سیب زمینی شکم پر
غذاهای خوشمزه و مختلفی با سیب زمینی میشه درست کرد که یکی از خوشمزه ترین هاش سیب زمینی شکم پر هست. ما میتونیم داخل سیب زمینی پخته رو با هر چیزی که دوست داریم پر کنیم و مخلوطی از پنیر های مختلف و خوشمزه رو باهاش همراه کنیم و بعد ....
درست کردن این سیب زمینی زمان کمی از شما میگیره و نسبت به زحمت خیلی کمش خیلی خیلی خوشمزه خواهد بود که به امتحان اون می ارزه.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته درشت 3 عدد
گوشت فراوری شده یا ژانبون دویست گرم
پنیر موزارلا و گودا و پارمزان به اندازه لازم
پیازچه سه عدد
زیتون اسلایسی ، فلفل دلمه ای ، ذرت به میزان لازم
ادویه شامل نمک ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز و آویشن به میزان لازم
روغن زیتون کمی
سیب زمینی هارو میتونید به دو روش بپزید. یا به میزان یک ساعت در فر گرم شده با دمای 200 درون فویل به همراه کمی نمک که داخل فویل ریختید و هر سیب زمینی رو داخل یک فویل آلمینیوم پیچیدید ببندید و داخل فر قرار بدید. حتما با چنگال چند تا سوراخ در سیب زمینی با عمق زیاد ایجاد کنید.
یا پوست سیب زمینی رو خوب بشورید و با کمی آب و نمک روی گاز اونها رو بپزید. کار سختی نیست همه از پسش بر میان. فقط زمان پخت زیاد نشه که سیب زمینی ها ترک نخورن و له نشن. حدود یک ساعت با دمای متوسط برای پخت کافیه.
برای داخل سیب زمینی از هر چیزی میتونید استفاده کنید. پیشنهاد من گوشت فراوری شده هست که چیزی مثل ژامبون هست با مزه ی قوی تر. نمیگم سالمه. نه! چون مواد نگه دارنده و خیلی چیزهای دیگه داره ولی از نظر بهداشتی فکر نکن مصرف اون سالی چند بار ایرادی داشته باشه.
سیب زمینی هارو بعد از پخت اجازه بدید کمی سرد بشن و بعد یک سوم روی سیب زمینی رو مثل شکل باز کنید و با قاشق داخل اونو تا جایی که دوست دارید خالی کنید.
داخل سیب زمینی هارو با روغن زیتون کمی چرب کنید و ادویه بجز آویشن بریزید. و انواع پنیر و گوشت فراوری شده رو هم اضافه کنید.
لایه ی رویه رو پنیر بریزید و روی اون فلفل قرمز که ادویه فست فودها به حساب میاد و اویشن بریزید و در نهایت اگه دوست داشتید رنگی تر و خوشگل تر بشه از انواع فلفل دلمه ای ریز خرد شده و زیتون اسلایسی و گوجه و ذرت استفاده کنید.
بین پنیر برای خوشمزه تر شدن پیاز چهی ریز خرد شده بریزید که در طعم اون خیلی اثر داره.
میتونید یک تا دو تا قارچ خیلی ریز رو هم کنار سیب زمینی قرار بدید ، بعد از پخت خیلی خوشمزه میشه.
برای مدت بیست دقیقه سیب زمینی ها رو در طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده با دمای 175 قرار بدید و بعد از اینکه روی اونها طلایی شد به همراه جعفری تازه و سس کچاب نوش جان کنید.
یک عصرونی بی نهایت خوشمزه است. از نظر من طعم پیازچه و جعفری تازه که با پنیرهای مختلف همراه باشه بی نظیره.
بهتره پوست سیب زمینی جدا نشه و قبل استفاده با برس خوب بشورید.
اضافه کردن و کم کردن هر نوع ماده ای که دوست دارید دست خودتونه. مثل خامه ، کره و ...
میتونید داخل شکم سیب زمینی رو با گوشت سرخ شده یا پخته و یا حتی مرغ و ماهی پر کنید.
میتونید به جای خالی کردن یک سوم سیب زمینی از بالا سیب زمینی هارو نصف کنید و بعد کمی از داخل اونو خالی کنید از هر طرف و بعد مواد بریزید.
پودر سیر فراموش نشه!!!!!!!!!!!!! آویشن فراموش نشه !!!!!!!!!!!! پیازچه فراموش نشه........
حتما از ترکیب چند نوع پنیر استفاده کنید.
میتونید از مغزها مثل گردو و پسته هم در داخل شکم سیب زمینی استفاده کنید.
امیدوارم این عصرونی رو درست کنید و از خوردن اون در کنار خانواده در یک عصر دل انگیز و بارانی بهاری لذت کافی رو ببرید.
خوب ، سال نو مبارک. امیدوارم امسال سالی پر از برکت ، آرامش ، سرزندگی و نشاط باشه برای همه ی مردم و دوستان کافه شکلات. قبل عیدی یکباره ما غیب شدیم. قرار بود بیست تا پست شیرینی سنتی برای نوروز 95 قرار بدم که به علت خراب شدن لب تاب کل قضیه و کارهای مربوط به لب تاب بایگانی شد تا امروز!!! دقیقا داستان کوزه گر و کوزه شکسته در مورد اینجانب صدق میکنه. این شد که ما حتی نوشتن پایان نامه رو هم تعطیل کردیم و از کلنجار رفتن با این طفل معصوم ده ساله !! دست برداشتیم.
تو کل عید به یاد تمام دوستان کافه شکلات بودم. و امروز بعد از پاک سازی لب تاب از شر ویروس ها و بد افزار ها و به نوعی ردیف کردنه فورمالیته وار اون مجدد اقدام به نوشتن برای شما کردیم. حالا این شما و اینم پنجاه پستی که انشالله یک روز در میان آپ دیت خواهد شد!
این عصرونه ی دلچسب بهاری پیشکش دوستان همراه همیشگی.
نظرات به آرامی خوانده و تایید خواهد شد. فقط کمی فرصت میخوام. و رسپی ها ی درخواستی و چیزهایی که قبلا ازم دستورش رو خواستید مجدد بگید تا اگه جز این پنجاه پست بود امکان رویت اونو زودتر قرار بدم.
دیدگاهها
my friends. I'm sure they will be benefited from this
web site.
---------------------
Thanks for your gratitude
ممنووووون شکلات جوووووون
---------------------------
نوش جان. واقعا خوشمزه میشه.
--------------------
کلا کیک شیفون خوش مزه تره ولی حساس تر از اسفجی. اسفجی رو راحت تر میتونید در پلوپز درست کنید.
کلا اگه وارد باشید با پلو پز درست کنید تمام کیک ها بجز میوه ای هارو میشه درست کرد.
-------------------------
سلام. بله میشه. هر دو رو میتونید درست کنید. کیک گردویی ، کیک شیر و کیک ساده رو هم همینطور
----------------------
سلام. حتما... در لیست آپدیت هست.
خواهش می کنم تند تند بذار قربانت بوس بوس
---------------------
سلام. انشالله هر یک روز د ر میون آپ دیت میشه.
بازم ممنون بایت این پست رنگی رنگی و دلچسب.
-------------------------
سال نوی شما هم مبارک . خواهش میکنم