کیک کنجدی

 دیدن تصویر خال خالی اذیتشون میکنه عذر خواهی میکنم.

خودمم خیلی حساسم رو این سبک تصاویر ولی اگه مزه اش رو بدونید این کیک؛ همون کیک پایه هست که اکثرا درست میکنم. فقط اینبار ظرف رو کره زدم و روش کنجد پاچیدم تا کنجدی بشه.

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

مواد لازم:

تخم مرغ سه عدد

آرد دو پیمانه

شکر یک پیمانه

روغن مایع دو سوم پیمانه(۲/۳)

ماست دو سوم پیمانه(۲/۳)

بکینگ پودر دو قاشق چاخوری

هل یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 ۱)اول فر رو با دمای متوسط روشن میکنیم(۱۷۵ درجه).

۲) قالب رو با کره یا روغن جامد چرب میکنیم و روش کنجد میریزیم و کنار میزاریم.

۳)تخم مرغ ها + وانیل و هل + شکر رو میزنیم تا کشدار و سفید رنگ بشه.

۴) ماست و روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه. من از روغن کنجد استفاده کردم.

۵) آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و سه بار الک کرده و در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم. و هم میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه.

۶)قالب رو در طبقه ی وسط فر قرار میدیم. بسته به اندازه قالب بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان میبره تا بپزه. چون دور قالب کنجد هست باید مراقب باشید بیش از حد داخل فر نمونه تا نسوزه. برای کنترل میزان پختگی کیک؛ زیر بیست دقیقه در فر رو باز نکنید چون پف کیک خراب میشه.

با یک خلال دندون میتونید تست کنید کیک پخته یا نه. در مرکزی ترین نقطه ی کیک خلال دندون رو فرو کنید و در صورتی که تمیز بیرون اومد و چیزی از مواد کیک بهش نچسبیده بود پخته. میتونید برای چند ثانیه گریل رو روشن کنید که ته کیک برشته بشه.

۷) به جای ماست میتونید از شیر یا آبمیوه استفاده کنید.

۸) برای نگه داری کیک رو در ظرف در بسته و در جای خنک میتونید برای چند روز نگه داری کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #1 نیلوفرانه 1399-02-30 20:00
سلام عشق من ، شکلات جونم :roll:
ممنون از دستور عالیتون ، کلی ذوق کردم از دستور عالی شما و طعمش . خیلی خوبید
----------------------
سلام عزیزم. نوش جان
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir