کیک یزدی
دو سال پیش یک سفر کوتاه رفتم یزد؛ بعد اونجا متوجه شدم چیزی که ما مدتها بهش میگفتیم کیک یزدی؛ کیک یزدی تقلبی بوده، اصلا کیک یزدی اصلی یک چیز دیگه است...
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
در کل معادل کردن کار خوبی نیست ولی این بار وزنهارو داخل پیمانه هم ریختم که معادل هاشو بهتون بگم.
مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم(معادل دو پیمانه و نیم)
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱۵۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
شکر ۲۰۰ گرم(معادل یک پیمانه منهی دو قاشق غذاخوری)
روغن مایع ۱۷۰ گرم(معادل سه چهارم پیمانه)
گلاب دو قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
هل یک قاشق چاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک یک پنسه
۱_فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید و اجازه بدید گرم بشه.قالب های کیک یزدی رو کپسول بیندازید و کنار بزارید.
۲_ تخم مرغ+ شکر+هل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
۳_ ماست+روغن+گلاب+عسل رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
۴_آرد و نمک و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید و در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید. میتونید در حد چند ثانیه و مخلوط شدن مواد با همزن بزنید.
۵_ تا دو سوم داخل کپسول هارو پر کنید.
۶_در صورت تمایل روی مواد کیک رو با چاقوی چرب شده یک + بکشید.
۷_ اگه دوست مثل کیک یزدیهای دوران بچگیمون پف کنه و ترک بخوره حتما ابتدا دمای فر رو بالا ببرید. مثلا روی ۲۰۰ یا ۲۱۰ درجه و بعد از ده دقیقه بیارید ۱۸۰ درجه. و از قالب مافین به جای قالب کیک یزدی استفاده کنید(قالب کیک یزدی در عکسها هست) و به جای دو قاشق بکینگ پودر از یک قاشق چایخوری جوش و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر استفاده کنید و جوش رو حتما داخل ماست بریزید و بعد از چند دقیقه به مواد اضافه کنید(اون واکنش شیمیایی بین ماست و جوش خیلی مهمه!)
ولی من دوست دارم شبیه ورژن اصیل کیک یزدی باشه و اونایی که من دیدم اون پف و ترک رو ندارن. برای همین دمای فر رو من ثابت روی ۱۸۰ درجه گذاشتم برای حدود نیم ساعت.
۸_اگه دوست دارید میتونید روی کیک یزدی هارو قبل قرار دادن داخل فر پسته یا بادام بریزید.
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.
دیدگاهها
-------------------------
سلام عزیزم. گریل بالا رو روشن کنید
-------------------
سلام گلم. خیر خراب نمیشه
کیک یزدی هاتون عااااالیه .
من هم با همین دستور درست می کنم . با فر برقی خییییلی قله ای میشه کیکها ولی فر من هم گازیه و پفش در جد کاپ کیکه و گنبدی خیلی نمیشه .
ممنوووزشن
---------------------
سلام خانم گل. نوش جان. اصل کیک یزدی گنبدی نست