پاستیل خانگی

 در صورتی که هوس پاستیل کردید و دلتون خواست سریع تو خونه درستش کنید یا برای جلوه دادن به میزهای مهمونی میتونید روی این گزینه ی تزیینی هم حساب باز کنید.

مثل تمام دسر های خوشمزه، سریع درست میشه.

آدرس اینستاگرام : cafechokolat1

 مواد لازم:

ژله طعم دلخواه نصف بسته

آب سرد نصف لیوان

ژلاتین یک قاشق غذاخوری

 گلوکز یک قاشق غذاخوری سر خالی

یک نکته ای بگم قبل شروع حرفهام::: من خودم طرفدار غذاهای چرب و روغنی و ژله و خامه و دسر و سوسیس و کالباس و همه چیزهای هستم که به نوعی غیر سالم تلقی میشن! ولی نظرم اینه خوردن اون ها در مقدار کم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

 این روزها متاسفانه فضای مجازی به شیوه ای شده که هر کسی از هر جایی بدون داشتن علم تغذیه و حتی علم آشپزی میاد و شروع میکنه به نوشتن و پراکندن دستورهای این و اون.(منم یکی از اونها!) ولی نکته ای که وجود داره اینه که کاش قبل از گذاشتن  هشتک های مختلف و تبلیغ برای بالا بردن تعداد فالوور ها دنبال این باشیم که بدونیم چیزی که داریم نشر میدیم واقعا درست هست یا خیر؟!

چندی پیش میدیدم به دنبال پست پاستیل خانگی پر شده از هشتک های سلامتی و توی متن ها نوشته شده دیگه نگران مضررات پاستیل آماده نباشید و برای فرزندان دلبندتون در منزل پاستیل سلامت درست کنید!!! و از این قسم جمله های مسخره!! افرادی که این نوشته ها رو مینویسن من اصلا فکر نمیکنم که میخوان مخاطب جمع کنن یا یک کپی پیست کردن و دیگه مهم نیست براشون. میگم انشالله اینا خودشون قربانی بودن و نمیدونن چیزی که نوشتن درست نیست!! 

همه اطلاعات کافی از گلوکز خوراکی داریم.چون وقتی حرف استفاده از گلوکز باشه اولین سوال ما اینه نمیشه ازش استفاده نکرد؟ گلوکز یا همون شکر مایع یا شربت ذرت یا ... محصولی هست که متاسفانه در صنعت قنادی خیلی کاربرد داره و چیز خوبی هم نیست. در بعد کلی بله!! شکر و قند و حتی فروکتوز هم چیز خوبی نیستند و ممکنه در بدن خیلی اختلالات متابولیسمی ایجاد کنن. حالا در مقادیر استفاده کم قابل گذشت هست. بعد اون ژله ها هستند که در بعد اول وجود رنگهای خوراکی در اونها و در بعد بعدی شیرین کننده های صنعتی و اسانس های اونها و در نهایت و از همه بدتر مواد نگه دارنده موجود در اونها باعث میشه این خوردنی از طیف سلامت بیرون بره. نمیگم ضرر داره خوردنش مثلا هفته ای یک بار! میگم این سلامت نیست!! (سلامت = سیب (مثلا!!) ) پس نباید بیاییم یک غلط رو ترویج بدیم. 

من کلا خیلی بهداشتی عمل نمیکنم و بگم بله و فقط باید چیزهایی رو استفاده کرد که سالم باشه. اونطوری بهتره همه بریم خام گیاهخواری کنیم تا خیالمون راحت باشه! تازه اگه اون گیاه اورگانیک باشه و خودمون توی باغچمون تولید و کاشت کرده باشیم! ولی مهم اینه در خوردن چیزهای مضر هم تعادل داشته باشیم و هیچ وقت یک چیز مضر رو با نام سلامت نخونیم! چون ممکنه واقعا افرادی این اشتباه ما رو باور کنن و به خیال خوب و سالم بودن یک ماده غذایی مشکلاتی برای خودشون ایجاد کنن.

 ژلاتین رو با ژله مخلوط میکنیم و آب سرد روی اونها میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. علت ریختن آب سرد اینه که ژلاتین در آب سرد به روش بن ماری بهتر باز میشه و شفاف میشه. و بعد مخلوط ژله و ژلاتین و آب سرد رو روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار میدیم تا شفاف بشه. ممکنه روی اون کمی کف سفید ایجاد بشه که میتونید بر داریدش تا شفاف باشه در نهایت پاستیل هاتون.

وقتی به شفافیت کافی رسیدید گلوکز رو اضافه کنید.(باعث شیرینی و کش سانی و براقیت میشه، بافت پاستیلی میده) و هم میزنیم تا حل بشه. و وقتی از حرارت افتاد داخل قالب سلیکونی ریخته و یا قالب پلاستیکی. و به مدت یکی دو ساعت در یخچال و یا نیم ساعت در فریزر قرار میدیم تا ببنده. 

میتونید داخل یک ظرف بزرگ هم بریزید و قالب بزنید و ازش داخل ژله و برای تزیین ژله هم استفاده کنید.

یک هفته در یخچال ماندگاری داره.

امیدوارم درست کنید و مثل بقیه ی دسر ها ازش لذت ببرید.

ناخداگاه بعد از صحبت های این پستم یاد موضوع سوسیس و کالباس افتادم. همه اونها رو به عنوان یک ماده غذایی ناسالم میشناسن!! چرا؟ اگه از مردم بپرسیم چه جوابی میدن؟ معلوم نیست گوشت اون چیه؟خر؟ گاو؟ اسب؟ خرس؟ خروس؟ (حالا هر چی باشه؟ اگه طبع گوشت خیلی سرد و چرب نباشه هر گوشتی رو دستگاه گوارش یک انسان سالم میتونه هضم کنه!) تازه این دوستان یک سوسیس کالباس گیاهی که تازگی به بازار اومده رو به راحتی میخرن و دیگه براشون مشکل عدم سلامت حل شده! در حالی که موضوع بد بودن سوسیس کالباس در بعد اول اینه که با پوشش پلاستیکی نیم پخت میشه و حرارت دادن پلاستیک و واکنشهای بعدش رو میتونید در نت جستوجو کنید و ببینید چی میکنه با اون گوشت!!(سوسیس و کالباس باید در روده گاو یا گوسفند پخته بشن) (حالا بماند یک عده توی خونه هم مثلا تخم مرغ رو میزارن داخل پلاستیک فریزر و میپزن!!) و در بعد دوم مواد نگه دارنده ی شیمیایی خیلی مضر هستند که سوسیس و کالباس رو در دارو دسته ی غذاهای ناسالم قرار میده!! و بعد از همه ی اینها طبع سرد کالباس تا حدودی میتونه برای معده مشکل ایجاد کنه و معده رو سرد کنه. پس بهتره حتی اگه میخواییم یک چیزی رو ترویج بدیم از درستی ادعامون آگاه باشیم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir