شاورما گوشت

 شاورما محبوب ترین ساندویچ کشورهای عربی خصوصا لبنان هست. بسیار متنوعه و امروزه در سراسر جهان خصوصا ایران طرفدار داره. خوشبختانه چند سالی هست نواع شاورما ها رو در کشور میبینیم و میشه گفت یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین ساندویچ ها به حساب میاد.

انواع مختلفی داره که به صورت عمده از کباب مرغ و گوشت به همراه سبزیجات استفاده میشه. از نظر مخلفات میتونه شبیه کباب ترکی یا دونر کباب باشه.

 من در این پست سعی کردم یک روش جالب ابداعی خودم که  بسیار خوشمزه هم هست رو برای درست کردن شاورما ی گوشت ارائه بدم.

 مواد لازم :

 گوشت چرخکرده مخلوط 400 گرم

 پیاز نگینی خرد شده یک عدد بزرگ یا دو عدد متوسط

 گوجه فرنگی دو عدد بزرگ فیله شده و نگینی خرد شده

فلفل دلمه ای یک عدد

قارچ یک بسته بزرگ نگینی خرد شده

سس سویا دو تا سه قاشق غذاخوری

مواد لازم درونی شاورما :

نون پیتا یا مدیترانه ای 5 عدد

خیار شور به میزان لازم

جعفری خرد شده به میزان لازم

سس فرانسوی به میزان لازم

پیاز کوچک یک عدد خلالی باریک خرد شده

کاهو باریک خرد شده به میزان لازم

 مقدار کمی روغن در تابه میریزیم و پیاز رو کمی تفت میدیم تا بلوری یا سبک بشه. بعد فلفل دلمه ای و گوجه رو اضافه میکنیم و باز یک تفت کوچیک میدیم.

ما در این غذا از سویا سس استفاده میکنیم ، پس در ریختن نمک دقت کنید. مقدار کمی نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز میریزیم. میزان تندی غذا دسته خودتونه. اصل این غذا تند و تیزه . 

نباید گوشت رو زودتر از فریزر خارج کنید. سعی کنید گوشت یخ زده رو تقریبا باریک منجمد کنید. بعد همونطوری یخ دار مثل تصویر داخل تابه بریزید. و به چند تکه بزرگ تقسیم کنید. هم نزنید تا گوشت باز و له نشه. ما میخواییم گوشت چرخکرده به صورت تیکه ای بمونه. چند قاشق سس سویا روی گوشت ها بریزید و در تابه رو قرار بدید تا گوشت آب بیندازه و با سبزیجات بپزه.

 سعی کنید گوشت هارو زیر و رو کنید تا دو ظرف بپزه ، ولی هم نزنید که له میشه. ما میتونستیم گوشت رو ورز بدیم و بعد داخل تابه مثل همبرگر سرخ کنیم ولی در این حالت آب میان بافتی گوشت خارج میشد و دیگه یک گوشت آبدار و لذیذ نمیداشتیم. پس حتما برای یک بارم که شده این مدلی عمل کنید.

بعد از اینکه آب گوش کشیده شد و کمی سرخ شد قارچ هارو اضافه میکنیم و اجازه میدیم آب میان بافتی قارچ خارج بشه و به خورد مواد بره.

 بعد از اینکه آب درون تابه جمع شد اجازه میدیم کمی مواد سرخ بشن. 

واییی

اینجاست که باید جلوی خودتون رو بگیرید که این گوشتهای آبدار و خوشمزه رو نخورید. قول نمیدم بتونید این کار رو بکنید.

اگه یک بار به این روش کباب ترکی درست کنید ، قول میدم که کباب ترکی های بی کیفیت بیرون که مملو از پیاز و فلفل اند و از بغل گوشت ردشون کردن رو دیگه لب نمیزنید. در ضمن از نظر قیمت با قیمتی کمتر یک کباب ترکی که پر از گوشت مزه دار شده هست دارید میل میکنید نه کباب ترکی سبزیجات مونده!!

خوب حالا تا تمام مواد کباب ترکی رو نخوردید بریم که شاورما رو درست کنیم.

 یک نون پیتا یا مدیترانه ای رو بردارید و یک گوشه اون رو مثل تصویر سس بریزید.

ما قسمتی رو سس میریزیم که قراره به داخل پیچیده بشه . لازمه بگم سس این غذا ترکیبی از ماست ، آرد ، سیر ، سس مایونز ، نشاسته هست. که من اصلا اون رو دوست ندارم. شاید یک روزی  دستور اون رو هم اینجا گذاشتم. ولی سس محبوب من و مناسبترین سس برای این ساندویچ فرانسوی یا مایونز هست.

یک تا دو قاشق جعفری خرد شده به همراه چند پر پیاز نازک برش خورده و کاهو برش داده رو همراه مقداری کباب ترکی داخل گوشه ی ساندویچ که سس ریختم میریزیم. یعنی دقیقا روی سس.یعنی ما کل مواد ساندویچ رو روی نصف نون پیتا ریختیم. نصف دیگه باید خالی باشه تا راحت بتونیم ساندویچ رو بپیچیم.

 ما با این مواد حدود 4 تا 5 تا ساندویچ خواهیم داشت که میشه گفت برای یک شام کم حجم برای دو نفر کافیه. 

خوب همین الانم ساندویچ آماده خوردنه ولی اگه میخوایید لذت خورد ساندویچ رو دو برابر کنید میتونید ساندویچ های آماده رو توی دستگاه ساندویچ ساز که مجهز به صفحه ی گریل هست قرار بدید برای مدت دو دقیقه تا نون اون کمی تغییر رنگ بده.

اگه دستگاه ساندویچ ساز شما صفحه ی گریل نداره میتونید ساندویچ ها رو در تابه رژیمی قرار بدید و یک دقیقه روی حرارت گاز قرار بدید تا دوطرف تابه داغ بشه و کمی نون ها تغییر رنگ بدن.

اگه اونم نبود میتونید ساندویچ ها رو فوبل بپیچید و 2 دقیقه در فر داغ قرار بدید .

بازم اگه فرم نبود در تابه معمولی هر طرف ساندویچ ها رو به مدت 30 ثانیه حرارت بدید . توجه کنید نیازی به روغن ریختن در تابه نیست.

 این کار باعث میشه جداره بیرونی نون ها تقریبا کرانچی بشه و وقتی ساندویچ رو گاز میزنید یک حس دوست داشتنی براتون ایجاد کنه.

میتونید در سس داخلی ساندویچ کمی سس کچاب تند هم اضافه کنید.

میتونید این ساندویچ هارو با مرغ هم درست کنید. در این پست روش درست کردن کباب ترکی مرغ رو گفتم.

 خوب حالا با این دستور کباب ترکی که امروز گذاشتم میتونید با خیال راحت پیتزای کباب ترکی رو درست کنید. 

توجه کنید تا جایی که میتونید کباب ترکی تون رو کم روغن درست کنید تا اگه در پیتزا یا ساندویچ از اون استفاده میکنید روغن پس نده. خود گوشت هم تا حدودی چرب هست و نیاز زیادی به روغن نداریم.

 دیگه تنبلی رو کنار بگذارید و این غذارو برای همین امشب درست کنید. واقعا خوشمزه است و پشیمون نخواهید شد. لطفا دست به ترکیبات اصلی نزنید و جایگزین نکنید. حتی اگه پیاز دوست ندارید و .... یک بار اورجینال درست کنید و چشمتون رو ببندید و و گاز بزنید و لذت ببرید.

 این ساندویچ بهتره به صورت داغ مصرف بشه.

میتونید روغن زیتون رو جایگزین روغن در این کباب قرار بدید.

نون پیتا رو به صورت بسته بندی صنعتی میتونید از بیرون تهیه کنید. اگه عمری بود دستور این نون کاربردی رو هم قرار میدم.

اگه کشش تندی دارید و غذاهای تند دوست دارید این غذارو با فلفل قرمز تند کنید و میل بفرمایید.

 نوش جون...

دیدگاه‌ها  

+1 #6 نسترن. م 1394-08-27 05:15
سلااام. خیلی خوبه چون من اصلا از شاورمای بیرون خوشم نمیاد. بدجوری مزه ی چربی میدن. ولی این حتما عالی میشه. نون پیتا رو هم خودم همیشه تو خونه درست میکنم.
ممنون باسلیقه خانوووم
-----------------------
سلام. دقیقا و جدا از بوی چربی متاسفانه نود درصد مختلفاته به جای اصل شاورما.
نقل قول کردن
+1 #5 شیوا 1394-08-15 09:25
سلام من این غذا رو خود لبنان خوردم اصلا دوس نداشتم.اولا گوشتش مثل بیف بود اینش خوب بود ولی طعمش واااااااااای وحشتناک بود پر از ادویه ی عربی که کلا مزه میخک میداد.امیدوارم اینو دوس داشته باشم.ممنون از دستور خوبت.
------------------------
سلام. به طور کلی طعم شاورمای اصیل پر از ادویه و سس ماست و نشاسته است. ولی خوب من سعی کردم به ذائقه خودمون نزدیک کنم.
امدیوارم خوشتون بیاد.
نتیجه رو به ما بگید.
نقل قول کردن
+1 #4 نرگس -هانا 1394-07-24 15:08
سلام عالی مثل همیشه
--------------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن
+2 #3 ترانه 1394-06-25 06:25
سلام...من درستش کردم...عالیییییییی بود....واقعا عالییییییییی...همسر من عاشق کباب ترکی هست...با خوردن این غذا کلی ذوق کرد...متشکرممممممم
----------------------------
سلام. خداروشکر. نوش جان. واقعا دلم میخواست ببینم نتیجه برای دوستانم هم قابل قبوله یا نه.
نقل قول کردن
+2 #2 محیاا 1394-06-09 20:16
سلام من ک دهنم حسااابی اب افتاد حتمادرست میکنم
------------------
سلام. پیشاپیش نوش جان.
نقل قول کردن
+2 #1 عشق اشپزی 1394-06-09 16:53
سلام عزیزم واقعا از دستورات خوب وکاملت تشکر مثل بعض سایتا نیست که ادم وقتی نتیجه کار ببینه خستگی به تنش بمونه میشه طرز تهیه کاک کرمانشاهی هم بدید جون مامانم عاشقش ومن خیلی دوست دارم سورپرایزش کنم ,یکبار از یه دستور درست کردم اما دستورش خوب نبود
------------------------
سلام. ممنونم لطف دارید. الهی شکر. هدف منم همینه. والا تا حالا این شیرینی رو درست نکردم. باید یک بار خودم درست کنم و اگه از نتیجه راضی بودم حتما دستورش رو میزارم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir