کیک کنجدی
دیدن تصویر خال خالی اذیتشون میکنه عذر خواهی میکنم.
خودمم خیلی حساسم رو این سبک تصاویر ولی اگه مزه اش رو بدونید این کیک؛ همون کیک پایه هست که اکثرا درست میکنم. فقط اینبار ظرف رو کره زدم و روش کنجد پاچیدم تا کنجدی بشه.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم:
تخم مرغ سه عدد
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع دو سوم پیمانه(۲/۳)
ماست دو سوم پیمانه(۲/۳)
بکینگ پودر دو قاشق چاخوری
هل یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
۱)اول فر رو با دمای متوسط روشن میکنیم(۱۷۵ درجه).
۲) قالب رو با کره یا روغن جامد چرب میکنیم و روش کنجد میریزیم و کنار میزاریم.
۳)تخم مرغ ها + وانیل و هل + شکر رو میزنیم تا کشدار و سفید رنگ بشه.
۴) ماست و روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه. من از روغن کنجد استفاده کردم.
۵) آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و سه بار الک کرده و در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم. و هم میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه.
۶)قالب رو در طبقه ی وسط فر قرار میدیم. بسته به اندازه قالب بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان میبره تا بپزه. چون دور قالب کنجد هست باید مراقب باشید بیش از حد داخل فر نمونه تا نسوزه. برای کنترل میزان پختگی کیک؛ زیر بیست دقیقه در فر رو باز نکنید چون پف کیک خراب میشه.
با یک خلال دندون میتونید تست کنید کیک پخته یا نه. در مرکزی ترین نقطه ی کیک خلال دندون رو فرو کنید و در صورتی که تمیز بیرون اومد و چیزی از مواد کیک بهش نچسبیده بود پخته. میتونید برای چند ثانیه گریل رو روشن کنید که ته کیک برشته بشه.
۷) به جای ماست میتونید از شیر یا آبمیوه استفاده کنید.
۸) برای نگه داری کیک رو در ظرف در بسته و در جای خنک میتونید برای چند روز نگه داری کنید.
دیدگاهها
ممنون از دستور عالیتون ، کلی ذوق کردم از دستور عالی شما و طعمش . خیلی خوبید
----------------------
سلام عزیزم. نوش جان