کرم کارامل

کرم کارامل از نظر من بهترین دسر روی زمینه. نمیدونم چرا ولی کاملا منو مجذوب خودش میکنه. دستورهای متفاوتی در سرتاسر جهان برای درست کردنه کرم کارامل وجود داره . این دستور امروز ابداعی بنده میباشد. طعمش نسبت به کرم کارامل های حاضری کمی متفاوته. خوب اونم بسته به چاشنی و اسانس هاش داره. ولی خوب بازم میگم دسرها سلیقه ای هست و این دسر محبوب من.

مواد لازم :

شیر دو و نیم پیمانه

شکر 5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 3 عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

شکر برای کارامل کردن یک سوم پیمانه

اولین مرحله درست کردن کارامله. درست کردن کارامل رو قبلا توی این پست کامل توضیح دادم.

شکر رو داخل تابه میریزیم. و میزاریم روی حرارت ملاییم تا آب بشه. خیلی مهمه نسوزه.

وقتی آب شد و رنگ دلخواهمون رو پیدا کرد داخل ظرف مورد نظرمون میریزیم.(ظرفی که میخواییم کرم کارامل رو درست کنیم و بزاریم توی فر)

ظرف رو کنار میزاریم تا کارامل سفت بشه.

شیر رو با سه قاشق شکر میزاریم تا بجوشه و وقتی به جوش اومد زیرش رو خاموش میکنیم.

توی این دسر تخم مرغ داره و اگه تخم مرغ خوب زده نشه بوی بد میگیره. اگه خیلی حساس هستید توی شیر قبل از جوش یک چوب دارچین بندازید و در نهایت در آخر اونو بیرون بیارید.

میتونید توی شیر رنده پوست پرتقال (کمی) بریزید تا بوی تخم مرغ گرفته بشه.

فر روی دمای 180 درجه روشن میکنیم و میزاریم داغ بشه.

تخم مرغ هارو میشکنیم و با دو قاشق شکر باقی مونده و وانیل هم میزنیم. یک نکته بگم. من همیشه از هم زن برقی استفاده میکنم تا خوب تخم مرغ هم بخوره و بوی بدش گرفته بشه.

اما اینجا یک نکته پیش میاد که ممکنه حباب در کاراملتون ایجاد بشه اگه زیاد هم بزنید. یک کم هم زدنش قلق  داره. من هم میزنم تا خوب کف کنه و بعد چند دقیقه با قاشق هم میزنم تا کف هارو باز کنم. خیلی هم حساس نباشید.

اون تخم مرغ هایی که در اثر هم زدن به دیواره میچسبه رو با لیسک هم بزنید تا دوباره هم بخوره. در غیر این صورت اونها باعث ایجاد بوی بد میشن در کرممون.

بعد شیررو اضافه کنید و هم میزنیم تا تخم مرغ نبنده! بازم من در این مرحله یک استراحت یک تا دو دقیقه ای به مایع میدم تا کف اضافیش بخوابه. یک کم کف طبیعیه و توی فر که بره میخوابه و مشکلی پیش نمیاد.

حالا موادمون رو روی کارامل میریزیم.

قالب کرم کارامل رو توی ظرف دیگه ایی که توش پر آبه (تو عکس معلومه) قرار میدیم و میزاریم توی فر برای مدت یک ساعت.

این زمان به دمای فر بستگی داره. باید روی سطح کارامل طلایی بشه.

مثلا برای من معمولا یک ساعت و نیم طول میکشه. یک بار بسوزونید دستتون میاد...

میزان شکر هم سلیقه ایه میتونید کم و زیلدش کنید

بعد کارامل رو از فر خارج کنید. هنوز به نظرتون میاد مایع هست. ولی اشکال نداره. اونو توی یخچال قرار بدید برای مدت 24 ساعت. حتما!!!!!!!

و در نهایت بعد از 24  ساعت دور کارامل رو با چاقو آزاد کنید و توی ظرف مورد نظر برگردونید. من بعد از این مرحله هم کارامل رو 4 5 ساعتی توی یخچال میزارم تا کارامل به خورد کرم بره.

و نوش جان کنید........

یک دستور کرم کارامل دارم با شیر خشک مرغوب درست میشه و بی نظیره. ولی چون درست کردنه یک دسر یک نفرش خیلی خرجش میشه فعلا دستورشو نمیزارم. در ضمن این نکته رو بگم که شیر خشک مصرفی در قنادی با شیر خشک بچه ها متفاوت هست!!!!!! شیر خشک بچه ها قابلیت پخت و پز نداره. و شیر خشک مخصوص قنادی رو لوازم قنادی فروشی ها میتونید به صورت بسته بندی یا فله ای بخرید.

 

دیدگاه‌ها  

0 #3 فریده 1394-06-24 07:26
سلام دوست عزیز خسته نباشید

من هم با پیشنهاد دوستمون موافقم که درخواست عکس قالب را کردند ولی مهمتر از اون به نظر من سایز قالبه
چون برای بار اول که ما نمیدونیم موادمون چقدر میشه و چه سایز قالبی براش انتخاب کنیم.

متشکرم از توجه شما
---------------------------
سلام. سعی میکنم در پستهای جدید این موضوعات رو لحاظ کنم.
برای اندازه گیری حجم قالب بارهها گفتم مواد اولیه رو به اندازه همون مقدار آب پیمانه بزنید. مثلا اگه در دستور دو لیوان شیر و یک لیوان خامه داره. شما قالبی انتخاب کنید که سه لیوان گنجایش آب داشته باشه.
نقل قول کردن
0 #2 ساناز 1234 1394-04-21 05:49
سلام میشه لظفت از این به بعد تو دستور دسراتون عکس قالب رو هم بارین ممنون میشم
---------------------------
سلام. چه پیشنهاد خوبی. چرا که نه. البته پستهایی که به تازگی درست کنم ، چون یک سری پست ها قدیمی اند.
نقل قول کردن
0 #1 مریم روحانی 1394-04-04 12:40
سلام شکلات جون میشه اون دستور کرم کارامل با شیرخشک رو هم بذاری، شیرخشک اضافه مونده میخوام درستشون کنم، مرسی ی ی ی
-----------------------
شیر خشک قنادی دیگه؟ شیر خشک رو در فریزر میتونید نگه داری کنید.
تا چند روز آینده میزارم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir