کاسترد شکلاتی

قبلا روش درست کردن کاسترد معمولی رو در یک پست گفتم. این کاسترد شکلاتی هم گزینه ی خوبیه برای داشتن یک دسر متفاوت.قبل از اینکه بخواییم شروع کنیم یک نکته رو تکرار کنم. برای درست کردن انواع دسر و ژله سعی کنید از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید. شکلات و کاکائو موجود در این دسر باید خوشمزه باشه تا این دسر به کیفیتی که ما میخواییم نزدیک بشه.

به طور مثال من همیشه از کسترد مارک safa استفاده میکردم. این بار مارک tira گرفتم که به نظرم خیلی خیلی بی کیفیت اومد. متاسفانه در حال حاضر همین در دسترسه! و چاره ایی جز استفاده ازش نداریم.

مواد لازم :

پودر کسترد 2 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

شکر5 قاشق غذاخوری

شیر یک لیوان

ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه نصف لیوان

شکلات تلخ 50 گرم

 

خوب مقدار این دسر تقریبی هست. برای اینکه مثلا انواع کاکائو یی که در بازار هست با هم فرق داره. من خودم از کاکائو تلخ هرشیز استفاده میکنم. شما میتونید تلخی و شکر این دسر رو با ذائقه ی خودتون هماهنگ کنید.

ژلاتین رو روی شیر سرد میریزیم و 10 دقیقه باهاش کار نداریم تا پفکی بشه. پودر کاکائو + پودر کسترد رو به شیر و ژلاتین اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد حل بشن.

مواد رو روی شعله قرار میدیم و مرتب هم میزنیم.وقتی که مواد مخلوط شد شکلات رو بهش اضافه میکنیم. و وقتی شکلات آب شد و خوب موادمون هم خورد و  غلیظ شد ، خامه ای رو که با چنگال زدیم و بافتشو نرم کردیم به موادمون اضافه میکنیم. دیگه باید شعله خاموش بشه .

پس خامه در آخرین مرحله اضافه میشه. موادمون رو داخل قالبمون میریزیم و میزاریم توی یخچال تا خوب ببنده.

حتما روی ظرف رو کاور بکشید تا رویه نبنده.

شیرینی این دسر رو در هر مرحله بچشید. اگر زیادی شیرین بود شیر بیشتری توش بریزید. اگه کم شیرین بود شکر بیشتری بهش اضافه کنید. تلخی این دسر سلیقه ایه. من خودم با شکلات تلخ درست میکنم. و کلا عاشق شکلات و دسر های کاکائو تلخم.

 

دیدگاه‌ها  

0 #7 نسیم 1395-01-24 07:25
و ببخشین یه سوال دیگه
کسترد رو با همون دستور قبلی که گفتین 1 لیوان شیر برای این دسر درست کنیم؟
و چن ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و لایه شکلاتی رو روش بریزیم؟
و وسط گل که قهوه.ای هست اونو کی ریختین؟
----------------------
بله. اگه میخوایید قالبی در بیاد.
اول ریختیم. گذاشتیم بست و بعد لایه ی زیرین
نقل قول کردن
0 #6 نسیم 1395-01-24 07:18
سلام
خیلی ممنون از مطالب خوبی که زحمت میکشین و در اختیار ما قرار میدین.
در مورد این دسر یه سوال داشتم.
اول باید کسترد رو جدا درس کنیم بریزیم داخل قالب تا خودشو بگیره بعد لایه زیرین که شکلاتب هست رو درس کرده و روش بریزیم؟
--------------------
سلام/. خواهش میکنم. نه اول لایه ی رویی رو بریزید و خودشو گرفت لایه ی بعد رو بریزید
نقل قول کردن
0 #5 Zohre1372 1394-09-17 16:58
سلام عزیزم
خسته نباشی
من این دسرو درست کردم فقط خامشو حذف کردم طعمش خیلی خوب بود
ریختن یا نریختن خامه خیلی تو مزه تاثیرگذاره یانه؟
-------------------
سلام. نوش جان. خامه طعم خامه ای میده دیگه. باشه خوشمزه تر خواهد بود. نبودشم بستگی به سلیقه ی شما داره
نقل قول کردن
0 #4 afsaneh 1394-04-14 14:54
سلام خسته نباشید.ببخشید اون قسمت قهوه ای وسط چیه؟؟
-------------------------
کاسترد شکلاتی
نقل قول کردن
0 #3 Arezoo 1394-04-01 09:04
سلام عزیزم
میخواستم بدونم قسمت زرد رنگ این دسر چیجوریه چون با دستوربالا کاسترد کااملا شکلاتی میشه ؟؟؟
و اینکه اول قسمت زرد رنگ و ریختین گذاشتین بسته شده بعد قسمت شکلاتی و ریختین یا اگه با هم بریزیم مخلوط نمیشن؟؟؟ممنون عزیزم
-----------------------
قسمت زرد رنگ دسر کاسترد معمولی در قسمت دسر ها هست دستورش.
بله. نه اگه کامل ببنده دیگه قاطی نمیشه.
نقل قول کردن
+1 #2 آذینه دخت 1393-07-05 18:05
سلام بانو
آیا ژلاتین باعث بریدن شیر نمیشه
--------------------
سلام خیر
فقط تنها زمانی که دمای شیر و ژلاتین متفاوت از هم باشه موجب رشته رشته شدن ژلاتین میشه. پس باید همیشه هم دما باشه
نقل قول کردن
0 #1 تمشک خانوم 1393-05-26 16:09
سلام شکلات جان . سایتت رو بهت تبریک میگم . امیدوارم که سایتت همیشه آپ بشه و کلی موفق بشه و کلی هم از لحاظ مادی و معنوی برات اومد داشته باشه . الهی آمین . من با این پودر کاستارد مشکل دارم . باید برم بخرم و مشکلم رو باش حل کنم . بازم ممنونم از دستور های عالیت عزیزم .

پاسخ : اوه تمشک دوست همیشگی من. سلام.
مادی که جز ضرر نداره تمشکی ولی معنوی همین دعای دوستان برام بسه.
عزیزم بسته ای 4 تومنه و خیلی کاربرد داره. عطاری ها دارن
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir