ارتباط با کافه شکلات

ارتباط از طریق اینستاگرام ما(بر روی لینک آدرس اینستاگرام کلیک کنید):

 

آدرس اینستاگرام : cafechokolat1

 

بهترین راه ارتباط با ما و سریع ترین راه اون اینه که در قسمت بیان دیدگاه ها(که در پایان هر مطب در ادامه مطلب قرار گرفته است) نظر ، سوال ، انتقاد ، پیشنهاد و .... خودتون را با وارد کردن نامتون ذکر بفرمایید و در اسرع وقت در زیر کامنت شما به شما پاسخ داده میشه.سعی میکنم روزی یک بار کامنتها را پاسخ بدم.

دیدگاه‌ها  

0 #13 Iman 1397-03-10 19:25
سلام ممنون از سایت بسیار مفیدتون ی سوال که شاید خیلی مرتبط نباشه اما خیلی برام مهم چه کار کنیم اسلایسایی که روشون شکلات و زرورق میاد و باید چند ساعت برن فریزن بعد از در آوردن موقع برش شکلات روش نشکنن ممنون اگه زودتر جوابم وبدین
----------------------
شکلات در فریزر خیلی زود خودشون رو میگیرن. منورتون رو دقیق متوجه نشدم. ولی اگه بخوایید نشکنه بهتره در دمای یخچال قرار بگیره و در یخچال خودشو بگیره و قبل از برش هم حتما چند دقیقه در محیط قرار بگیره.
نقل قول کردن
0 #12 علی کوچولو 1396-07-05 04:37
سلام به بانوی هنرمند
میشه طرز بو دادن اجیل هم یاد بدید که مثل مدل بیرون بشه
ممنون
---------------------
سلام. ممنونم از لطف شما. چشم. انشالله اگه عمری باشه
نقل قول کردن
0 #11 Fariba 1395-12-07 23:30
شکلات جون کامنت های من کو همش میزارم قربونت میشم با دستپخت عالیت و سوالامو میپرسم اما کامنتهامو نمیزارین
ببیننننید من عاشق این سایتو شما و مینوسا جون و همه خوراکی های 20 این سایتم. خیلی عالی هستیییییید.میشه 1 کامنت مهم روی کیک جادویی ندشتم راجع به کانوکشن مایکرو بهم جواب بدین
-------------------------
سلام. مدتی نبودم و به زودی سایت به روال همیشگی خودش در میاد
نقل قول کردن
0 #10 مينا 1395-04-09 21:42
سلام ممنون از سايت خوبتون ميشه وقتي كه مراحل رو همراه عكس ميزارين طوري باشه كه دستور رو جدا بزارين كه بشه راحت كپي كرد و نخوات اسكرين شات بگيريم ممنون ميشم
-----------------
سلام. ممنونم از دقت بالای شما. ولی متاسفانه متد کلی نوشتن من این مدلی هست و ناچارم همین مدلی با حالت عکسدار بنویسم. این متد کلی ایم هستش.
نقل قول کردن
0 #9 شیرین 1395-02-16 11:17
سلام
خیلی عالییییییی
میشه چند جور رولت گوشتم یاد بدبین؟؟ :roll: :roll: :roll: :roll:
------------------
سلام. برای ماه رمضان داریم انشالله
نقل قول کردن
0 #8 مهتاب 1394-09-23 08:01
سلام میشه لطف کنید طریقه پخت کیک زبرا را روهم بزارید .ممنونم.ماشالا به این همه هنر شما
----------------------
سلام. قبلا در سایت بود ولی چون کیفیت عکسهاش خیلی بد بود حذف کردم. سعی میکنم مجدد قرا بدم.
نقل قول کردن
0 #7 NELAHE 1394-04-20 10:37
سلام دو تا درواست و پیشنهاد

دستور زولبیا و بایمه رذا می میخواستم

مخصوصا بامیه درست کردم خراب شده
لطفا زود بگذارید هااااا

به سایت امکان جستجو اضافه کنید
ممنون
------------------------
سلام. من دستور بامیه دارم ولی چون تصاویرش قدیمی هست و کیفیت پایین نمیتونم از اون تصاویر استفاده کنم.
واقعا به نکته ی عمیقی اشاره کردید. خودمم تازه چند روز پیش دیدم که سایت قسمت جستوجو نداره و لازم داره. حتما اضافه میکنم.
نقل قول کردن
0 #6 موج مهر 1394-03-06 17:28
باسلام وخسته نباشيد
اگرامكان داره دردستورپاي گوشت به جاي پيمانه وزن مواد اوليه رابنويسيد.آخه من پيمانه ندارم.ممنون.واقعا آشپزيهاتون بييييييييييسته
-------------------------
سلام عزیزم. متاسفانه به خاطر امتحانات سرم شلوغه فعلا نمیتونم.
بزرگوارید
نقل قول کردن
0 #5 خمسه 1393-12-12 07:29
سلام خیلی ممنون از این همه لطف و صداقت وهنر

دست شما درد نکنه همه همکاران استفاده کردند وبرای سلامتی دختر خوشگلات دعا کردند انشاءاله همیشه سلامت باشی
--------------------------
سلام. بی نهایت منو خجالت زده کردید. ممنون از شما و تمام همکاران.
متشکرم.
نقل قول کردن
0 #4 منیر 1393-10-12 15:08
با سلام وخسته نباشید .سایتتون عالیه خیلی خوشحال میشم عضو بشم.ممنون
---------------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir