دسر کسترد یا کرم کاسترد
این دسر شاخه ای از دسرهای پایه محسوب میشه که گرچه خودش به تنهایی خوشمزه است ولی خیلی زیاد کاربردیه. در انواع شیرینی ها و پای ها و دسرها دیگه میشه ازش استفاده کرد . که به همین زودی ها دستورشون رو میزارم.
مواد لازم :
شیر : یک لیوان
پودر کسترد : دو قاشق غذاخوری
شکر : دو قاشق غذاخوری
اول کسترد و شکر رو حسابی مخلوط میکنیم و بعد شیر سرد رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
و کمی هم میزینم و میزاریم روی شعله و داییم همش میزینم تا گلوله نشه. خیلی سریع میبنده. یک حالتی مثل فرنی.مخصوصا این مدلی که میخواییم قالبی در بیاریم و شیرش کمه.
اونو میریزم توی قالب مورد نظر و میزاریم توی یخچال برای 4 5ساعت بسته به دمای یخچال.در یک ربع اول بدون سلفون اما بعد از یک ربع روی قالب رو سلفون میکشیم تا روش زرد و خشک نشه! (نیم ساعت اول برای اینکه بخارش خارج شه نباید سلفون داشته باشه) و بعد دسرمون آماده است.این دسر بر خلاف خیلی از دسر ها نباید به مدت طولانی توی یخچال بمونه. مخصوصا وقتی با ژله یا چیزی ترکیب باشه چون سریع آب می اندازه. پس سعی کنید به میزان مصرف درستش کنید.
بهترین قالب برای این دسر قالب سلیکونیه.اول دور قالب رو با چاقو باز کنید و بعد میتونید چند ثانیه(خیلی کم) توی آب گرم بزارید. و بعد سریع برمیگرده. بافتش خیلی نرمه باهاش شوخی نکنید.
من از این نوع پودر کاسترد استفاده میکنم.
اگه میخوایید از قالب درش نیارید و توی ظرف سرو کنید میتونید از دو لیوان شیر استفاده کنید. در این صورت اگه دوست دارید طعم شیرینی داشته باشه یک قاشق بیشتر شکر بریزید.(اگه شیرین دوست دارید!!من دوست ندارم)
اگه میخوایید توی یخچال به مدت زیاد نگه دارید حتما روشو سلفون بکشید تا خشک و زرد نشه ولی سعی کنید زیاد نگه ندارید از مزه میافته.
میتونید مواد رو با همون 2 لیوان شیر درست کنید و به جاش 2 قاشق مرباخوری سر پر ژلاتین رو به روش بن ماری حل کنید و به مواد اضافه کنید تا خوب ببنده. راحترم از قالب بیرون در بیاد .
اگر خواستید از این دسر به عنوان کرم و فیلینگ در شیرینی ها استفاده کنید از دو لیوان شیر استفاده کنید.
دیدگاهها
ممنوووون .
-----------------
سلام . نه نیازی به ژلاتین نیست. خود کسترد حسابی میبنده
-------------------------
سلام . سوپرمارکت ها دارن. خوشمزه است کرمی وخامه ای.