شکلات پذیرایی

 یک پست مفصل و طولانی ، چندین سال پیش در مورد شکلات نوشته بودم که اونو میتونید در این پست ببینید. 

درست کردن شکلات خانگی علاوه بر راحتی و خوشمزگی یک ویژگی خوبم داره میدونید چه شکلاتی و چه کیفیتی دارید میخورید. میتونید بهترین شکلات هارو با هزینه ی خیلی کمتر در منزل درست کنید. و اگه بچه ها در منزل علاقمند به انجام کاری در آشپزخونه باشن، بهترین کار اینه که درست کردن شکلات خونگی را به اونها بسپریم.

پیج اینستاگرام ما: cafechokolat1

 مواد لازم:

شکلات واقعی تلخ یا شیری 50 گرم

کپسول شکلات ده الی پانزده عدد

تنقلات برای روی شکلات سلیقه ای

در مورد تمپر کردن یا ذوب کردن شکلات قبلا صحبت کردم. چند روش وجود داره. یا از بن ماری و روش حرارت غیر مستقیم استفاده میکنیم و یا از ماکروفر.

در روش حرارت غیر مستقیم ابتدا نصف شکلات را داخل ظرف ریخته و روی حرارت کتری بدون اینکه با آب کتری در تماس باشه ظرف را قرار میدهیم. و وقتی کامل شکلات ذوب شد باقی شکلات را خرد کرده و داخلش میریزیم و از حرارت برمیداریم و هم میزنیم تا شکلات علاوه بر آب شدن از دمای بالا فروکش کنه و بتونیم باهاش کار کنیم.

در ماکروفر هم که شکلات خرد شده را برای چند ثانیه با حرارت بالا در اون قرار میدیم و مجدد تست میکنیم تا آب شده باشه و اگه نه دوباره چند ثانیه (15 ثانیه یکبار) بهش زمان میدیم.

در هر روش آب کردن شکلات باید مواظب باشیم شکلات نجوشه و نسوزه.

چنان چه قبلا در مورد شکلات صحبت کردم ما دو نوع کلی شکلات داریم. 

نوع اول که شکلات واقعی (Real chocolate) ونوع دوم که شکلات ترکیبی (Compound chocolate) هست. سکلات واقعی از خمیر شکلات و کره شکلات و شکلات تشکیل شده و هیچ چیزی جز خود شکلات در اون نیست. ولی شکلات کامپاند از روغن های گیاهی و یا خمیر سویا و ... تشکیل شده. 

چیزی که معلومه اینه که هر چی شکلات تلخ تر و واقعی تر باشه مصرف اون بهتره و وقتی از خوردن شکلات در رژیم و سلامتی صحبت میکنیم از شکلات واقعی و تلخ با تلخی بالا حرف میزنیم.

برای تشخیص نوع شکلات بهتره حتما روی اونها رو و دستور تهیه و مواد تشکیل دهنده ی شکلات را کامل بخونید.

یک نکته هم در مورد آب کردن شکلات ریل بگم که اون اینه که شکلات های ریل معمولا زودتر ذوب میشن و دیرتر هم سفت میشن و در حالت کلی نرم تر اند. ولی شکلات های ترکیبی که روغن های گیاهی دارند سفت تر اند و دیر تر ذوب میشن و خیلی زود هم سفت میشن. (تمام شکلات های تخته ای و شکلات های بازاری جز دسته ی شکلات های ترکیبی اند و به طور کلی هر چی شکلات ارزون تر باشه بیشتر احتمال داره کامپایند باشه. )

شکلات آب شده را داخل کپسول هایی که تهیه کردید بریزید و روی اون رو با تنقلاتی که دوست دارید پر کنید. در انتها من کمی شکلات سفید آب شده روی شکلات ها ریختم.

برای تنقلات روی شکلات ها من از فندوق و بادام تست شده (برای تست کردن مغز هارو داخل یک تابه داغ ریخته و روی حرارت کم هم میزنیم تا بوی خامی اون گرفته بشه) و مغز پسته و کرنبری و میوه شکری و میوه خشک استفاده کردم. 

بهتره این پستها رو ببینید:

شکلات ولنتاین

گوی شکلاتی

گاناش شکلاتی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir