دسر کسترد یا کرم کاسترد

http://8pic.ir/images/62695944144465137423.jpg

این دسر شاخه ای از دسرهای پایه محسوب میشه که گرچه خودش به تنهایی خوشمزه است ولی خیلی زیاد کاربردیه. در انواع شیرینی ها و پای ها و دسرها دیگه میشه ازش استفاده کرد . که به همین زودی ها دستورشون رو میزارم.

 

مواد لازم  :

شیر : یک لیوان

پودر کسترد : دو قاشق غذاخوری

شکر : دو قاشق غذاخوری

اول کسترد و شکر رو حسابی مخلوط میکنیم و بعد شیر سرد رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.

و کمی هم میزینم و میزاریم روی شعله و داییم همش میزینم تا گلوله نشه. خیلی سریع میبنده. یک حالتی مثل فرنی.مخصوصا این مدلی که میخواییم قالبی در بیاریم و شیرش کمه.

http://8pic.ir/images/80600934629710422808.jpg

 اونو میریزم توی قالب مورد نظر و میزاریم توی یخچال برای 4 5ساعت بسته به دمای یخچال.در یک ربع  اول بدون سلفون اما بعد از یک ربع روی قالب رو سلفون میکشیم تا روش زرد و خشک نشه! (نیم ساعت اول برای اینکه بخارش خارج شه نباید سلفون داشته باشه) و بعد دسرمون آماده است.این دسر بر خلاف خیلی از دسر ها نباید به مدت طولانی توی یخچال بمونه. مخصوصا وقتی با ژله یا چیزی ترکیب باشه چون سریع آب می اندازه. پس سعی کنید به میزان مصرف درستش کنید.

بهترین قالب برای این دسر قالب سلیکونیه.اول دور قالب رو با چاقو باز کنید و بعد میتونید چند ثانیه(خیلی کم) توی آب گرم بزارید. و بعد سریع برمیگرده. بافتش خیلی نرمه باهاش شوخی نکنید.

http://8pic.ir/images/40763389484407576298.jpg

 

من از این نوع پودر کاسترد استفاده میکنم.

http://8pic.ir/images/90870370656151088684.jpg

اگه میخوایید از قالب درش نیارید و توی ظرف سرو کنید میتونید از دو لیوان شیر استفاده کنید. در این صورت اگه دوست دارید طعم شیرینی داشته باشه یک قاشق بیشتر شکر بریزید.(اگه شیرین دوست دارید!!من دوست ندارم)

اگه میخوایید توی یخچال به مدت زیاد نگه دارید حتما روشو سلفون بکشید تا خشک و زرد نشه ولی سعی کنید زیاد نگه ندارید از مزه میافته.

میتونید مواد رو با همون 2 لیوان شیر درست کنید و به جاش 2 قاشق مرباخوری سر پر ژلاتین رو به روش بن ماری حل کنید و به مواد اضافه کنید تا خوب ببنده. راحترم از قالب بیرون در بیاد .

http://8pic.ir/images/39247659044594900063.jpg

اگر خواستید از این دسر به عنوان کرم و فیلینگ در شیرینی ها استفاده کنید از دو لیوان شیر استفاده کنید.

 

دیدگاه‌ها  

-1 #1 ن 1395-07-17 07:17
سلام عزیزم پودر کاسترد ازکجامیشه تهیه کرد؟کرم کاسترد چه مزه ای هست؟
-------------------------
سلام . سوپرمارکت ها دارن. خوشمزه است کرمی وخامه ای.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir