شکلات بن بن

چند پست کامل در مورد شکلات های مغزدار و بن بن و روش درست کردن اونها در خانه خواهیم داشت.که این اولین هست.

در مورد شکلات چند پست در گذشته داشتیم که توضیحات خوبی داره و پیشنهاد میکنم قبل این پست، پستهای زیر را بخونید:

شکلات ولنتاین

شکلات پذیرایی

شکلات نارگیلی

برای درست کردن شکلات خونگی میتونید از هر دو نوع شکلات ریل و کامپاند استفاده کنید.(به طور مفصل در پست شکلات ولنتاین در مورد انواع شکلات و روش آبکردن شکلات و تمپر کردن اون صحبت کردیم که حتما قبل این پست اون رو مطالعه کنید.)

اگه از شکلات کامپند(شکلات هایی که واقعی نیستند و از روغن های گیاهی در اونها استفاده میشه) استفاده میکنید شکلاتهای براق تری در انتها خواهید داشت. اگه از شکلات واقعی(خمیر شکلات دارند) استفاده کنید؛ طعم اصیل تر و خوشمزه تری خواهید داشت ولی در شرایط دمایی نگه داری ممکنه از براقیت شکلات کم بشه و لایه ی ماتی روی شکلات قرار بگیره.برای اینکه براق بمونه میتونید جداره بیرونی شکلات را به روغن نارگیل آغشته کنید.

برای درست کردن شکلات میتونید از انواع قالب های سیلیکونی ، فلزی کوچک یا پلی کربنات استفاده کنید. قالب های پلی کربنات به خاطر جنس خاصی که دارند پر کاربرد تر هستند، ولی کار کردن با قالب های سلیکونی هم ساده تر هست. (در پست گوی شکلاتی روش استفاده از قالب سیلیکونی آموزش داده شد.)

برای درست کردن شکلات به قالب شکلات از هر نوعی که دوست دارید نیاز دارید و شکلات تمپر شده. برای اب کردن شکلات از ماکروفر و بخار اب(بن ماری) میتونید استفاده کنید. شکلات رو اب کنید و اجازه بدید از حرارت بیفته. (شکلات ریل دیر تر ذوب میشه و دیرتر هم سفت میشه)

برای رنگی کردن شکلات از رنگ خوراکی استفاده میکنیم و دو مدل رنگ داریم. رنگ پودری شبرنگی خوراکی که لوازم قنادیها دارند و حتما باید در شکلات سفید حل بشه. و رنگ اکلیلی یا مات پودری خوراکی.(در مورد روش استفاده از رنگ های پودر در این پست صحبت کردیم، ولی در اینجا رنگ رو مستقیم استفاده میکنیم و در چیزی حل نمیکنیم!!! ) پس رنگهای خوراکی ژله ای برای رنگ کردن شکلات مناسب نیستند!!!!

با یک قلمو قالب رو با رنگهایی که دوست دارید رنگ کنید.میتونید از ترکیب رنگها استفاده کنید یا از ورق ترنسفر شیت در کف قالب استفاده کنید(کار با این ورق رو کامل در ایندع میگم) و حتی میتونید از پرینت خوراکی روی شکلات استفاده کنید. اضافی رنگ را با چند ضربه از قالب خارج کنید. شکلات اب شده را داخل قالب پر کرده و قالب را برگردانید تا دور تا دور قالب اغشته به شکلات بشه. (میتونید کمی شکلات داخل قالب بریزید و با حرکت دادن قالب تمام نقاط قالب رو اغشته به شکلات کنید)

اجازه بدید شکلاتی که کامل جداره های قالب رو گرفته ببنده و برای داخل شکلات از ترکیب هایی که میگم استفاده کنید.

پسته: ترکیب دو قاشق پسته ریز و یک قاشق شیرعسلی

نارگیل: ترکیب دو قاشق پودر نارگیل و یک قاشق شیر عسلی

میوه: شکلات ژله ای اماده و مارمالاد

اجیل: مغز فندوق بو داده و نوتلا

 مواد میانی به شما بستگی داره، من این ترکیب هارو انتخاب کردم. و همانطوری که در تصویر میبینید داخل شکلات هارو از مواد مختلف پر کردم. میزان ترکیب شیر عسلی با پسته یا سایر مغزها کاملا سلیقه ای هست ولی سعی کنید ترکیبی که داخل شکلات قرار میدید خیلی شل نباشه.

مواد را کاملا پر نمیکنیم و روی مواد باید مجدد شکلات تمپر شده بریزیم.

بعد از اینکه داخل قالب هارو از مواد میانی پر کردید قالب را داخل یخچال قرار بدید تا خودشون رو بگیرن و بعد روی مواد میانی مجدد شکلات اب شده بریزید و با کاردک صاف کرده و سلفون بپیچید و داخل یخچال قرار بدید تا خودشونو بگیرن. این صاف کردن با کاردک بسیار مهمه و در تمیز و زیبا بودن کارمون تاثیر زیادی داره.

برای خارج کردن شکلات از قالب سلیکونی تنها کافیه با دست اونهارو خارج کنید.

برای خارج کردن از قالب پلی کربنات باید با ضربه زدن یکباره به قالب شکلاتهارا خارج کنید.

بهتره قبل از مصرف کردن شکلات هارو از یخچال خارج کرده و برگردونید تا براقیت خودشون رو حفظ کنند. برای اینکه داخل یخچال بمونن هم بهتره دور تا دور قالب رو سلفون بکشید تا شکلات بوی یخچال نگیره.

روی شکلات هارو میتونید با ورق طلا؛ رنگ پودری؛میوه خشک و ... تزیین کنید.

من در اینجا از این ترکیب قالب ها استفاده کردم میتونید از هر قالبی که دوست داغرید استفاده کنید. یا ترکیبات مواد داخلی رو تغییر بدید. 

سعی کردم از برش خورده ی شکلاتها عکس بگیرم تا بتونید داخل اونهارو ببینید.

 برای چیدمان شکلاتها میتونید از یک سری جعبه های آماده که در لوازم قنادی فروشی ها هست استفاده کنید.

شکلاتهای دست ساز و مغزدار بسیار ارزشمند هستند و میتونید با ایجاد یک کار زیبا و خلاقانه برای خودتون فرصت شغلی ایجاد کنید. و علاوه بر اینها با توجه به اینکه این فعالیت رو خودتون در منزل انجام میدید میتونید طعم های خاص و منحصر به فردی ایجاد کرده و از تمیزی اون خیالتون راحت باشه.

 شکلاتهای پسته ای رو من از تمپر کردن شکلات سفید درست کردم و بقیه موارد از شکلات تلخ کامپاند. و این کاملا سلیقه ای هست.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir