سیب زمینی شکم پر

http://s7.picofile.com/file/8246784984/DSC_0224.JPGغذاهای خوشمزه و مختلفی با سیب زمینی میشه درست کرد که یکی از خوشمزه ترین هاش سیب زمینی شکم پر هست. ما میتونیم داخل سیب زمینی پخته رو با هر چیزی که دوست داریم پر کنیم و مخلوطی از پنیر های مختلف و خوشمزه رو باهاش همراه کنیم و بعد .... 

درست کردن این سیب زمینی زمان کمی از شما میگیره و نسبت به زحمت خیلی کمش خیلی خیلی خوشمزه خواهد بود که به امتحان اون می ارزه.

 مواد لازم:

سیب زمینی پخته درشت 3 عدد

گوشت فراوری شده یا ژانبون دویست گرم

پنیر موزارلا و گودا و پارمزان به اندازه لازم

پیازچه سه عدد

زیتون اسلایسی ، فلفل دلمه ای ، ذرت به میزان لازم

ادویه شامل نمک ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز و آویشن به میزان لازم

روغن زیتون کمی

 سیب زمینی هارو میتونید به دو روش بپزید. یا به میزان یک ساعت در فر گرم شده با دمای 200 درون فویل به همراه کمی نمک که داخل فویل ریختید و هر سیب زمینی رو داخل یک فویل آلمینیوم پیچیدید ببندید و داخل فر قرار بدید. حتما با چنگال چند تا سوراخ در سیب زمینی با عمق زیاد ایجاد کنید. 

یا پوست سیب زمینی رو خوب بشورید و با کمی آب و نمک روی گاز اونها رو بپزید. کار سختی نیست همه از پسش بر میان. فقط زمان پخت زیاد نشه که سیب زمینی ها ترک نخورن و له نشن. حدود یک ساعت با دمای متوسط برای پخت کافیه.

http://s6.picofile.com/file/8246784868/download_3_.jpg

 برای داخل سیب زمینی از هر چیزی میتونید استفاده کنید. پیشنهاد من گوشت فراوری شده هست که چیزی مثل ژامبون هست با مزه ی قوی تر. نمیگم سالمه. نه! چون مواد نگه دارنده و خیلی چیزهای دیگه داره ولی از نظر بهداشتی فکر نکن مصرف اون سالی چند بار ایرادی داشته باشه. 

سیب زمینی هارو بعد از پخت اجازه بدید کمی سرد بشن و بعد یک سوم روی سیب زمینی رو مثل شکل باز کنید و با قاشق داخل اونو تا جایی که دوست دارید خالی کنید. 

داخل سیب زمینی هارو با روغن زیتون کمی چرب کنید و ادویه بجز آویشن بریزید. و انواع پنیر و گوشت فراوری شده رو هم اضافه کنید.

http://s6.picofile.com/file/8246784884/download.jpg

لایه ی رویه رو پنیر بریزید و روی اون فلفل قرمز که ادویه فست فودها به حساب میاد و اویشن بریزید و در نهایت اگه دوست داشتید رنگی تر و خوشگل تر بشه از انواع فلفل دلمه ای ریز خرد شده و زیتون اسلایسی و گوجه و ذرت استفاده کنید.

بین پنیر برای خوشمزه تر شدن پیاز چهی ریز خرد شده بریزید که در طعم اون خیلی اثر داره.

میتونید یک تا دو تا قارچ خیلی ریز رو هم کنار سیب زمینی قرار بدید ، بعد از پخت خیلی خوشمزه میشه.

http://s7.picofile.com/file/8246784818/download_1_.jpg

 برای مدت بیست دقیقه سیب زمینی ها رو در طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده با دمای 175 قرار بدید و بعد از اینکه روی اونها طلایی شد به همراه جعفری تازه و سس کچاب نوش جان کنید.

یک عصرونی بی نهایت خوشمزه است. از نظر من طعم پیازچه و جعفری تازه که با پنیرهای مختلف همراه باشه بی نظیره.

بهتره پوست سیب زمینی جدا نشه و قبل استفاده با برس خوب بشورید.

http://s7.picofile.com/file/8246784918/DSC_0217.JPG

 اضافه کردن و کم کردن هر نوع ماده ای که دوست دارید دست خودتونه. مثل خامه ، کره و ... 

میتونید داخل شکم سیب زمینی رو با گوشت سرخ شده یا پخته و یا حتی مرغ و ماهی پر کنید.

میتونید به جای خالی کردن یک سوم سیب زمینی از بالا سیب زمینی هارو نصف کنید و بعد کمی از داخل اونو خالی کنید از هر طرف و بعد مواد بریزید. 

پودر سیر فراموش نشه!!!!!!!!!!!!! آویشن فراموش نشه !!!!!!!!!!!! پیازچه فراموش نشه........

حتما از ترکیب چند نوع پنیر استفاده کنید.

میتونید از مغزها مثل گردو و پسته هم در داخل شکم سیب زمینی استفاده کنید.

http://s7.picofile.com/file/8246784850/download_2_.jpg

 امیدوارم این عصرونی رو درست کنید و از خوردن اون در کنار خانواده در یک عصر دل انگیز و بارانی بهاری لذت کافی رو ببرید. 

http://s6.picofile.com/file/8246784942/DSC_0222.JPG

 خوب ، سال نو مبارک. امیدوارم امسال سالی پر از برکت ، آرامش ، سرزندگی و نشاط باشه برای همه ی مردم و دوستان کافه شکلات. قبل عیدی یکباره ما غیب شدیم. قرار بود بیست تا پست شیرینی سنتی برای نوروز 95 قرار بدم که به علت خراب شدن لب تاب کل قضیه و کارهای مربوط به لب تاب بایگانی شد تا امروز!!! دقیقا داستان کوزه گر و کوزه شکسته در مورد اینجانب صدق میکنه. این شد که ما حتی نوشتن پایان نامه رو هم تعطیل کردیم و از کلنجار رفتن با این طفل معصوم ده ساله !! دست برداشتیم. 

تو کل عید به یاد تمام دوستان کافه شکلات بودم. و امروز بعد از پاک سازی لب تاب از شر ویروس ها و بد افزار ها و به نوعی ردیف کردنه فورمالیته وار اون مجدد اقدام به نوشتن برای شما کردیم. حالا این شما و اینم پنجاه پستی که انشالله یک روز در میان آپ دیت خواهد شد! 

این عصرونه ی دلچسب بهاری پیشکش دوستان همراه همیشگی.

نظرات به آرامی خوانده و تایید خواهد شد. فقط کمی فرصت میخوام. و رسپی ها ی درخواستی و چیزهایی که قبلا ازم دستورش رو خواستید مجدد بگید تا اگه جز این پنجاه پست بود امکان رویت اونو زودتر قرار بدم.

http://s6.picofile.com/file/8246784934/DSC_0219.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #7 Bradford 1396-02-26 00:30
Hey there, You have done a fantastic job. I will definitely digg it and individually suggest to
my friends. I'm sure they will be benefited from this
web site.
---------------------
Thanks for your gratitude
نقل قول کردن
0 #6 نسترن. م 1395-01-30 03:49
سلااااااام. منم این سیب زمینیهای شکم پرو خیلی درست میکنم البته پختش با همون روش فویل و فر و کبابیه که خیلی عالیتره چون آب اضافی وارد سیب زمینی نمیشه و حالت کبابی یاتنوری میگیره. درضمن سیب زمینی انسجامش رو هم حفظ میکنه.
ممنووووون شکلات جوووووون
---------------------------
نوش جان. واقعا خوشمزه میشه.
نقل قول کردن
0 #5 سمانه 1395-01-27 06:46
سلام شكلات جوون ميشه جوابه سوالم زود بدي اخه كيك ميخوام واسه روز پدر درست كنم ممنونت ميشم راسيي دستور كيك شيفون به زن داداشم دادم با فر درست كرد عالي شده بود هم ترد بود هم پفش عالي بود فقط بهم بگو ميتونم از كيك پز استفاده كنم براي كيك شيفون يا اسفنجي يا كيكي بهم بگو كه بشه نصفش كرد براي خامه كشي
--------------------
کلا کیک شیفون خوش مزه تره ولی حساس تر از اسفجی. اسفجی رو راحت تر میتونید در پلوپز درست کنید.
کلا اگه وارد باشید با پلو پز درست کنید تمام کیک ها بجز میوه ای هارو میشه درست کرد.
نقل قول کردن
0 #4 سمانه 1395-01-25 10:59
سلام عزيزم من خيلي وقته سايتتون دنبال ميكنم كلي هم ايده گرفتم ببخش اين سوال اينجا ميپرسم ميخواسم بدونم ميشه كيك اسفنجي يا شيفون تو كيك پز درست كرد يا كيكي معرفي ميكنيد كه تو كيك پز درست بشه و بتونم نصف كنم واسه خامه
-------------------------
سلام. بله میشه. هر دو رو میتونید درست کنید. کیک گردویی ، کیک شیر و کیک ساده رو هم همینطور
نقل قول کردن
0 #3 محیاا 1395-01-25 10:00
سلام سال نوشماهم نون خامه اییییییییی :cry: شیرینیاتونم عالی بوودمخصوصا نازک پسته
----------------------
سلام. حتما... در لیست آپدیت هست.
نقل قول کردن
0 #2 nelahe 1395-01-25 07:30
سلام عزیزم بی صبرانه منتظر این پنجاه تا پست هستم

خواهش می کنم تند تند بذار قربانت بوس بوس
---------------------
سلام. انشالله هر یک روز د ر میون آپ دیت میشه.
نقل قول کردن
0 #1 مینا... 1395-01-25 07:04
سال نو مبارک دوست عزیز
بازم ممنون بایت این پست رنگی رنگی و دلچسب.
-------------------------
سال نوی شما هم مبارک . خواهش میکنم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir