مسقطی قالبی

 یک وقتهایی هست آدم دنبال یک دسر شیرین بی درد سر و ساده و خوشمزه هست. از اون وقتهایی که اصلا حال و حوصله نداره. این دسر شدیدا به در میخوره. بی نهایت راحت و سریع درست میشه و یک دو سه نگفته آماده است.

 این دسر رو میتونید در طعم ها و رنگ های مختلف درست کنید. مثلا میتونید بهش شربت گل حمدی بزنید میشه مسقطی گل محمدی یا بهش آب انار یا زرشک بزنید و بشه مسقطی انا یا مسقطی زرشک. در هر نوع قالبی هم که دوست داشته باشید درست میشه و قالبی هست بدون ژلاتین برای اونهایی که طعم و بوی ژلاتین رو دوست ندارن.

 مواد لازم :

نشاسته گل دویست گرم

شکر دویست گرم

کره بیست و پنج الی پنجاه گرم بسته به سلیقه ی شما

آب سر یک لیتر

زعفران یک سوم پیمانه

عرق هل یک سوم پیمانه

گلاب یک سوم پیمانه

خلال پسته و بادام نصف پیمانه

 در صورت تمایل صد گرم خامه 

نشاسته رو به همراه آب سرد (یک لیتر آب سرد میشه یک بطری آب معدنی بزرگ) روی حرارت کم قرار بدید و هم بزنید. سریع نشاسته حل میشه و شما هم سعی کنید سریع هم بزنید تا یکدست بشه. بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا شفاف بشه. و بعد کره یا روغن محلی که دوست دارید رو اضافه کنید. در صورتی که دوست ندارید میتونید کلا حذف کنید یا اگه خیلی دوست دارید بیشترم بریزید. حد و مرز خاصی نداره.

میتونید به جای کره از مارگارین هم استفاده کنید.

خلال پسته و بادام رو چند دقیقه داخل گلاب خیس بدید تا نرم بشه و بعد از آبکش رد کنید تا خیس نباشه.

وقتی رنگ نشاسته و آب و شکر شفاف شد و داشت سفت میشد محتوی گلاب و زعفران و عرق هل رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و فرنی مانند بشه.

 وقتی تقریبا سفت شد خلال بادام و پسته رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. و زمانی  که حس کردید دیگه به کف ظرف نمیچسبه اون رو داخل قالب بریزید.

در صورتی که تمایل داشتید صد گرم خامه رو جداگانه هم بزنید و زمانی که به دمای محیط رسید به مسقطی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه با مسقطی. در صورتی که از خامه استفاده کردید دو تا سه قاشق شکر رو بیشتر کنید. 

شیرینی این دسر به ذائقه ی شما بستگی داره ولی اگه پر شیرین دوست دارید میتونید کمی شکر رو بیشتر کنید. برای چشیدن میزان شکر حتما وقتی از حرارت افتاده مسقطی اون رو بچشید چون در زمان داغ بودن شیرینی دسر کاذب هست.

بعد از اینکه دسر مسقطی را در قالب ریختید یک تا دو ساعت نیاز هست تا در یخچال بمونه و سفت بشه و بعد از اون آماده ی خوردن هست و به راحتی از قالب در میاد. 

این دسر در دمای اتاق هم سفت خواهد بود و مثل دسر های ژلاتینه نیست که حتما نیاز به یخجال داشته باشه.

در صورتی که از خامه استفاده کنید دسر مات تر خواهد بود و دیگه شفاف نیست.

 من همیشه برای باز کردن زعفران چه با یخ درستش کنم و چه دم بزارم سعی میکنم بیشتر از آب معمولی یا آب جوشیده یا یخ در اون گلاب و عرق هل بریزم. اینطوری علاوه بر عطر و بوی زعفران بوی هل و گلاب هم در اون موج میزنه و میتونید یک غذای معطر باهاش داشته باشید. بهتره پس همیشه برای باز کردن زعفران از گلاب و هل هم استفاده کنید. پس بعد از این گفتم محلول زعفران منظورم اینه.

برای استفاده از زعفران در این دسر بهتره پالپ های زعفران و پودر زعفران رو نریزید و در صورتی که خواستید زعفران به چشم بیاد در دسر از زعفران درسته و پره ی سالم اون استفاده کنید.

 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. در این روزها به یاد ما باشید و من رو از دعای خودتون بی نصیب نگذارید...

نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir