ژله ابر و باد

http://s5.picofile.com/file/8135944018/IMG_0249.JPG

یکی از کارهای مورد علاقه ی من در بچگی جمع کردن انواع مختلف کاغذ های ابر و باد بود. انقدر از دیدن و داشتن اون کاغذ ها لذت میبردم که نگو. هیچ وقت دلم نمیومد توشون چیزی بنویسم و همیشه اونها را مثل یک کالای ارزشمند نگه داری میکردم. بزرگتر که شدم و مدرسه رفتم یادمه توی کلاس نقاشی درست کردن کاغذ ابر و باد با استفاده از ورق گلاسه و جوهر های رنگی را یاد دادند و چقدر این کاردستی برای من شیرین بود.

شاید کاغذ های ابر و باد اون سالها در مقایسه با اینهایی که الان تو بازار هست اصلا به چشم نیاد ! اما برای من هنوز همون لذت تماشا کردن و بعد توی پوشه گذاشتنشون رو دارن.

پس پست امرو برای من یک پست نوستالژیک هست. شاید درست کردن این ژله خیلی راحت به نظر بیاد ولی من هنوزم بعد از برگردوندن اون دوست دارم ساعت ها به ادغام رنگها در ابر و باد نگاه کنم.

مواد لازم :

ژله در رنگهای مختلف

شیر یا بستنی

http://s5.picofile.com/file/8135943900/IMG_0244.JPG

این ژله ترکیب رنگهاست. میتونه از دو رنگ شروع بشه و تا چندین رنگ را در خودش جا بده. من خودم معمولا دو یا سه رنگ استفاده میکنم.

ژله را طبق معمول با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم و میزاریم روی بخار کتری یا توی ماکروفر تا شفاف بشه. بعد سه چهارم لیوان شیر یا بستنی را بهش اضافه میکنیم. قبلا توضیح دادم برای اضافه کردن شیر حتما حتما حتما باید ژله سرد شده باشه تا شیر نبره.

ژله هایی که با شیر درست میشن معمولا سفت تر اند و راحت از قالب بیرون میان. رنگشون یکنواخته و زودتر میبندن. برای اضافه کردن بستنی هم کمی که ژله خنک شد ، بستنی که 15 دقیقه زودتر از فریزر خارج کردید و به دمای محیط رسیده و با قاشق هم زدیدش تا نرم بشه را به ژله اضافه میکنیم.

دقت کنید !! ژله با بستنی خیلی خوشمزه تر میشه اما باید حواستون لباشه خوب ژله و بستنی مخلوط بشه تا دو لایه در ژله ایجاد نشه! لایه بستنی نسبتا نرم تر هست و زودر وا میره. در ضمن رژیمی هم نیست.

بعد که ژله ماتمون آماده شد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه. این نیم بند شدن همیشه مهمه. خیلی ها سوال میپرسن که ما وقتی دو تا ژله را با هم مخلوط میکنیم با هم قاطی میشن و رنگشون اصلا معلوم نمیشه! اینو بدونید اگه ژله سفت بشه و ببنده چاره داره!!!! و چارش اینه که توی محیط قرار بگیره و نرم بشه. یا چند ثانیه روی بخار کتری یا ماکروفر. ولی اگه ژله شل باشه و با هم ترکیبشون کنیم دیگه کاری نمیشه کرد!!!

پس میزاریم ژله ها نیم بند مایل به سفت شدن بشه. و بعد بیرون میاریم. حالا قاشق قاشق از هر کدوم از ژله ها برمیداریم و کم کم قاطی قاطی میریزیم توی قالب مورد نظرمون.

http://s5.picofile.com/file/8135943784/IMG_0205.JPG

مهم نیست ترتیب داشته باشه فقط قاطی ژله ها رو میریزیم.حالا اگه حس کردید ژله ها خیلی سفت شدن و با هم مخلوط نمیشن. به نوعی چفت نمیشن. برای چند ثانیه!!! فقط 3 یا 4 ثانیه قالبی که ژله ها رو توش ریختید بزارید روی بخار کتری. فقط چند ثانیه کوتاه!!!!!!!! اگرم که ژله ها نرم بودند که نیازی به این مرحله نداریم و خودشون با هم ادغام میشن.

http://s5.picofile.com/file/8135943876/IMG_0206.JPG

بعد قالب را میزاریم توی یخچال تا برای 6 یا 7 ساعت توی یخچال بمونه و سرد بشه. یک روز بمونه که چه بهتر. و برای بیرون آوردن از قالب!

ظرف سرو را خیس کنید تا اگه ژله را جا به جا برگردونید یا کج شد بتونید به راحتی حرکتش بدید.دور ژله را از قالب آزاد کنید و بعد قالب ژله را در ظرف محتوی آب گرم برای چند ثانیه کوتاه! نگه دارید و بعد ظرف سرو را روی قالب بزارید و در یک حرکت قالب را وارونه کنید تا ژله به ظرف سرو منتقل بشه و از قالب جدا شه.

http://s5.picofile.com/file/8135943950/IMG_0247.JPG

حالا میتونید ساعتها بشینید و از ترکیب بی نظیر رنگها لذت ببرید. نوش جان.

http://s5.picofile.com/file/8135944018/IMG_0249.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #9 پریسا67 1395-09-02 23:14
سلام و خسته نباشید.
عزیزم این ژله رو باید با بستنی یا شیر حتما درست کرد با ژله معمولی هم میشه اینجوری در آورد؟
نیازی نیست ژله آلوورا مرحله آخر اضافه کرد بعد گذاشت توی بخچال؟
ممنون
------------------------
سلام. معمولی هم میشه. خیر نیازی نیست.
نقل قول کردن
+2 #8 نسترن. م 1394-09-03 03:49
سلااام. ژله ت خیلی قشنگه من هم از ایده ی شما استفاده کردم و سبز و گل بهی درست کردم خیلی هم خوب شد. البته همون موقعی که این پستو گذاشته بودی درست کردم ولی اون موقع هنوز باهات دوست نبودم و برات پیام نمیذاشتم. کاش میشد عکس هم برات میفرستادیم از کارهامون
ممنون از دستور کاملت.
ما منتظر یک ژله ی زیبا از کافه شکلات هستیم.
----------------------
سلام. نوش جونتون. چرا که نه. در قسمت تماس با ما و ارتباط با کافه شکلات ایمیل بنده هست. میتونید عکسهاتون رو برام ارسال کنید تا ببینم.
نقل قول کردن
+1 #7 روژین 1394-09-02 08:06
من درست کردم اما خراب شد :cry:
------------------
چرا خراب شد؟ از چه نظر؟
نقل قول کردن
+3 #6 fm 1394-04-12 21:01
عااااالییییییییییی
----------------------
ممنونم
نقل قول کردن
+2 #5 مبینا 1393-11-09 09:26
سلام..چطور باید مرحله نیم بند شدن انجام داد ؟؟طوری ک ن سفت بشه ن وا بره؟؟ :oops:
------------------------
سلام.
باید بزارید خوب خنک بشه و بعد با هم زدن یا تکون دادن ظرف ببینید آیا نیم بند شده یا خیر. اگه عجله داشته باشید میتونید در ژله داغ یخ بریزید و هم بزنید تا نیم بند بشه.ولی این کار سرعت عمل بالایی میخواد تا ژله کامل نبنده.
نقل قول کردن
+3 #4 راحیل 1393-06-12 11:19
سلام عزیزم
چه حاااالب ،آخه منم همیشه کاغذ های ایر و باد رو دوست داشتم و همیشه ازشون نگه داری میکردم و فقط برای کسانی که واسم عزیز بودن توشون مطلب کس نوشتم،
هنوزم یه چندتایی ازشون دارم،
خاطره زیبایی رو واسم زنده کردی ،مرسی گلم،
------------------------
پاسخ مدیر سایت : منم هنوز دارم. ولی خوب الان خیلی کاغظ های خوشگل تری به بازار اومده. ولی اونها برای ما پر از خاطره اند.
نقل قول کردن
+3 #3 ايدا 1393-06-12 09:23
واااااي ممنون عجب ايده ي جالب و متفاوتي بود تاحالا نديده بودم،،،،حتما درستش ميكنم ،،، هم خووشكله هم راحت ،،، واللقاء ممنون و يه خسته نباشيد جانانه بخاطره أين همه ايده هاي جالب
------------------------
پاسخ مدیر سایت : ممنونم. بزرگوارید.
نقل قول کردن
+3 #2 مریم 1393-06-12 03:28
خیلی جالب و خوشگل بود :P
------------------------
پاسخ مدیر سایت : ممنونم.
نقل قول کردن
+3 #1 محیا 1393-06-11 21:25
سلام اول از همه ک خیلی قشنگه.منتظربودم بذاریم تدرست کنم.بعدی اینک ژلها نیم بند شدباشه باید باقاشق همشون بزنیم تا آب بشن یا نمیخادفقط قاطی بریزیم.ممنون
------------------------
پاسخ مدیر سایت : نه اگه هم بزنید حباب دار میشه. بریزید و بعد فقط چند ثانیه روی بخار کتری که بره حالت ابر و باد میگیره.خواهش میکنم عزیزم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir