. نیازی نیست یکدست و برابر بریزید. مهم اینه مخلوط و درهم دیده بشه.

بعد که از تمام ژله ها یک ردیف ریختید ردیف بعدی را بریزید و در نهایت اون یک بسته ژله آلوئورا را باز کنید و درستش کنید و وقتی خنک شد بریزید روی ژله ها. هر چقدر نیاز داشت. این کار را میکنیم تا سطح ژله هم سطح بشه.

http://s5.picofile.com/file/8140577168/download%DB%8C.jpg

میتونید ژله آلوئورا را با کمی شیر یا بستنی مات کنید و بعد بریزید.رنگ مات ته قالب باعث میشهتا وقتی ژله را برگردوندید رنگها واضح تر دیده بشه. اگه این کار را نکردید ژله را در ظرف سفید برگردونید.

http://s5.picofile.com/file/8140577400/IMG_0026.JPG

ژله را داخل یخچال بذارید تا سفت بشه و در نهایت دور تا دور ژله را با کارد باز کنید و ژله را برگردونید و نوش جان.

http://s5.picofile.com/file/8140577342/IMG_0024.JPG

اینم نمای برش خورده ی اون.

http://s5.picofile.com/file/8140577568/IMG_0043.JPG

وقتی این ژله را برگردوندم تمام مدت دخترم دنبال من راه میومد تا به ژله دست بزنه! به محض اینکه اونو توی یخچال گذاشتم دووید و رفت سراغش.

http://s5.picofile.com/file/8140577468/IMG_0029.JPG

انقدر دست زدن به ژله برای هیجان انگیز بود که دلم نیومد مانع کارش بشم و نتیجه ی دست زدن خانوم خانوما هم شد این : (این اولین باری بود که دختر خانوم وروجک ما ژله خورد. اونم با دستهای خودش)

http://s5.picofile.com/file/8140577484/IMG_0034.JPG

http://s5.picofile.com/file/8140577376/IMG_0025.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #12 خواهر 1395-03-25 21:35
سلام. ممنونم از این سایت خوب وقشنگتون.من که خیلی چیز های جدید یاد گرفتم.
----------------------
سلام. خواهش میکنم عزیزم.
نقل قول کردن
0 #11 نفیس 1394-09-26 07:12
سلام
من تازه پیداتون کردم.مرسی از مطالب خوبتون
اینو درستش کردم دیشب
الانم تو یخچاله
فک میکنم خیلی خوب شده
فقط من بایخ درستش نکردم اما نمی دونم چرا حباب افتاده توش
-----------------------
سلام. وقتی زیاد هم بخوره حباب ایجاد میشه.
نوش جان. خوش اومدید به سایت
نقل قول کردن
0 #10 نسترن. م 1394-09-02 10:20
سلااام. منم این ژله رو درست کردم البته توی عکسی که انداختم مثل ژله ی شما خوش آب و رنگ و زیبا بود و رنگ ها کاملا قابل تفکیک از هم بودن. ولی همینطوری خیلی رنگها قابل تشخیص نبودن کلا رنگها در هم آمیخته شده بودن و کمی تیره بود. چرااااا؟؟؟؟
ممنون. اینو دیدم داغ دلم تازه شد. این قضیه مال چند ماه پیشه
------------------------------
نوش جونتون. ممکنه آب ژله رو زیاد ریخته باشید یا ترکیب رنگهای تیره رو زیاد ریخته باشید.
نقل قول کردن
+1 #9 z1 1394-03-27 10:33
ببخشید این همون ژله آبرنگی هست .
-----------------------
ژله آبرنگی؟ نه نشنیده بودم. شایدم همون باشه. ولی یک ایده بهم دادید. ممنونم.
نقل قول کردن
0 #8 ستاره 1394-03-03 18:04
عاااااااااااااااااااااالییییییییییییییییییییییییییییییییی

--------------
مرسی
نقل قول کردن
0 #7 eliipink 1393-08-27 21:17
ممنونم واقعا عااااااااااااااااااااااااااااااااالی بودن تمامی مطالب :lol:
--------------------
خواهش میکنم
نقل قول کردن
+2 #6 زهره شیروانی 1393-06-25 23:50
وای خیلی قشنگه
ممنون
-------------------
ممنون از حضورتون
نقل قول کردن
+2 #5 محیا 1393-06-23 22:13
سلام خیلییی نازوخوشگله.حتمادرستش میکنم.لطفازودبه زودبیاین خدادخترتو واست نگهداره
------------------
ممنونم از لطف همیشگی شما.
نقل قول کردن
0 #4 ايداا 1393-06-23 19:52
شرمنده من خيلي حرف ميزنم :sad: عزيزم من يكي از دسرهاي قديميتونو كه خيلي خوشم اومدو درست كردم أما مشكلي داشتم ،سوالمو كجا بايد ببرسم? تو همون بست?? :sad:
---------------
خانومی شما هر جا سوالتون را قرار بدید در هر پست من زیرش جواب میدم. هر جا شما راحتید
نقل قول کردن
0 #3 ايدا 1393-06-23 09:35
واااي جه خووبه :lol: مرسى عزيزم جديدو راحته ،،،،فقط جقدر بايد سفت شه? جون من اون زله ابروبادي و درست كردم خيلي جالب نشد ،، :sad: ممنون از ايده هاي جالبت،،
-------------------
هزیزم اگه حتی سفت سفت هم بشه مشکلی نداره.نیم ساعت در دمای محیط بمونه نذم میشه. ولی شل نباشه.انقدر سفت باشه که اگه با قاشق ریختید کنار هم پخش نشه و در جای خودش بمونه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir