برگر شکم پر

 این نوع برگر رو از یک دوست عزیز یاد گرفتم و یک بار هم در یک رستوران شیک خوردم که خیلی خوشم اومد و تصمیم گرفتم با شما به اشتراک بزارمش. خیلی سریع آماده میشه و به نوعی میتونه یک پیراشکی هم باشه. برای جشن ها هم در مقدار تک نفره کوچیک اگه درست شه یک چیز خوشگل و جالبه برای روی میز.

آدرس اینستاگرام : cafechokolat1

 مواد لازم خمیر :

آرد دو پیمانه

خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری

 شیر ولرم سه چهارم پیمانه

 روغن مایع دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ یک عدد کامل

نمک یک دوم قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

مواد لازم داخل ساندویچ:

همبرگر چهار عدد

قارچ نیم کیلو

پنیر گودا ورقه ای چهار عدد

پنیر موزارلا چهار قاشق غذاخوری سر پر

مواد رومال:

زعفران

زرده تخم مرغ یک عدد

شیر یا ماست یا خامه یک قاشق غذاخوری

کنجد یا تخمه سیاه به میزان لازم

در مورد خمیر ها و نان ها قبلا مفصل صحبت کردیم.در مورد پیراشکی ها هم پستهایی قبلا داشتیم. دیگه همه استاد خمیر درست کردن هستید.

خمیر مایه و شکر رو داخل شیر ولرم(داغ نباشه و سردم نباشه) میریزیم و کنار میزاریم تا کف کنه و بالا بیاد. حدود یک ربع زمان میبره.

تخم مرغ و روغن و نمک رو کمی میزنیم تا یک نواخت بشه و بعد خمیر مایع و شیر رو بهش اضافه میکنیم و کم کم آرد رو توش الک میکنیم. و با نوک انگشت ورز میدیم تا یک خمیر یکدست و لطیف بدست بیاد. نیازی به ورز زیاد نداره.

بعد خمیر رو در ظرفی که چرب کردید در جای گرم قرار بدید و روشو حتما بپوشونید.یک تا دو ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.

 حالا مواد داخلی رو آماده میکنیم. چند مدل همبرگر داشتیم قبلا تو سایت. میتونید مرغ برگر یا هر چیزی دوست دارید هم توی اون قرار بدید. من این مدل همبرگر رو بیشتر میپسندم. میتونید از همبرگر آماده هم استفاده کنید. همبرگر ها رو سرخ کنید و کنار قرار بدید.

قارچ رو هم خرد کنید و تفت بدید تا سرخ بشه. میتونید به قارچ فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر بزنید.

 خمیر رو به چهار قسمت قستیم کنید و هر قسمت رو به دو قسمت دیگر که یکی رو باشه و یکی زیر.(هشت گلوله مساوی) مثل تصویر یک خمیر رو زیر باز کنید و روش پنیر موزارلا+ همبرگر+پنیر گودا+ قارچ+ پنیر بریزید. میتونید سس کچاب هم لا به لا بریزید.

 بعد دوباره یک گلوله خمیر باز کنید و روی لایه ی قبلی قرار بدید و با دست دو تا خمیر زیر و رو به هم بچسبونید. مواد رومال رو با هم مخلوط کنید و با برس روی برگر ها بکشید و در نهایت کمی کنجد بپاچید.

برگر هارو در طبقه ی وسط فری که با دمای 175 درجه یک ربع زودتر داغ کردید قرار بدید تا خمیر اون پف کنه و بپزه. حدود نیم ساعت زمان میبره ولی حتما چند بار چک کنید و در صورت لزوم گریل رو هم روشن کنید.

 خیلی خوشمزه و هیجان انگیز هست، فقط چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک بشه و بعد میل کنید چون داخلش پنیر مذاب داره کمی دیر سرد میشه و ممکنه بسوزید.

میتونید به مواد داخلی خیار شور ریز خرد شده و گوجه فرنگی ریز خرد شده و تفت داده شده(تا آب اضافی اون گرفته بشه) هم اضافه کنید.

 شدیدا توصیه میکنم اتحانش کنید که فوق العاده است.

نوش جونتون...

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن. م 1396-12-09 06:54
سلااااام خانوم هنر مند . وااااقعا به وجد اومدم با این دستور فوق العاده ت . من که حتما حتما حتما درست میکنم این غذای لذیذ را . ممنووووون که تجربیاتت را به ما هم میگی .
-------------------
سلام. نوش جون. منم خوشحالم که پسندید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir