شاورما سیب زمینی و مرغ
عصرونه ای که مشاهده میکنید هم خیلی سریع و هم خیلی راحت درست میشه. از طرفی خیلی خوشمزه است. یک جورایی شبیه چیبس و پنیر هست ولی با سیب زمینی .
دلیل نامگذاری اون هم این هست که در یک فست فود من این پیش غذارو خوردم و در کمال ناباوری که انتظاراتم از شاورما سیب زمینی چیزی فراتر از این بود رو خوردم. خواستم دستورش رو برای شما قرار بدم. البته در نظر داشته باشید دستور با دخل و تصرف میباشد و خیلی سعی کردم پر و پیمونش کنم. که استحقاق کلمه ی شاورما رو داشته باشه...
ما چند مدل شاورما قبلا در سایت داشتیم.
مواد لازم:
سینه مرغ خلالی خرد شده
پیاز یک عدد متوسط
سیر سه حبه ریز رنده شده
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
قارچ به میزان لازم
سس بشامل سه قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
روش آماده کردن مرغ دقیقا مثل قبل هست. یا میتونید شبیه سس آلفردو و مرغ آلفردو که در این پست دیدیم آماده کنید.
مرغ رو در تابه به همراه کمی روغن یا کره و کمی فلفل دلمه ای و یک عدد پیاز درشت و سه تا چهار حبه سیر ریز خرد شده و پودر سیر ، فلفل سیاه و سفید و پاپریکا و نمک تفت بدید. در ظرف رو قرار بدید تا مرغ مغز پخت بشه. حرارت متوسط باشه که نه مرغ بسوزه و نه خشک و خام بشه. مرغ زود میپزه. در صورت لزوم بعد پخت قارچ رو اضافه کنید و یا اگه دوست داشتید قارچ رو جدا تفت بدید تا آب اضافی اون کشیده بشه.
مرغ و قارچ آماده شده رو کنار بگذارید و برید سراغ سیب زمینی.
سیب زمینی سرخ شده رو مثل دستوری که قبلا بهتون دادم یکدست اماده کنید و روی تنظیف آشپزخونه پهن کنید تا روغن اضافی اون کشیده بشه. میتونید از سیب زمینی گریل شده یا تهیه شده در ماکروفر بدون روغن هم استفاده کنید و کالری غذا رو کم کنید. پش به هر روشی دوست دارید سیب زمینی خلالی درست کنید .
برای تهیه سس بشامل یک قاشق کره رو با یک قاشق آرد تفت بدید و بعد نصف لیوان شیر رو اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل و پودر سیر بریزید و اجازه بدید غلیظ بشه و کنار بگذاریدش.
یک ظرف مناسب بردارید سیب زمنی روغن گرفته شده رو کف اون بریزید . روی سیب زمینی مرغ های گریل شده رو بریزید و روی مرغ ها قارچ های آب کشیده شده .
روی قارچ ها سس بشامل و در نهایت پنیر فراوون....
در مورد اینکه از چه پنیری استفاده کنید قبلا خیلی صحبت کردم. سعی کنید اگه در دست رس داشتید از چند مدل پنیر استفاده کنید. خصوصا گودا و پارمزان و موزارلا و پستو.
روی پنیر رو هم میتونید فلفل دلمه ای و فیله ی گوجه ، ذرت ، زیتون اسلایس و هر چیزه دیگه ای که دوست دارید بریزید.
پنیر رو پر و پیمون بریزید و از پنیر خوشمزه استفاده کنید. مواد داخلی و زیرین پنیر بدون روغن و آب اضافی باشه تا خمیر نشه. و سیب زمینی ها حتما ترد و شکننده و برشته باشه.
ظرف رو در فر قرار بدید تا زمانی که پنیر آب بشه. میتونید کف فر بزارید و فقط گریل رو با حرارت کم روشن کنید. چون فقط نیت آب شدن پنیر هست و مواد همه پخته.
بعد از طلایی شدن روی پنیر ، ظرف رو بیرون بیارید و جعفری تازه روش بریزید و داع داغ نوش جان کنید.
برای خوشمزه تر شدن سس بشامل میتونید نصف یک پیاز کوچیک رو اول تفت بدید با روغن و کمی نمک و بعد کره رو اضافه کنید و آرد و ... . یعنی پیاز ریز رنده شده تفت خورده رو به سس بشامل اضافه کنید.
نمک غذا از دستتون در نره، چون پنیر شور هست و باید نمک کمتری استفاده کنید.
مرغ رو هم میتونید با نصف بسته عصاره گوشت تفت بدید و بعد بپزید این طوری دیگه نیازی به اضافه کردن نمک نداره. ولی حتما حواستون باشه گوشت سفید باید از ابتدای طبخ نمک دار باشه.
ادویه ی تمام فست فود ها فلفل قرمز ، پودر سیر ، فلفل سفید و آویشن هست. پس اگه میخوایید غذاهاتون توی خونه طعم فست فود های حاضری رو بده از این ادویه ها استفاده کنید.
بعد از پخت آویشن رو اضافه کنید تا غذا تلخ نشه. یعنی زمانی که از فر بیرون آوردید آویشن رو بریزید. و نوش جان کنید.
این غذا در کنار سس کچاب تند سرو میشه.
دیدگاهها
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there!
Thanks
------------------------
No, unfortunately, I do not know
ممنووووون خانوم هنرمند
----------------------
نوش جان. روزهای بهاری خیلی بلنده و من معمولا باید عصرونه بخورم. واسه همین این مدل عصرونه ترجیح میدم....
نوش جون. خوشحالم دوست داشتید.
ممنوووووووون.
----------------------
سلام... نوش جان.
--------------------
سلام. چشم.
تمام سعیم رو میکنم زود و تند پاسخ هارو بدم.
----------------------
سلام. من متاسفانه دریافت نکردم چیزی. کاش برام اینجا بفرستید بعد ایمیل بدید پاسختون رو بدم. یعنی هیدنت قرار بدم اینجا.
--------------------
سلام. درست کنید. نوش جان پیشاپیش