ژله خرده شیشه فانتزی

قبلا هم گفتم درست کردن ژله یکی از کارهای راحت و لذت بخشه که در مدت زمان کوتاه میتونیم به یک دسر خوشگل و خستگی در بیار دست پیدا کنیم.

ژله خرده شیشه یا ( jello broken glass ) مدل های مختلفی داره که با کمی خلاقیت و ظرافت میتونیم با درست کردنش میزهامون رو زینت ببخشیم.

در این پست ژله خرده شیشه براق یا فانتزی رو آموزش میدم. این دسر یک نوع ژله بستنی هم هست.

 

 

مواد لازم :

ژله به رنگ های متفاوت

بستنی یا شیر سه چهارم لیوان برای هر بسته ژله

سه چهارم لیوان آب جوش برای هر بسته ژله 

ژله آلوئورا 

من از 4 رنگ ژله استفاده کردم.هر رنگ را جداگانه با سه چهارم لیوان آبجوش باز کردم و گذاشتم روی بخار کتری تا شفاف بشه وبعد وقتی خنک شد سه چهارم لیوان بستنی را باهاش مخلوط کردم و داخل ظرف ریختم و گذاشتم توی یخچال تا ببنده.

میتونید به جای بستنی ازشیر هم استفاده کنید.ولی حتما حواستون باشه شیر را به ژله سرد شده اضافه کنید تا نبره.

ظرفی که برای ریختن ژله ازش استفاده میکنید مساحتش زیاد باشه که قطر ژله ی ما بیشتر از یک سانتی متر نشه.

وقتی ژله بست ، میتونید ژله ها رو مکعبی ببرید و هم میتونید قالب گل و قلب و ... بزنید. یا نا منظم ببرید. این دسته خودتونه.مثلا من قالب زدم و بعد داخل قالب م چیدن.

یک بسته ژله آلوئور را با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم و میزاریم رزوی بخار کتری تا شفاف بشه و بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و میزاریم نیم بند بشه .

 برای اینکه منظم داخل قالب بچینیم باید اول قالب سرومون رو به مدت 15 دقیقه داخل فریزر بزاریم تا یخ بشه و بعد ژله آلوئورا نیم بند شده رو دور تا دور و کفش بریزیم. جوری که یک سطح کامل ژله آلوئورا نیم بند دور تا دور قالب باشه. این کارو برای این میکنیم که موقع چیدن ژله های قالب خورد خوببچسبه و موقع خارج کردن از قالب کارمون راحتر باشه. سرد بودن قالب هم برای اینه که ژله آلوئورا به محض ریختن ببنده.و بعد ژله های قالب خورده را داخل ظرف میچینیم .

و در نهایت بقیه ی ژله آلوئورای نیم بند شده روی ظرف میریزیم و اگه کم بود بازم یک بسته ی دیگه باز میکنیم و درست کرده و روی ژله ها میریزیم.

و میزاریم توی یخچال وقتی کامل بست برمیگردونیمش.

من برای اینکه میخواستم زود این ژله رو درست کنم و وقتم کم بود به جای آب سرد یخ ریختم و سریع هم زدم که باعث شد کمی حباب بیفته. البته اگه زمان داشتم میزاشتم کمی بمونه تا حباب ها از بین بره ولی خوب خیلی کارم عجله ای بود.

اینم از نمای نزدیک:

اینم برش خوردش :

 

دیدگاه‌ها  

0 #17 فاطمه زهرا 1395-01-19 12:07
سلام کف ظرفایی که ژله بستنی هارو ریختین بعدقالب زدن چیکارکردین که راحت قلبادراومده؟
--------------------
وقتی پژله کاملا بسته باشه راحت در میاد. خصوصا اگه ظرف فلزی باشه. با کاردک هم میشه جدا کرد
نقل قول کردن
0 #16 سميه 1394-12-08 08:48
سلام .من درست كردم خيلي عالي شد فقط بجاي شيرتنها از تركيب شير خامه وكمي عسل استفاده كردم. مرسي از دستورهاي آشپزي خوبتون
--------------------
سلام. نوش جان. خداروشکر خوشتون اومده.
نقل قول کردن
0 #15 eli 1394-11-08 10:08
سلام ببخشید من درست کردم
اما 4 روزم تو یخچال بود و نبست:(
باید چ کار کنم این دفعه؟؟ک ببنده؟؟
------------------
سلام. چهار روز؟ این باید یک ساعته ببنده. میزان ژلاتین و سالم بودن ژلاتین رو چک کنید.
نقل قول کردن
0 #14 نسترن. م 1394-09-03 03:57
سلااام. خیلی خیلی زیباست. منم تقلید کردم و مشابه همینو درست کردم با ژله های گل پنج پر برای مهمونی دوستانه ی دخترم وبسی مورد استقبال قرار گرفت. ولی ژله ی پر کاریه. با ابن حال ژله درست کردن حال منو خوب میکنه.
ممنون دوست خوش ذوقم
-------------------------
سلام. خیلی کار خوبی کردید. نوش جان. ممنونم از حضور پر رنگ شما.
نقل قول کردن
+1 #13 بارش66 1394-04-29 06:05
فوق العاده زیباست
عزیزم من وقتی ژله الوورا رو ریختم کلا رنگش عوض شد رنگ ژله بستنی ها قاطیش شد ژله الوورایه اخر رو هم باید بزارم نیم بند بشه بعد بریزم؟
-----------------------
باید نیم بند باشه. اگه رقیق باشه یا داغ رنگها قاطی میشن.
نقل قول کردن
0 #12 ffattii 1394-04-27 08:50
سلام....ممنون از توضیح های کاملتون...برقرار باشید...
-------------------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن
0 #11 فایزه 1394-03-22 04:53
به نقل از سمیه:
ببخشید من تازه کارم ! شیر سرد باشه یا گرم ؟؟؟!!!!!!
---------------------------
شیر هم دمای ژله باشه. اگه ژله سرده سرد و اگه گرمه گرم.

ولی من وقتی ژله گرم بود شیر گرم رو بهش اضافه کردم و شیر برید
نقل قول کردن
0 #10 ندا lمهرآیین 1394-03-17 07:51
عالی بود ممنون
------------------
ممنون از شما.
نقل قول کردن
0 #9 nazanin 1393-12-14 08:07
عزیزم جنس اون قالبتون چیه؟
انگار مختص ژله هستش
اگ لطف کنین بگین از کجا باید تهیه کرد و اسمش چیه ممنون میشم
------------------
سلام.
قالب سیلیکونی لوف هستش.
نه مخصوص ژله نیست.
مغازه های قنادی دارن.
نقل قول کردن
0 #8 white 1393-08-11 12:34
اول زله توی ظرف بعد آب جوش بعد بستنی بعد آب سرد؟
بستنی مزشو بد نمیکنه؟
--------------------------
متوجه منظورتون نشدم. وقتی بستنی بریزید نیاز به اب سرد نداره. پست نکات ژله رو مظالعه بفرمایید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir