نان سیر
چند مدل نون سیر داریم. یک مدل سبک پیتزا با خمیر پیتزا درست میشه و محتویات اون سیر وروغن زیتون و پنیر هست. یک مدا سبک نون باگت و بدون پنیر با طعمی مملو از عطر سیر و یک مدل سریع و فوری وتنبلونگی داریم که در این پست مشاهده میکنید.
برای درست کردن این نون سیر نیازی به بیس خاصی ندارید و میتونید از هر نوع نونی چه باگت ، چه تست و یا هر نان صنعتی که دوست دارید استفاده کنید. من از نون بوتالی استفاده کردم.
مواد لازم:
نان بوتالی سه برش بزرگ
سیر ریز رنده شده سه عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری بکر
پنیر موزارلا ، گودا ، پستو یا ... به میزان لازم
پودر سیر ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، آویشن به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
نونی که دوست دارید رو تهیه کنید. بهتره نون کمی نازک برش بخوره ، سطح رویه ی نون رو با روغن زیتون چرب کنید. خیلی خیلی کم باید روغن زیتون زده بشه. روغن زیاد علاوه بر پرکالری بودن باعث میشه نون سنگین بشه و تردی لازم رو بعد از برشته شدن نداشته باشه... پس خیلی کم روغن زیتون بزنید. میتونید از قبل چند حبه سیر در روغن زیتون بیندازید تا روغن زیتون شما خوش بود باشه. و از اونروغن زیتون در فست فود ها و غذاهاتون استفاده کنید.
روی سطح نون رو با سیر ریز رنده شده بپوشونید و روی سیر هارو با ادویه که شامل فلفل قرمز ، پاپریکا ، فلفل سیاه و سفید ، کمی پودر سیر هست پوشش کمرنگی بدید.
روی نون هارو پنیر فراوون بریزید. بهتره ترکیب چند نوع پنیر خوشمزه که دوست دارید استفاده کنید. و برای تزیین میتونید روی پنیر رو کمی فلفل دلمه ای خرد شده رنگی ، گوجه فرنگی ، ذرت ، زیتون و یا هر چیزی دوست دارید بریزید. تنها در حدی که روی پنیر زیبا بشه و زیاد روی نکنید که مزه ی غذا عوض بشه.
به مدت ده دقیقه نون ها داخل فرمیره تا زمانی که رویه ی نون ها طلایی بشه.
نون هارو از فر بیرون بیارید و کمی جعفری روی اونها بریزید و روی پنیر کمی آویشن و پودر سیر بریزید و بعد داغ نوش جان کنید.
برای خوشمزه تر شدن این نون میتونید روی پنیر موزارلا از پنیر پارمزان هم استفاده کنید. هم کرانچی تر خواهد بود و هم خوشمزه تر.
میتونید به جای روغن زیتون از کره یا کره کرمانشاهی استفاده کنید. خوشمزه خواهد بود ولی کالری بالا میره. بنا به ذائقه خودتون تنظیم کنید از چی استفاده کنید.
میتونید به جای جعفری تازه از جعفری خشک هم استفاده کنید.
دیدگاهها
-----------------------
طعم مهم باید سیر باشه. جعفری معمولا استفاده میشه و میتونید اویشنم بعد از پخت بریزید. فلفل رو میتونید نریزید یا کم بریزید.
------------------
ممنونم.
ممنوووووون شکلات جوووون
---------------------
سلام. نوش جان. خوشحالم که دوستش داشتید. ماشالله کدبانو.
---------------------
سلام. ممنونم از حضورتون. و لطفتون
-----------------
سلام. ببخشید .
من درگیر پایان نامه امم. دعا کنید تموم شه دیگه هر روز اینجام.
چشم.