شکلات نارگیلی یا شکلات مغزدار

یک دستور راحت و خوشمزه واسه شکلات دارم برای همه ی شکلات دوستان. این شکلات دقیقا مزه ی باونتی(بانتی) رو میده . مزه ی اون مدل اصلی و خارجیش ! نه مدلهای ایرانیش که شیرین عسل و بقیه ی مارکها زدن.

مطمئنم همه خوششون میاد.بریم تا کاممون رو شیرین کنیم.

مواد لازم :

شیر عسلی نصف یک قوطی 

پودر نارگیل 200 گرم

شکلات 250 گرم

خوب میزان نارگیل و شیر عسلی تقریبیه. چون کیفیت نارگیلها با هم متفاوته. من از شیر عسلی الفجر استفاده کردم. که توی هر سوپر مارکت بزرگی میفروشنش و دسترسی بهش راحته.

شما اول نصف شیر عسلی رو روی نارگیلها بریزید و خوب مخلوط کنید و بعد کم کم قاشق قاشق شیر عسلی اضافه کنید

خوب ورز بدید که یک خمیر این مدلی بدست بیارید

بعد خمیر رو توی یک ظرف مستطیلی که از قبل پلاستیک کفش انداختید پهن کنید . طوری که حدود یک سانتی متر ارتفاع داشته باشه  باید حسابی پهن بشه. 

مخلوط رو برای 5 ، 6 ساعت بزارید توی یخچال. اگه مثل من عجله دارید میتونید برای چند دقیقه اونو توی فریزر بزارید ولی مواظب باشید یخ نزنه!! من حدود 15 دقیقه گذاشتم. این کارو میکنیم تا نارگیل و شیر عسلی خوب سفت بشن. (شیر عسلی در دمای یخچال سفت میشه و میبنده)

بعد از اون تایم نوبت برش میرسه که مثل شکل یا هر مدلی که دوست دارید باید شکلاتهارو ببرید. 

بعد دوباره بزارید توی یخچال و برید شکلات رو به روش بن ماری آب کنید. من راجب بن ماری قبلا گفتم ولی برای دوستمون که پرسیده جواب میدم. این روش غیر مستقیم هست و بدون اینکه شکلات یا هر چیزه دیگه ای رو روی حرارت بزاریم با بخار آب که حرارت غیر مستقیمه اونو آب میکنیم. (مثل بخار کتری)

در مورد شکلاتم بگم که با توجه به شیرین بودن نارگیل و شیر عسلی بهتره از شکلات خیلی شیرین استفاده نکنید. من از شکلات تلخ پارمیدا استفاده کردم که خوب بود. فکر کنم ۶۰ درصد تلخی داشت.

حالا مواد نارگیلیمون رو توی شکلات آب شده میزنیم و بعد توی یک ظرف که توش پلاستیک فریزر پهن کردیم میزاریم .

حالا دوباره چند دقیقه شکلات هارو توی یخچال میزاریم تا سفت بشه و حالا آماده است. اگه کمی شکلات دورش مونده بود میتونید با چاقو برش بدید.

من خواستم سریع درست کنم و با چنگال اضافیه شکلات هارو ریختم روش. شما وقت بیشتری بزارید و خوشگلش کنید. مثلا با شکلاتها بهش شکل بدید.

تنها نکته ای که باید رعایت کنید اینه که اگه خمیرتون سفت بود بهش شیرعسلی و اگه شل بود بهش نارگیل اضافه کنید و بزارید توی یخچال تا خوب بگیره.

حواستون باشه موقع آب کردن شکلات، اگه از کتری استفاده میکنید فقط ظرفتون با بخار آب در تماس باشه نه با خود آب کتری! چون در صورت تماس با آب شکلات میسوزه!!!

من این دستور رو از دفتر آشپزیم برداشتم . اما فکر میکنم از طیبه عزیز یاد گرفتم.

 

دیدگاه‌ها  

0 #9 سروناز 1395-10-30 07:13
سلام خسنه نباشید / اگه ممکنه طرز تهیه تارت شکلاتی رو آموزش بدید ممنونم.
----------------------------
سلام. چشم. به زودی
نقل قول کردن
0 #8 فرشته صابر فتاحی 1395-01-28 13:25
سلام گلم ممنونم که بیادم بودید خیلی خوشحال شدم ایمیلتون رو دریافت کردم. برات قصر از طلا آرزو دارم. عید امسال به یاری خدا و راهنماییهای دقیق شما پذیرایی خیلی عالی داشتم. زنده باد کافه شکلات
------------------------------
سلام. واقعا خوشحالم برای داشتن دوستان بزرگواری چون شما.
ممنونم....
نقل قول کردن
+3 #7 fereshte 1394-12-10 07:15
سلام گلم. خیلی وقت بود دنبال یه سایت بیست میگشتم که به شکر الهی پیداش کردم. چی بگم که واقعا ارزش تشکر داشته باشه. بهترینی بهترین. زنده و پاینده باشی.
----------------------
سلام. وای خجالتم دادید. ممنونم از لطف شما.
نقل قول کردن
0 #6 نگار121 1394-11-25 02:58
سلام عزیزم..منم درست کردم اینو اما شکلات خیلی سفت وغلیظ شد اصلا با قاشق یا چنگال قابل جمع کردن نبود و به نارگیل نمیچسبید
-----------------
سلام. ممکنه دمای محیط کار شما خیلی سرد بوده باشه و یا شکلات از ابتدا کامل ذوب نشده بود.
نقل قول کردن
+1 #5 ستایا 1394-10-05 12:25
سلام من دو هفته با سایتتون اشنا شدم و سه تا از کیکهای شکلاتیتون رو درست کردم واقعا خوشمزه بود درضمن مرغ بریونتون رو هم درست کردم .درمورد مرغ فکر می کنم باید از دو ساعت کمتر باشه. ولی اون هم خوشمزه بود .یادم رفت بگم ،محشر توضیح میدین با تمام جزییات.فقط برای سلامتی و تندرستی شما و خانواده تان دعا می کنم که انقدر خالصانه نکات را مینویسید.اگه امکان چون نزدیک عید است دستور شیرینی های بیشتری را بگذارید
---------------------
سلام. ممنونم از ورود و حضور شما. و دعای خوشگلتون. از اول اسفند ماه انشالله دستور شیرینی داریم.
نقل قول کردن
+1 #4 طه 1394-07-29 08:49
سلام.توضیحاتتون عالیه و کافیه.مرررررسی.موفق باشین و در پناه خدا
---------------------
سلام. ممنونم.
نقل قول کردن
0 #3 فاطره 1394-07-11 07:49
سلام، این شکلات شرایط نگهداریش چطوره تو یخچال باید بزاریم؟ تا چند روز می توانیم نگهداریم؟ داخل چه ظرفی بگذاریم؟
-----------------------
سلام. در یخچال در ظرف در بسته. حتما کاملا پوشیده باشه و نهایتا در مدت یک هفته مصرف بشه تا تازگی داشته باشه.
نقل قول کردن
0 #2 مهشید 1393-11-16 08:15
سلام.من درستش کردم ولی هرکاری میکنم پودر نارگیلا به هم نمیچسبن :sad: :sad: :sad: در ضمن من از شیرعسلی که شبیه آبمیوه پاکتیا هست استفاده کردم.یعنی میتونه بخاطر اون باشه؟
شکلاتو هم آب کردم ولی خود به خود بعد ی مدت سفت شد و هرکاری کردم دوباره آب نشد :lol:
---------------------------
سلام. منظور از شیر عسلی اونهایی که عکسشون توی عکس هست. مارک الفجر و توی سوپری های بزرگ میفروشن نه شیر پاکتی! در یک پست روش آب کردن شکلات رو کامل پفتم. رجوع بشه به اون.
نقل قول کردن
+1 #1 لبخند 1393-09-29 10:22
سلام شکلات عزیز۰من درست کردم خوشمزه بود ولی اصلا تمیز در نیومد! شکلات خیلی غلیظه چه جوری میشه یکم رقیقش کرد?
-----------------------
سلام.
وقتی به درستی آب بشه روون میشه. اگه چیزی بهش اضافه کنید دیگه سفت نمیشه و در دمای محیط شل باقی میمونه که خیلی جالب نیست. ولی کلا برای روون کردن شکلات میتونید از خامه یا شیر استفاده کنید. قسمت گناش رو مطالعه کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir