کرم کارامل 2

اگه به من بگن یک دسر رو انتخاب کن که هر روز ظهر و شب بخوری و ازش خسته نشی و بازم لذت ببری من بی برو برگرد میگم کرم کارامل!!

فقط کرم کارامل. تقریبا پایه ی تمام مهمونی های من این دسر هست.

انقدری که دوستش دارم و از طعمش لذت میبرم که حاضرم هیچی نخورم ولی کرم کاراملم راه باشه.

قبلا یک مدل کرم کارامل رو در سایت داشتیم. اینم تقریبا همونه فقط با اضافه کردن خامه و دو برابر کردن موادش.

 

مواد لازم:

تخم مرغ شش عدد

شکر ده قاشق غذاخوری(یک پیمانه سر خالی)

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

شیر سه و نیم پیمانه

خامه صبحانه یک پیمانه (یک پاکت دویست گرمی)

شکر برای کارامل کردن نصف پیمانه

برای درست کردن کارامل حتما این پست رو بخونید... (این پست)

+اول شکر کارامل را روی حرارت ملاییم قرار میدیم و هم نمیزنیم تا اروم اروم ذوب بشه. حرارت کم باشه تا نسوزه.(قبلا گفتم چطور کارامل درست کنید. فقط با صبر و حرارت کم و نهایتا تکون دادن تابه. ظرف چدنی بهتره)اگه کاراملتون رو بسوزونید همون اول کاری حالگیری حسابی خواهد بود!پس با آرامش این کارو ادامه بدید تا کارامل خوض ظعمی داشته باشید.

+ فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن میکنیم.

+ کارامل ذوب شده رو داخل قالب میریزیم.(خیلی داغه مواظب باشید) من از دو قالب ۱۸ سانتی استفاده کردم. میتونید از یک قالب بیست و دو استفاده کنید. یا حتی قالب میان تهی.

+تخم مرغ با وانیل و نصف شکر رو خوب هم میزنیم تا بوی تخم مرغ از بین بره.(اگه از وانیل کره ای یا اسانس استفاده کنید بهتره)

+شیر و خامه رو مخلوط میکنیم و به همراه باقی شکر روی حرارت قرار میدیم تا شکر در شیر حل بشه. و اجازه میدیم از حرارت بیفته. + شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه.

+ مواد کرم رو روی کارامل میریزیم.(حتما از صافی رد کنید مواد یکدست باشه)و حتما کف های اضافی روی دسر رو با قاشق بگیرید.

سر قالب رو فویل میکشیم و داخل یک ظرف بزرگتر که توشو پر از آب کردیم قرار میدیم و داخل فر میزاریم.(برای راحتی کار، اول ظرف رو داخل فر قرار بدید و بعد با پارچ داخلش اب بریزید) اگه نخوایید از فویل استفاده کنید بهتره از قالب دیواره بلند استفاده کنید تا آب داخل سینی داخل دسر نریزه.

+حدود یک ساعت زمان میبره تا کرم کارامل بپزه.

+بعد از پخت اجازه میدیم به مدت یک شب داخل یخچال بمونه و بعد سرو کنید.

+بهترین دسر دنیاست از نظر من.

+میزان شکر رو میتونید کم کنید. میزان خامه قابل افزایش هست.

+تایم پخت بستگی به سایز قالب داره. دسر باید به خلال دندون نچسبه.

شاید دوست داشته باشید این پستهارو بخونید:

سس کارامل

فلن کیک

کیک کرم کارامل

کرم کارامل و ژله

دسر عربی

عکس مهمانی

شب یلدا

عکس سفره کله جوش

عکس مهمانی

دیدگاه‌ها  

0 #1 نیلوفرانه 1399-01-12 09:21
سلام شکلات جونم .
-------------------
سلام گلم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir