دسر کدو حلوایی

این دستور یکی از قدیمی ترین و راحترین دسرهایه که با کدو حلوایی درست میشه. طعم بی نظیر کدو کاملا در اون محسوسه. پس به کدو دوستان پیشنهادش میکنم.

مواد لازم :

کدو حلوایی قالب زده به میزان لازم

شکر در صورت تمایل

کره

آب کمی

هل ، دارچین ، گل سرخ و گلاب به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

مقادیر رو دقیق نگفتم چون به میزان کدوها و شیرینیش بستگی داره.

اول پوست کدو و قسمت داخلی کدو رو جدا کنید.

بعد اگه دوست داشتید خوشگل بشه قالب بزنید اگه نه صافش کنید و همونطوری استفاده اش کنید. 

 

 

 

کره رو توی ماهیتابه بریزید و کدوهارو توش تفت بدید. 

که کدو ها تفت خورد آب + شکر رو بهش اضافه کنید و در ماهیتابه رو بزارید تا کدوها بپزه. مواظب باشید له نشن. کمی که پختن زعفران دم کرده رو بهش اضافه کنید. زیاد نریزید فقط در حد یکی دو قاشق.

صبر میکنیم تا آب مواد حسابی تموم بشه و شکر به خورد کدو ها بره. اندازه شکر بستگی داره به ذائقه و اندازه شیرینی کدوها. 

در آخر پخت گلاب رو اضافه کنید و اگه از عرق هل به جای ژودر هل استفاده میکنید اونم بریزید و شعله رو خاموش کنید. و در نهایت با گل سرخ و دارچین و هل تزیینش کنید. 

میتونید از پودر گردو و پسته و نارگیل و کنجد و بادوم و .... هم استفاده کنید.....  

علاقمندان به خامه میتونند کمی خامه موقع سرو به کدوها اضافه کنند.

میتونید در داخل کدو از شکر استفاده نکنید و در عوض با عسل سرو کنیدش!

نوش جان

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن. م 1394-10-01 06:42
سلاااام. قالب زدن کدو حلوایی واقعا کار سخت و طاقت فرساییه. تو خونه ی ما پوست کندنش هم دست پر قدرت آقای شوهرو میبوسه. من حلقه ایشو درست میکنم وشاید هم یکبار برای قالب زدن مجبور به دست بوسی آقای شوهر شوم. راستی من آخراش زعفران آب کرده هم میدهم وبسیار خوب میشود. شما چطور؟؟؟؟
ممنون باسلیقه
-----------------------
سلام. واقعا سخته. دسته همسرتون درد نکنه.
میتونید از قالب محکم و گوشت کوب استفاده کنید. یک ظرف فلزی زیر قرار بدید که اگه خط افتاد مشکلی نداشته باشه و بعد با فشار گوشت کوب قال رو فرو کنید در کدو. یا اجازه بدید کدو نیم پز بشه و بعد قالب بزنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir