کاسترد شکلاتی
قبلا روش درست کردن کاسترد معمولی رو در یک پست گفتم. این کاسترد شکلاتی هم گزینه ی خوبیه برای داشتن یک دسر متفاوت.قبل از اینکه بخواییم شروع کنیم یک نکته رو تکرار کنم. برای درست کردن انواع دسر و ژله سعی کنید از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید. شکلات و کاکائو موجود در این دسر باید خوشمزه باشه تا این دسر به کیفیتی که ما میخواییم نزدیک بشه.
به طور مثال من همیشه از کسترد مارک safa استفاده میکردم. این بار مارک tira گرفتم که به نظرم خیلی خیلی بی کیفیت اومد. متاسفانه در حال حاضر همین در دسترسه! و چاره ایی جز استفاده ازش نداریم.
مواد لازم :
پودر کسترد 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکر5 قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه نصف لیوان
شکلات تلخ 50 گرم
خوب مقدار این دسر تقریبی هست. برای اینکه مثلا انواع کاکائو یی که در بازار هست با هم فرق داره. من خودم از کاکائو تلخ هرشیز استفاده میکنم. شما میتونید تلخی و شکر این دسر رو با ذائقه ی خودتون هماهنگ کنید.
ژلاتین رو روی شیر سرد میریزیم و 10 دقیقه باهاش کار نداریم تا پفکی بشه. پودر کاکائو + پودر کسترد رو به شیر و ژلاتین اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد حل بشن.
مواد رو روی شعله قرار میدیم و مرتب هم میزنیم.وقتی که مواد مخلوط شد شکلات رو بهش اضافه میکنیم. و وقتی شکلات آب شد و خوب موادمون هم خورد و غلیظ شد ، خامه ای رو که با چنگال زدیم و بافتشو نرم کردیم به موادمون اضافه میکنیم. دیگه باید شعله خاموش بشه .
پس خامه در آخرین مرحله اضافه میشه. موادمون رو داخل قالبمون میریزیم و میزاریم توی یخچال تا خوب ببنده.
حتما روی ظرف رو کاور بکشید تا رویه نبنده.
شیرینی این دسر رو در هر مرحله بچشید. اگر زیادی شیرین بود شیر بیشتری توش بریزید. اگه کم شیرین بود شکر بیشتری بهش اضافه کنید. تلخی این دسر سلیقه ایه. من خودم با شکلات تلخ درست میکنم. و کلا عاشق شکلات و دسر های کاکائو تلخم.
دیدگاهها
کسترد رو با همون دستور قبلی که گفتین 1 لیوان شیر برای این دسر درست کنیم؟
و چن ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و لایه شکلاتی رو روش بریزیم؟
و وسط گل که قهوه.ای هست اونو کی ریختین؟
----------------------
بله. اگه میخوایید قالبی در بیاد.
اول ریختیم. گذاشتیم بست و بعد لایه ی زیرین
خیلی ممنون از مطالب خوبی که زحمت میکشین و در اختیار ما قرار میدین.
در مورد این دسر یه سوال داشتم.
اول باید کسترد رو جدا درس کنیم بریزیم داخل قالب تا خودشو بگیره بعد لایه زیرین که شکلاتب هست رو درس کرده و روش بریزیم؟
--------------------
سلام/. خواهش میکنم. نه اول لایه ی رویی رو بریزید و خودشو گرفت لایه ی بعد رو بریزید
خسته نباشی
من این دسرو درست کردم فقط خامشو حذف کردم طعمش خیلی خوب بود
ریختن یا نریختن خامه خیلی تو مزه تاثیرگذاره یانه؟
-------------------
سلام. نوش جان. خامه طعم خامه ای میده دیگه. باشه خوشمزه تر خواهد بود. نبودشم بستگی به سلیقه ی شما داره
-------------------------
کاسترد شکلاتی
میخواستم بدونم قسمت زرد رنگ این دسر چیجوریه چون با دستوربالا کاسترد کااملا شکلاتی میشه ؟؟؟
و اینکه اول قسمت زرد رنگ و ریختین گذاشتین بسته شده بعد قسمت شکلاتی و ریختین یا اگه با هم بریزیم مخلوط نمیشن؟؟؟ممنون عزیزم
-----------------------
قسمت زرد رنگ دسر کاسترد معمولی در قسمت دسر ها هست دستورش.
بله. نه اگه کامل ببنده دیگه قاطی نمیشه.
آیا ژلاتین باعث بریدن شیر نمیشه
--------------------
سلام خیر
فقط تنها زمانی که دمای شیر و ژلاتین متفاوت از هم باشه موجب رشته رشته شدن ژلاتین میشه. پس باید همیشه هم دما باشه
پاسخ : اوه تمشک دوست همیشگی من. سلام.
مادی که جز ضرر نداره تمشکی ولی معنوی همین دعای دوستان برام بسه.
عزیزم بسته ای 4 تومنه و خیلی کاربرد داره. عطاری ها دارن