کوکو مرغ

من عاشق انواع کوکو و کتلت ام. از ناگت مرغ  و گوشت گرفته تا کتلت های متنوع و کوکو ها.

این کوکو فوق العاده خوشمزه است تقریبا مزه ی پیتزا و انواع غذاهای فست فود میده. میشه تک نفره درست کرد و یا به صورت بزرگ و برش بدید. یا مثل کتلت در تابه سرخ کنید و کتلت با مرغ پخته شده باشه. در کل خوب و خوشمزه و سریع هست.

 مواد لازم:

تخم مرغ چهار عدد

گوشت مرغ پخته دو پیمانه

قارچ تفت داده شده یک پیمانه

پیاز سرخ شده نصف پیمانه

 پنیر پیتزا نصف پیمانه

فلفل دلمه ریزخرد شده دو قاشق غذاخوری

ذرت کنسروی نصف پیمانه(در صورت تمایل)

نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم

 اول

مرغ رو به همراه پیاز و کمی هویج و کمی کرفس و نمک و ادویه میپزیم.ریختن هویج و کرفس برای گرفتن بوی مرغ هست. از هر ناحیه از مرغ میتونید استفاده کنید. سینه یا ران. من از تمام قسمت های مرغ استفاده کردم. و مرغ رو ریش ریش ریز میکنیم.

قارچ رو نگینی خرد کنید و با کمی کره تفت بدید تا آب اضافی اون جمع بشه. میتونید فلفل دلمه رو هم همراه با قارچ تفت بدید تا فلفل دلمه ای نرم تر بشه.

مرغ + قارچ و فلفل دلمه ای + پیاز داغ + پنیر پیتزا+ ذرت + تخم مرغ هم میزنیم تا یکنواخت بشه. 

ادویه رو بسته به سلیقه و ذایقه خودتون اضافه کنید. 

میتونید به صورت تک نفره و کتلت مانند درست کنید یا کامل کف تابه پهن کنید و برش بزنید. من اینجا کف تابه کامل پهن کردم. اول کمی روغن در تابه میریزم و وقتی داغ شد مایه کوکو رو داخل اون میریزیم و صاف میکنیم. در تابه رو میزاریم و حرارت رو ملاییم میکنیم تا یک طرف کوکو طلایی بشه و بعد برمی گردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه. 

میتونید مواد دیگه هم مثل زرشک و جعفری و ... هم اضافه کنیدکه بستگی به خودتون داره.

این کوکو رو در فر هم میتونید بپزید در قالب مافین از قبل چرب شده بریزید. و نیم ساعت در فر داغ 175 درجه قرار بدید. 

میتونید مواد رو قبل از ریختن در تابه مثل ناگت در آرد سوخاری و تخم مرغ بزنید و بعد سرخ کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #3 اسرا 1397-07-24 13:51
سلام خسته نباشید
شما فوق العاده هستین . دستورهاتون بسیار عالی هستن . یه سوال شما توی برنامه آشپزی پاپیون نیستین ؟ اگه که نه عضو بشین کلی اونجا طرفدار پیدا میکنید بخاطر رسپی های بی نظیر و توضیحات کامل ...
-------------------
سلام. نه متاسفانه. ممنونم از لطفتون. اصلا شناختی در مورد برنامه اش ندارم. حتما پیگیری میکنم.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن .م 1397-04-03 04:13
سلااام خانوم هنر مند .
کوکوی مرغت عاااالیه . اضافه کردن مقداری بادمجان مکعبی تفت خورده هم در این کوکو خالی از لطف نیست .
در این صورت میشه کوکوی مرغ و بادمجان .
ممنوووون . :-* :-* :-*
------------------
سلام. بله صد در صد. ولی خوب برای کسی که بادمجون دوست داشته باشه، من که فراری ام از بادمجون.
نقل قول کردن
+1 #1 43524352 1397-02-28 19:47
شکلات جون سلام عزیز دلم.من خیلی دلم می خواهد کوفته تبریزی یاد بگیرم.دست شما را میبوسه.زحمت می کشید.آخه شما درجه یک هستید.
--------------------
سلام. وای من با این حجم از محبت روی هوام الان. چشم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir