کرم کارامل 2
اگه به من بگن یک دسر رو انتخاب کن که هر روز ظهر و شب بخوری و ازش خسته نشی و بازم لذت ببری من بی برو برگرد میگم کرم کارامل!!
فقط کرم کارامل. تقریبا پایه ی تمام مهمونی های من این دسر هست.
انقدری که دوستش دارم و از طعمش لذت میبرم که حاضرم هیچی نخورم ولی کرم کاراملم راه باشه.
قبلا یک مدل کرم کارامل رو در سایت داشتیم. اینم تقریبا همونه فقط با اضافه کردن خامه و دو برابر کردن موادش.
مواد لازم:
تخم مرغ شش عدد
شکر ده قاشق غذاخوری(یک پیمانه سر خالی)
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
شیر سه و نیم پیمانه
خامه صبحانه یک پیمانه (یک پاکت دویست گرمی)
شکر برای کارامل کردن نصف پیمانه
برای درست کردن کارامل حتما این پست رو بخونید... (این پست)
+اول شکر کارامل را روی حرارت ملاییم قرار میدیم و هم نمیزنیم تا اروم اروم ذوب بشه. حرارت کم باشه تا نسوزه.(قبلا گفتم چطور کارامل درست کنید. فقط با صبر و حرارت کم و نهایتا تکون دادن تابه. ظرف چدنی بهتره)اگه کاراملتون رو بسوزونید همون اول کاری حالگیری حسابی خواهد بود!پس با آرامش این کارو ادامه بدید تا کارامل خوض ظعمی داشته باشید.
+ فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن میکنیم.
+ کارامل ذوب شده رو داخل قالب میریزیم.(خیلی داغه مواظب باشید) من از دو قالب ۱۸ سانتی استفاده کردم. میتونید از یک قالب بیست و دو استفاده کنید. یا حتی قالب میان تهی.
+تخم مرغ با وانیل و نصف شکر رو خوب هم میزنیم تا بوی تخم مرغ از بین بره.(اگه از وانیل کره ای یا اسانس استفاده کنید بهتره)
+شیر و خامه رو مخلوط میکنیم و به همراه باقی شکر روی حرارت قرار میدیم تا شکر در شیر حل بشه. و اجازه میدیم از حرارت بیفته. + شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه.
+ مواد کرم رو روی کارامل میریزیم.(حتما از صافی رد کنید مواد یکدست باشه)و حتما کف های اضافی روی دسر رو با قاشق بگیرید.
سر قالب رو فویل میکشیم و داخل یک ظرف بزرگتر که توشو پر از آب کردیم قرار میدیم و داخل فر میزاریم.(برای راحتی کار، اول ظرف رو داخل فر قرار بدید و بعد با پارچ داخلش اب بریزید) اگه نخوایید از فویل استفاده کنید بهتره از قالب دیواره بلند استفاده کنید تا آب داخل سینی داخل دسر نریزه.
+حدود یک ساعت زمان میبره تا کرم کارامل بپزه.
+بعد از پخت اجازه میدیم به مدت یک شب داخل یخچال بمونه و بعد سرو کنید.
+بهترین دسر دنیاست از نظر من.
+میزان شکر رو میتونید کم کنید. میزان خامه قابل افزایش هست.
+تایم پخت بستگی به سایز قالب داره. دسر باید به خلال دندون نچسبه.
شاید دوست داشته باشید این پستهارو بخونید:
دیدگاهها
-------------------
سلام گلم