دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی )

http://upload7.ir/images/93541651980456765289.jpg

دقیق یادم نیست اولین بار این دسر رو کجا دیدم . تو دفتر آشپزیم نوشته بودم که یک دفعه به سرم زد درستش کنم. مزه ی خوبی داره و بافت نرمی.

اگه به من باشه این دسر رو یک دسر بهشتی میدونم. چرا؟ زعفران داره! خامه داره! شیر داره!

دیگه چی میخوایید که تو بهشت هست و تو این دسر نیست؟!

یک نکته که لازم بگم همه جا منظور از پیمانه همون پیمانه های استاندارد هست که به اندازه ی یک لیوان فرانسوی دسته دار هستش.

مواد لازم :

شیر: 3پیمانه

شکر : 1 پیمانه 

خامه : نصف یک بسته(من از خامه پگاه استفاده کردم)

پودر ژلاتین : 3 قاشق سوپ خوری سر پر

وانیل: 1 نوک قاشق چایخوری

گلاب : چند قاشق به اختیار خودتون

زعفران : به میزان لازم تا رنگ محبوب مونو بگیریم(تفاله زعفران رو نریزید!)

پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن  ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)مقدار آبی که برای حل کردن ژلاتین لازمه حدود یک سوم پیمانه است.

شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونیم. مال من این رنگی بود.

http://upload7.ir/images/97255970586967687683.jpg

وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

http://upload7.ir/images/48622092093179987731.jpg

وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم کمه کم 12 ساعت تو یخچال بمونه.

 http://upload7.ir/images/42735655075475432529.jpg

اینم از بافتش. میبینید چقدر نرم و لطیفه؟

http://upload7.ir/images/02865995650212128026.jpg

 

دیدگاه‌ها  

0 #8 ليلا 1395-06-28 11:26
سلام. ميشه اين دسر رو با ژله تزيين كرد؟ مرسي
-------------------
سلام. بله با ژله زعفرانی بسیار عالی خواهد شد.
نقل قول کردن
-1 #7 زهرا جون 1395-03-30 08:08
سلام ببخشید این مواد برای چند نفره؟
----------------
سلام . سوال بسیار سختیه. حدودا هشت نفر
نقل قول کردن
+1 #6 کلثوم 1394-10-01 06:03
سلام .واقعا خیلی خوشمزه است مرسی.فقط من که یه سوالی داشتم من 24 ساعت گذاشتمش تو یخچال .اصلا هر کاری می کنم مثل بستنی آب میشه.
---------------------
سلام. میزان ژلاتین رو بیشتر بریزید و شیر رو کمی کمتر.
نقل قول کردن
0 #5 mali 1394-06-01 11:34
:sigh: عالی بود
-----------------------
نوش جان
نقل قول کردن
+1 #4 Shiva 1394-04-07 14:31
سلام عزیزم شیر داغه ژلاتین ولرمه هم دما نیستن که؟ لطفا بیشتر توضیح بدهید یه سوال دیگه یعنی چی مقداری از موادمونو به خامه قاطی میکنیم؟ منظور از جوش اومدن یعنی یه قل بزنه زیرش رو خاموش کنیم؟ بی زحمت زود جواب بدید مهمون داریم قربونت برم
-------------------------
سعی کنید هم دما باشن. ژلاتین رو هم چند دقیقه کنار بگذارید تا ولرم بشه و بعد اضافه کنید.
نیاز به جوش زدن نیست . فقط باید حباب بزنه و هم بزنید.
مهمونی خوش بگذره.
نقل قول کردن
0 #3 ارمغان 1394-02-26 14:10
دستت درد نکنه
من که یک بار با همین مقدار ژلاتین درست کردم و تو قالب کامل خودشو گرفت و مهمونا همه حال کردن و یک بارم با ژلاتین کمتر درست کردم مثل دنت زعفرونی شد خیلی عالی مزه پرفکت حتی من که زیاد بستنی سنتی رو طرفش نمیرم عاشقش شدم
------------------------
ممنونم عزیزم. خوشحالم خوشتون اومده.منم معمولا برای خودمون با ژلاتین کمتر درست میکنم.
نقل قول کردن
+1 #2 صبا 1393-08-28 19:32
سلام عزیزم ممنونم از آموزشهای عالی تون.
سئوالی داشتم ازتون شاید خیلی مسخره باشه ولی من هنوز نمیدونم وقتی میگن قالب مثلا به قطر 20 یا..چطوری باید اندازه شو متوجه بشم و چطوری باید اندازه بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید؟
---------------------------
قطر داره منظوره. فاصله ی بین دو نقطه ی از قالب که از مرکز بگذرند. یا بیشترین فاصله ی داخلی قالب. سعی میکنم در پست کیک بذارم.
نقل قول کردن
0 #1 الهام 1393-05-28 04:43
سلام
من دیشب این دسرو درست کردم. آخه 4 شنبه مهمون دارم و می خواستم امتحان کنم اگه خوب درومد واسه مهمونامم درست کنم
خیلی خوش مزه و لطیف بود
مزه بستنی سنتی میداد
البته من یه سوالی دارم، هر قاشق سوپ خوری سرپر چند قاشق غذا خوری سرپره؟
من مواد و نصف کردم ولی چون قاشق سوپخوری دم دستم نبود بجای 1 و نیم قاشق سوپ خوری سرپر 2 قاشق غذاخوری سرپر ژلاتین ریختم
به نظرم یکمکی زیاد بود
میشه راهنماییم کنی؟
سلام عزیزم. قاشق سوپخوری و غذاخوری یکی هستند. شما با همون قاشق غذاخوری اندازه بگیرید.قاشق سوپخوری = قاشق غذاخوری
بهتره یک سری پیمانه و قاشق استاندارد از لوازم قنادی فر وشی ها بخرید. خیلی کاربردی و دقیق هستش.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir