ژله سورپرایز

http://s5.picofile.com/file/8135944850/IMG_0300.JPG

در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. در این پست مدل دوم این ژله رو میزارم. که تلفیقی از ژله رولی و کرم وانیلی هستش. مزه ی اون خیلی خوشمزه است و موقع برش زدنش خیلی خوشگل میشه.در عین حال درست کردنش خیلی راحته.

مواد لازم برای ژله فرفره ای:

ژله یک بسته ترجیحا با رنگ قرمز

مارشملو 70 گرم 

آب جوش نصف لیوان

مواد لازم برای کرم وانیلی:

شیر یک لیوان

خامه دو لیوان

شکر5  قاشق غذاخوری

ژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

قالب لوف یک عدد(یا هر نوع قالب مستطیلی)

ابتدا ژله فرفره ای رو با توجه به این دستور درست میکنیم :::>> ژله رولی  ولی دیگه مرحله ی آخر رو براش نمیریم و با چاقو اونو برش نمیزنیم.

بعد کرم وانیلیمون رو با توجه به این دستور درست میکنیم ::: >> کرم وانیلی فقط توجه کنید من توی اون پست مواد رو دو برابر گفتم ولی اینجا نصف مواده! برای این دوباره دستورشو تکرار نکردم که چون تمام نکات رو قبلا گفتم و بهتره به همون پست ها مراجعه بشه تا چیزی از قلم نیفته.

http://s5.picofile.com/file/8135944942/qazws.jpg

خوب وقتی کرم وانیلی درست شد کمی از اون رو داخل قالب لوف یا هر نوع قالب مستطیلی میریزیم. مثلا یک سانتی متر. و میزاریم تا اون کامل ببنده. این کارو برای این انجام میدیدم که وقتی ژله ی فرفره ای رو داخل قالب گذاشتیم بتونیم جاسازیش کنیم. و باقی کرم وانیلی رو میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه.

وقتی کرم نیم بند شد و کرمی که ریختیم کف قالب بست(نیمه بست) ژله فرفره ای لوله شدمون رو میزاریم توی قالب لوف و باقی کرم وانیلی نیم بند شده رو روش میریزیم. اگه کرممون نیم بند نشده باشه وقتی اونو داخل قالب میریزیم باعث میشه ژله رولی بالا بیاد! و کرم رو تا جایی میریزیم تا کاملا سطح ظرف رو بگیره. و بعد قالب رو توی یخچال میزاریم تا کرم کامل ببنده.

و در نهایت ژله سورپرایز رو از قالب خارج کرده و سرو میکنیم.

http://s5.picofile.com/file/8135944892/IMG_0312.JPG

نکته :

بهتره کرمی که اول ته قالب لوف میریزید وقتی نیم بند مایل به سفت شدن داشت و کامل بسته نشده بود ژله فرفره ای رو توش قرار بدید تا راحتر جا بخوره.

 

دیدگاه‌ها  

0 #25 رز فیضی 1395-09-23 20:28
:-) سلام عزیزم
امشب بار اولین هست که از ساییتون دیدن کردم بسیار عالیه و خیلی خوشم اومد
مرسی از کارهای زیباتون
--------------------
سلام. خوشحالم که به ما پیوستید
نقل قول کردن
0 #24 نوروزی 1394-11-17 10:55
میشه به جای مارشمالو در لای ژله رولی از خامه یا چیز دیگه ای استفاده کرد لطفا زود تر جواب بدید
---------------------
سلام. بله از بستنی میشه استفاده کرد و نباید زیاد هم زد تا دو لایه بشه.
نقل قول کردن
0 #23 لیلا 1394-10-26 00:31
سلام من این دسر رو درست کردم واقعا عالی شد دستتون درد نکنه :-*عکساش هم موجوده اگه مایل باشید براتون میفرستم که توی سایتتون قرار بدید :P فقط یه سوال که البته به این پست نامربوطه..من وقتی شیر رو با ژله مخلوط میکنم با اینکه هم دما هستن بازم شیر می بره..چیکار باید بکنم؟
-------------------------
سلام. عکسهاتون رو به ایمیلم ارسال کنید میبینم.
اگه تمام نکات رو رعایت میکنید و باز میبره بهتره مارک ژله اتون رو عوض کنی.
نقل قول کردن
+1 #22 نسترن. م 1394-09-03 04:02
سلااام. خیلی خوبه. عالیه. من هم که تقلید کاااار درست کردم دوبار هم درست کردم. یه بار همین ژله رولی گذاشتم تو قسمت سورپرایزش یه بار هم ژله های قلبی قرمز قرمز برای تولد آقای شوهر.
ممنوووووووون
------------------------
سلام. چه تقلیدی بهتر از آشپزی. ماشالله شما خیلی هنرمند و پر تلاش هستید. خوب کردید. تولدشون مبارک
نقل قول کردن
0 #21 Yashar 1394-07-03 06:50
کارهاتون عالیه خیلی زیاد
---------------------------------
ممنونم.
نقل قول کردن
0 #20 رسا 1394-06-10 08:00
خیلی عالیه سایتتون مرسی ;-) :-)
-------------------------
ممنونم. لطف دارید
نقل قول کردن
+1 #19 ناهید ط 1394-01-27 16:07
سلام امروز برا اولین بار سایتو دیدم وخیلی لذت بردم ممنون از تلاشتون
-------------------------
ممنون از شما دوست عزیز
نقل قول کردن
+1 #18 khatere 1394-01-03 07:46
Besryaaaar aliiiyaaan deserhatoon
---------------------------
ممنونم.
نقل قول کردن
+2 #17 mahsa 1393-12-10 22:33
اگه بقیه ی کرممون که میذاریم تویخچال ببنده چیکاربایدبکنیم؟
------------------------
برای اینکه دوباره باز بشه؟ میتونید چند دقیقه در ماکروفر قرار بدید یا روی بخار کتری بزارید تا دوباره باز بشه.
نقل قول کردن
+3 #16 nazi 1393-12-06 18:56
ممنون خیلی عالی بود
---------------------
:-)خواهش میکنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir