ژله تخم مرغ

تو این پست میخوام روش درست کردن ژله در پوست تخم مرغ رو بگم. من در اینجا از تلفیق ژله خرده شیشه و ژله تخم مرغ استفاده کردم.و یک جور ژله تلفیقی درست کردم.شما میتونید ژله های ساده ، رنگین کمان  یا هر نوع دیگه ای مثل ژله بستنی یا ژله میوه ای و ... رو داخل پوست تخم مرغ درست کنید.

 مواد لازم :

پوسته تخم مرغ 

ژله آلوئورا یک بسته

ژله انار یک بسته

شیر سه چهارم لیوان

آب جوش به میزان لازم

در مورد درست کردن ژله حتما ژله های ساده رو مطالعه کنید.

اول از همه باید تخم مرغ رو خالی کنید. معمولا برای این ژله و خالی کردنه پوسته تخم مرغ کار کردن با تخم مرغ خام راحتره. ولی من کمی روی تخم مرغ خام حساسم. به خاطر همین اول تخم مرغ رو میپزم و بعد کمی سر اونو باز میکنم و با یک قاشق ریز کم کم توشو خالی میکنم. و بعد اونو میشورم و میزارم خشک بشه. این کار چند تا حسن داره. یکی پوسته ی نازک تخم مرغ دیگه بعد از درست شدن ژله بهش نمیچسبه و راحت ازش جدا میشه. 

همم اینکه تخم مرغ اگه آلودگی داشته باشه با پخته شدن از بین رفته .

ولی اگه بخوایید خام باشه میتونید سر تخم مرغ رو باز کنید و خالیش کنید و با مایع ظرفشویی خوب بشورید و بزارید خشک بشه.

  ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب جوش باز کنید و بزارید روی بخار کتری یا ماکروفر تا شفاف بشه. بعد بزارید خنک بشه و وقتی خنک شد سه چهارم لیوان شیر رو بهش اضافه کنید و بزارید توی یخچال تا کامل ببنده. انقدر خوب ببنده تا بتونید با چاقو برش بدیدش. من از یک ظرف استفاده کردم که عمق ژله یک سانت باشه و بعد با چاقو برش دادم.

 داخل تخم مرغ رو از ژله های برش داده پر کنید . ژله آلوئورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش باز کنید و شفاف کنیدش. در اینجا میتونید سه چهارم لیوان آب سر به اون اضافه کنید و بزارید توی یخچال تا کمی خودش رو بگیره(مثل سفیده تخم مرغ بشه) میتونید مثل من سه چهارم لیوان یخ بریزید و سریع هم بزنید تا نیم بند بشه. و ژله نیم بند رو داخل تخم مرغ ها بریزید.

 با استفاده از یک قیف کوچولو یا پارچ نوک دار میتونید راحت توشو پر کنید.

 تخم مرغ ها رو یک روز کامل میزاریم توی یخچال تا کامل ببنده. و فرداش اونها رو بیرون میاریم و پوسته ی اونهارو اروم اروم جدا میکنیم.

 اگه حس کردید ژله به تخم مرغ چسبیده کمی تخم مرغ رو خیس کنید و همینطور دسته خودتونو.

حالا اونهارو در ظرف سرو قرار بدین و نوش جان کنید.برای سفره ی هفت سینم میتونه زیبا و خوشگل باشه.

 اوه اوه انقدر این تخم مرغها دوست داشانی اند که خانوم مرغه و اقا خروسه اومدن دیدنشون. و در حیرت اند از شاهکار ماا!

 اینم از نمای نزدیک تر... این ژله رو با انواع رنگ میتونید درست کنید من از انار استفاده کردم تا مناسب باشه برای شب یلدا. میتونید دونهای انار رو هم پراکنده داخلش بریزید و یک سالاد میوه در داخل ژله ی تخم مرغی داشته باشید

 

دیدگاه‌ها  

0 #13 عاطی 1394-11-21 16:56
سلام عزیزم ببخشید بازم مزاحمت شدم :lol: من هرچقدر ژله درست میکنم بازم موقع برگردوندن از قالب توی ظرف ژلم یا خورد میشه یا بعضی از قسمتاش ب قالب میچسبه (از بخاز آب هم قبل از برگردوندن استفاده میکنم یسری هم قالبمو با روغن مایع چرب کردم ولی بازم نشد) ممنون میشم راهماییم کنی :sad:
-----------------------
سلام. از روغن مایع استفاده نکنید وارد ژله میشه و بافت ژاه رو بهم میریزه.
به قسمت نکات کلیدی و درست کردن ژله مراجعه کنید.
و ژله رو با آب کمتر درست کنید و حتما یک روز جلوتر آماده کنید تا کاملا سفت بشه.
در ابتدا هم از قالب های کوچکتر استفاده کنید تا دستتون راه بیفته.
نقل قول کردن
+2 #12 عاطی 1394-11-21 15:17
سلام گلم خسته نباشی.ممنون از مطالب خوبت میشه ب جای شیر از آب سرد استفاده کرد؟ :-)
----------------------
سلام. بله چرا که نه
نقل قول کردن
+2 #11 لیلا 1394-09-28 07:55
سلام.من خیلی وقته از دستوراتت خوب آشپزیتون استفاده میکنم.خواستم الان ازتون تشکر کنم.خیلی ممنونم از زحمتاتون.سایتتون عالیهههههه.هم دستوراش هم توضیحاتی که میدین.یه دنیا ممنونتونم
----------------------
سلام. ممنونم از نظر دلگرم کننده شما. ممنونم از پیگیری هاتون
نقل قول کردن
-1 #10 miss faezeh 1394-09-14 14:51
سلام. با تشکر از سایت فوق العادتون.
یک سوال داشتم قسمتی که پوسته تخم مرغ رو شکستیم برای زمانیکه با ژله بعدا پر بشه شکلش بد نمیشه ؟
پس چطور تو عکس شما بعد از درست شدن اون قسمت شکسته شده شکل کاملی داره؟
-------------------------
سلام.
هر چی سوراخ ایجاد شده کمتر و کوچیک تر باشه دیده نخواهد شد. خیلی حساس نباشید چون گرد گرد نخواهد بود . ولی سعی کنید تا میتونید کمتر سوراخ کنید.
نقل قول کردن
-2 #9 نسترن. م 1394-09-03 04:12
سلاااام. منم رنگین کمونیشو درست کردم خیلی خوب بود ولی در کل از ژله توی پوست تخم مرغ حس خوبی ندارم. اون یه بار هم برای اینکه ببینم چطوریه درست کردم. البته قالبهای جدیدی هم اومده برای این مدل ژله که تخم مرعی هست و همین شکلی میشه.
ممنون باسلیقه جوووون
--------------------------
با پخت تخم مرغ اون حس منفی از بین میره. ولی در کل منم خیلی از تخم مرغ خانم خوشم نمیاد.
نقل قول کردن
+3 #8 مهدیس 1394-01-31 07:33
سلام , ممنون از توضیحات خوب و کاملتون.
با توجه به مقدار موادی که گفتید چنتا پوسته تخم مرغ نیاز هست.
---------------------------
سلام. بین 4 تا 5 تخم مرغ نیاز هست.
نقل قول کردن
+1 #7 s.s 1393-12-26 20:36
ممنون زحمت کشیدید
---------------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
0 #6 مهر 1393-11-18 20:54
سلام میشه طرز تهیه ژله رنگین کمانی در داخل تخم‌مرغ رو آموزش بدین. راستشو بخواین برآورد کردن مقدار ژله ها در هر ردیف کار سختیه. با تشکر
--------------------
سلام. هم ژله داخل تخم مرغ رو توی سایت داریم و هم ژله رنگین کمان. تنها نکته ترکیب اونهاست که مطمئنا شما از پس اون بر میایید. برای هر ردیف 3 قاشق غذاخوری بریزید از هر ژله و تا آخر این کارو ادامه بدید.
نقل قول کردن
+1 #5 رضوان 1393-10-12 20:16
سلام بعد از خالی کردن تخم مرغ. پوستشون بوی بدی نمیده؟ اگه بو میداد میشه توی جوش شیرین بذاریم که بوش از بین بره؟
-------------------
سلام. نه بو نمیده. به هیچ وجه از جوش شیرین استفاده نکنید!!!!!!!!!! با پوست تخم مرغ واکنش میده.
نقل قول کردن
+4 #4 s_sahar_s 1393-07-30 10:46
حتما باید یه روزه کامل بمونه؟ :oops:
آخه من همش شیش ساعت وقت دارم :cry:
--------------------
هدف اینه که خوب سفت بشه. بستگی به یخچالتون داره
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir