فیله استریپس

 یک فست فود سریع و بی دردسر و بسیار خوشمزه و پر طرفدار هست. اگه یک روز هی فکر کردید که چی درست کنم، بدون تردید برید سراغ درست کردن این فیله های خوشمزه. 

 مواد لازم:

فیله مرغ نیم کیلو

آرد سفید نیم کیلو

پیاز یک عدد متوسط

ادویه شامل نمک و فلفل سیاه و سفید و پاپریکا و قرمز و آویشن و پدر سیر و پیاز و زنجبیل

 انبر آشپزی و یک ظرف حاوی آب یخ

فیله های مرغ را با کمی نمک و پودر سیر و پیاز و فلفل و یک عدد پیاز خلالی مزه دار میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه. معمولا یکی دوساعت باید مزه دار کردن طول بکشه. ولی میتونید این زمان رو کم یا زیاد کنید.

ظرف حاوی آرد بهتره گود باشه و ادویه هامون رو به آرد اضافه میکینم. میتونید به جای نمک از یک یا دو عدد عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید. مواد آردی و ادویه ها را کامل یکدست میکنیم. و هم میزنیم.

یک ظرف بزرگ که حاوی آب و یخ هست کنار دستمون میزاریم.

حتما یک ظرف تمیز و یک انبر آشپزی هم در کنار دستمون قرار میدیم.

بعد از اینکه فیله ها استراحت کردند کارو شروع میکنیم.

روغن رو میزاریم داغ بشه. حرارت باید متوسط باشه. میشه از سرخ کن هم استفاده کرد. اگه از سرخ کن استفاده نکردید میتونید یک شیر جوش رو روی حرارت قرار بدید و داخل اون سرخ کنید.

یک فیله را با انبر برمیداریم و داخل ظرف آرد میزنیم. بعد فیله را داخل آب سرد فرو میکنیم و مجدد داخل آرد میزنیم. و باز داخل آب سرد. این کا را برای دو یا سه بار ادامه میدیم و بار آخر فیله مرغ را داخل آرد مغلتانیم و با دست اونو فشرده میکنیم.

بخوام خوب بیان کنم باید بگم مرغ رو جوری میچلونیم که انگار داریم رخت میشوریم. یک دست رو دورانی دور فیله ها میگردونیم تا دور تا دور فیله پولکی بشه. پس بعد از چند بار که مرحله ی آب یخ و آرد را تکرار کردیم فیله هارو درون آرد چنگ میزنیم و حسابی دو کف دست را بهم میمالیم تا فیله ها حالت پولکی به خودشون بگیرن.

اگه میخوایید از سرخ کن استفاده کنید وقتی تمام فیله هارو پولکی کردید اونهارو یکباره داخل سرخ کن قرار بدید. 

فیله ها رو داخل روغن داغ و شناور قرار بدید و سرخ کنید. هر فیله نهایتا دو تا سه دقیقه زمان میبره تا مغز پخت بشه و زمان بیشتر مساوی با خشک و سفت شدن فیله ها.

معمولا سوخاری های بیرون چون از روغن چند بار مصرف شده استفاده میکنن تیره تر خواهد بود از روغن های خونه و رنگ فیله سوخاری های خانگی روشن ترند.

 اگه حجم فیله هایی که سوخاری میکنید زیاد هست ممکنه بعد از چند سری سرخ کردن کمی ته نشین بده آرد های دور فیله هامون پس روغن را صاف میکنیم و مجدد داغ میکنیم تا باقی فیله هارا سرخ کنیم.

ادویه ی غالب تمام فسا فود ها آویشن و پودر سیر و پاپریکا هست و بهتره اون رو حذف نکنید.

میتونید فیله هارو از یک تا دور روز زودتر مزه دار کنید و در یخچال نگه داری کنید.

 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. این غذا بسیار سریع درست میشه و در عین حال بسیار دوست داشتنیه.

نوش جان

دیدگاه‌ها  

0 #1 الهه نیلوفر 1398-05-28 12:11
سلام شکلات جونم .⚘. نمی دونی وقتی پست میذارید با جون و دل میپزم و البته با اعتماد به نفس . الهی که همینطور من را خوشحال میکنی خدا شما را خوشحال کنه . گفته بودید که شاید آموزش آنلاین بذارید ، خواهش می کنم این کار را نکنید . من نمی تونم . شما اجازه بدید ما همینطور شاد باشیم .
-------------------
سلام عزیزم. خیلی خوشحالم که دوست دارید و اعتماد به نفس میگیرید. اگه آموزش آنلاین هم بزارم حتما سایت پابرجاست و تمام نکته هارو کامل میگم. حتی در کلاس های حضوری هم تمام این نکات رو مو به مو میگم. درست مثل اینجا. ولی مثلا بعضی افراد یادگیری بیشتری در کلاس حضوری دارند. بعضی ها صوت و صدا خیلی کمک کننده است به یادگیریشون. در کل اینکه کلاس برگزار کنم باعث نمیشه که اینجارو نکته به نکته آپدیت نکنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir