شاورما سیب زمینی و مرغ

 عصرونه ای که مشاهده میکنید هم خیلی سریع و هم خیلی راحت درست میشه.  از طرفی خیلی خوشمزه است. یک جورایی شبیه چیبس و پنیر هست ولی با سیب زمینی .

دلیل نامگذاری اون هم این هست که در یک فست فود من این پیش غذارو خوردم و در کمال ناباوری که انتظاراتم از شاورما سیب زمینی چیزی فراتر از این بود رو خوردم. خواستم دستورش رو برای شما قرار بدم. البته در نظر داشته باشید دستور با دخل و تصرف میباشد و خیلی سعی کردم پر و پیمونش کنم. که استحقاق کلمه ی شاورما رو داشته باشه...

ما چند مدل شاورما قبلا در سایت داشتیم.

 مواد لازم:

 سیب زمینی سرخ شده 

سینه مرغ خلالی خرد شده

پیاز یک عدد متوسط

سیر سه حبه ریز رنده شده

فلفل دلمه ای نصف یک عدد

قارچ به میزان لازم

سس بشامل سه قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا به میزان لازم

جعفری به میزان لازم

 روش آماده کردن مرغ دقیقا مثل قبل هست. یا میتونید شبیه سس آلفردو و مرغ آلفردو که در این پست دیدیم آماده کنید.

مرغ رو در تابه به همراه کمی روغن یا کره و کمی فلفل دلمه ای و یک عدد پیاز درشت و سه تا چهار حبه سیر ریز خرد شده و پودر سیر ، فلفل سیاه و سفید و پاپریکا و نمک تفت بدید. در ظرف رو قرار بدید تا مرغ مغز پخت بشه. حرارت متوسط باشه که نه مرغ بسوزه و نه خشک و خام بشه. مرغ زود میپزه. در صورت لزوم بعد پخت قارچ رو اضافه کنید و یا اگه دوست داشتید قارچ رو جدا تفت بدید تا آب اضافی اون کشیده بشه.

مرغ و قارچ آماده شده رو کنار بگذارید و برید سراغ سیب زمینی.

 سیب زمینی سرخ شده  رو مثل دستوری که قبلا بهتون دادم یکدست اماده کنید و روی تنظیف آشپزخونه پهن کنید تا روغن اضافی اون کشیده بشه. میتونید از سیب زمینی گریل شده یا تهیه شده در ماکروفر بدون روغن هم استفاده کنید و کالری غذا رو کم کنید. پش به هر روشی دوست دارید سیب زمینی خلالی درست کنید .

برای تهیه سس بشامل یک قاشق کره رو با یک قاشق آرد تفت بدید و بعد نصف لیوان شیر رو اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل و پودر سیر بریزید و اجازه بدید غلیظ بشه و کنار بگذاریدش.

 یک ظرف مناسب بردارید سیب زمنی روغن گرفته شده رو کف اون بریزید . روی سیب زمینی مرغ های گریل شده رو بریزید و روی مرغ ها قارچ های آب کشیده شده . 

روی قارچ ها سس بشامل و در نهایت پنیر فراوون....

 در مورد اینکه از چه پنیری استفاده کنید قبلا خیلی صحبت کردم. سعی کنید اگه در دست رس داشتید از چند مدل پنیر استفاده کنید. خصوصا گودا و پارمزان و موزارلا  و پستو. 

روی پنیر رو هم میتونید فلفل دلمه ای و فیله ی گوجه ،  ذرت ، زیتون اسلایس و هر چیزه دیگه ای که دوست دارید بریزید.

پنیر رو پر و پیمون بریزید و از پنیر خوشمزه استفاده کنید. مواد داخلی و زیرین پنیر بدون روغن و آب اضافی باشه تا خمیر نشه. و سیب زمینی ها حتما ترد و شکننده و برشته باشه.

ظرف رو در فر قرار بدید تا زمانی که پنیر آب بشه. میتونید کف فر بزارید و فقط گریل رو با حرارت کم روشن کنید. چون فقط نیت آب شدن پنیر هست و مواد همه پخته. 

بعد از طلایی شدن روی پنیر ، ظرف رو بیرون بیارید و جعفری تازه روش بریزید و داع داغ نوش جان کنید.

 برای خوشمزه تر شدن سس بشامل میتونید نصف یک پیاز کوچیک رو اول تفت بدید با روغن و کمی نمک و بعد کره رو اضافه کنید و آرد و ... . یعنی پیاز ریز رنده شده تفت خورده رو به سس بشامل اضافه کنید. 

نمک غذا از دستتون در نره، چون پنیر شور هست و باید نمک کمتری استفاده کنید. 

مرغ رو هم میتونید با نصف بسته عصاره گوشت تفت بدید و بعد بپزید این طوری دیگه نیازی به اضافه کردن نمک نداره. ولی حتما حواستون باشه گوشت سفید باید از ابتدای طبخ نمک دار باشه.

 ادویه ی تمام فست فود ها فلفل قرمز ، پودر سیر ، فلفل سفید و آویشن هست. پس اگه میخوایید غذاهاتون توی خونه طعم فست فود های حاضری رو بده از این ادویه ها استفاده کنید.

بعد از پخت آویشن رو اضافه کنید تا غذا تلخ نشه. یعنی زمانی که از فر بیرون آوردید آویشن رو بریزید. و نوش جان کنید.

این غذا در کنار سس کچاب تند سرو میشه.

دیدگاه‌ها  

+1 #6 Marian 1396-02-26 00:18
Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

I've been trying for a while but I never seem to get there!
Thanks
------------------------
No, unfortunately, I do not know
نقل قول کردن
+1 #5 نسترن. م 1395-02-25 03:46
سلاااااام. وای چرا به این میگی عصرونه. این یه غذای کامل و پر کالریه. من با نون سیر درست کردم برای شام خیلی خوب و کامل و البته خوشمزه بود.
ممنووووون خانوم هنرمند
----------------------
نوش جان. روزهای بهاری خیلی بلنده و من معمولا باید عصرونه بخورم. واسه همین این مدل عصرونه ترجیح میدم....
نوش جون. خوشحالم دوست داشتید.
نقل قول کردن
+1 #4 نسترن. م 1395-02-22 06:18
سلااااام. چقدر عااااالی. انشاءالله امشب درست میکنم و خبرشو بهتون میدم.
ممنوووووووون.
----------------------
سلام... نوش جان.
نقل قول کردن
+1 #3 عشق اشپزی 1395-02-12 11:30
سلام عزیزم کاشکی مثل قبل نظرات زود ثبت کنی اینطوری صمیمیت وگرمی سایت بیشتر بود ,جای پای سیب حسابی تو لیستت خالیه ,اگه میشه با کنگرم غذا بذار من تاحالا نخوردم ولی جون خاصیت داره دوست دارم باهاش غذاهای خوب یاد بگیرم
--------------------
سلام. چشم.
تمام سعیم رو میکنم زود و تند پاسخ هارو بدم.
نقل قول کردن
+1 #2 دختر شهر باران 1395-02-11 05:53
سلام عزیزم. به آدرس یه ایمیل فرستادم. منتظر جوابت باشم؟
----------------------
سلام. من متاسفانه دریافت نکردم چیزی. کاش برام اینجا بفرستید بعد ایمیل بدید پاسختون رو بدم. یعنی هیدنت قرار بدم اینجا.
نقل قول کردن
+1 #1 محیاا 1395-02-09 20:17
سلام وااااااااااااای به به چ غذایی بنظرم عالیه
--------------------
سلام. درست کنید. نوش جان پیشاپیش
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir