برگر شکم پر
این نوع برگر رو از یک دوست عزیز یاد گرفتم و یک بار هم در یک رستوران شیک خوردم که خیلی خوشم اومد و تصمیم گرفتم با شما به اشتراک بزارمش. خیلی سریع آماده میشه و به نوعی میتونه یک پیراشکی هم باشه. برای جشن ها هم در مقدار تک نفره کوچیک اگه درست شه یک چیز خوشگل و جالبه برای روی میز.
آدرس اینستاگرام : cafechokolat1
مواد لازم خمیر :
آرد دو پیمانه
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم سه چهارم پیمانه
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد کامل
نمک یک دوم قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
مواد لازم داخل ساندویچ:
همبرگر چهار عدد
قارچ نیم کیلو
پنیر گودا ورقه ای چهار عدد
پنیر موزارلا چهار قاشق غذاخوری سر پر
مواد رومال:
زعفران
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر یا ماست یا خامه یک قاشق غذاخوری
کنجد یا تخمه سیاه به میزان لازم
در مورد خمیر ها و نان ها قبلا مفصل صحبت کردیم.در مورد پیراشکی ها هم پستهایی قبلا داشتیم. دیگه همه استاد خمیر درست کردن هستید.
خمیر مایه و شکر رو داخل شیر ولرم(داغ نباشه و سردم نباشه) میریزیم و کنار میزاریم تا کف کنه و بالا بیاد. حدود یک ربع زمان میبره.
تخم مرغ و روغن و نمک رو کمی میزنیم تا یک نواخت بشه و بعد خمیر مایع و شیر رو بهش اضافه میکنیم و کم کم آرد رو توش الک میکنیم. و با نوک انگشت ورز میدیم تا یک خمیر یکدست و لطیف بدست بیاد. نیازی به ورز زیاد نداره.
بعد خمیر رو در ظرفی که چرب کردید در جای گرم قرار بدید و روشو حتما بپوشونید.یک تا دو ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.
حالا مواد داخلی رو آماده میکنیم. چند مدل همبرگر داشتیم قبلا تو سایت. میتونید مرغ برگر یا هر چیزی دوست دارید هم توی اون قرار بدید. من این مدل همبرگر رو بیشتر میپسندم. میتونید از همبرگر آماده هم استفاده کنید. همبرگر ها رو سرخ کنید و کنار قرار بدید.
قارچ رو هم خرد کنید و تفت بدید تا سرخ بشه. میتونید به قارچ فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر بزنید.
خمیر رو به چهار قسمت قستیم کنید و هر قسمت رو به دو قسمت دیگر که یکی رو باشه و یکی زیر.(هشت گلوله مساوی) مثل تصویر یک خمیر رو زیر باز کنید و روش پنیر موزارلا+ همبرگر+پنیر گودا+ قارچ+ پنیر بریزید. میتونید سس کچاب هم لا به لا بریزید.
بعد دوباره یک گلوله خمیر باز کنید و روی لایه ی قبلی قرار بدید و با دست دو تا خمیر زیر و رو به هم بچسبونید. مواد رومال رو با هم مخلوط کنید و با برس روی برگر ها بکشید و در نهایت کمی کنجد بپاچید.
برگر هارو در طبقه ی وسط فری که با دمای 175 درجه یک ربع زودتر داغ کردید قرار بدید تا خمیر اون پف کنه و بپزه. حدود نیم ساعت زمان میبره ولی حتما چند بار چک کنید و در صورت لزوم گریل رو هم روشن کنید.
خیلی خوشمزه و هیجان انگیز هست، فقط چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک بشه و بعد میل کنید چون داخلش پنیر مذاب داره کمی دیر سرد میشه و ممکنه بسوزید.
میتونید به مواد داخلی خیار شور ریز خرد شده و گوجه فرنگی ریز خرد شده و تفت داده شده(تا آب اضافی اون گرفته بشه) هم اضافه کنید.
شدیدا توصیه میکنم اتحانش کنید که فوق العاده است.
نوش جونتون...
دیدگاهها
-------------------
سلام. نوش جون. منم خوشحالم که پسندید